Drage moje, došla sam k sebi od svega. Valjda mi je trebalo malo da odmorim glavu, a i obzirom da je pms bio totalno lagan, čim sam dobila me ukomiralo sve. I nervoza i bolovi i razočarenje. Ne bi se toliko razočarala da nisam radila taj test. I sama sebi sam rekla nema više testova. Muž ne želi da uzimamo pauzu, želi da i dalje radimo na bebi, ali sa malo manje stresa. Pa idemo redom:
dillb draga čestitam od srca, želim ti jednu školsku trudnoću hvala vam svima na potpori i riječima podrške. AlmS ne smeta meni ovo druženje, dapače, puno mi je značilo sad kad sam se prijavila i vidjela tolike poruke od svih vas, valjda sam se u tom momentu tuge osjećala krivom što pokušavam kao ne misliti na ništa, a nonstop nešto proučavam. A opet u drugu ruku, toliko me opušta što mogu s nekim podijeliti što mi je na duši i to mi je stvarno lijepo. Mogu ja to reći i MM, ali ne kuži se on u iscjedak, O, i sve ostale ženske stvari. Hvala vam cure moje, stvarno ste dobre duše ovog foruma. vibram svima
Drage moje, došla sam k sebi od svega. Valjda mi je trebalo malo da odmorim glavu, a i obzirom da je pms bio totalno lagan, čim sam dobila me ukomiralo sve. I nervoza i bolovi i razočarenje. Ne bi se toliko razočarala da nisam radila taj test. I sama sebi sam rekla nema više testova. Muž ne želi da uzimamo pauzu, želi da i dalje radimo na bebi, ali sa malo manje stresa. Pa idemo redom:
dillb draga čestitam od srca, želim ti jednu školsku trudnoćuhvala vam svima na potpori i riječima podrške. AlmS ne smeta meni ovo druženje, dapače, puno mi je značilo sad kad sam se prijavila i vidjela tolike poruke od svih vas, valjda sam se u tom momentu tuge osjećala krivom što pokušavam kao ne misliti na ništa, a nonstop nešto proučavam. A opet u drugu ruku, toliko me opušta što mogu s nekim podijeliti što mi je na duši i to mi je stvarno lijepo. Mogu ja to reći i MM, ali ne kuži se on u iscjedak, O, i sve ostale ženske stvari. Hvala vam cure moje, stvarno ste dobre duše ovog foruma. vibram svima
Draga, tako mi je drago sto si opet s nama. Samo nek si nam bolje :)))

14.06.2014. L ♥
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Cure imam pitanje.ne kuzim se u te temp.jer nikad nisam ni mjerila ali me zanima kolika je tjelesna temp.prije nego moras dobit vjesticu?mislim koliko je povisena?jer mi kasni 3 dana ali samo imam bolne grudi i napete.drugih simptoma nemam.a odkad pijem femisan a kapi u dan mi dolazi.
dita0108 ne možeš znati tako ako nisi mjerila otpočetka ciklusa... I ja sam mjerila jutros bezveze i bila mi je 36,7 nekima je to povišena a ja ne mogu reći da je kad nisam mjerila otpočetka.
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dita koliki ti je najduži ciklus bio i koji ti je dan ciklusa danas? Ako ti kasni i od najdužeg ciklusa onda radi test iako mislim da možeš i sad ako želiš ja sam odlučila čekati da mi prođe taj najduži ciklus da ne izluđujem sebe i ostale ;)
Dita koliki ti je najduži ciklus bio i koji ti je dan ciklusa danas? Ako ti kasni i od najdužeg ciklusa onda radi test iako mislim da možeš i sad ako želiš ja sam odlučila čekati da mi prođe taj najduži ciklus da ne izluđujem sebe i ostale ;)
Evo danas mi kasni 4dana.a najduzi ciklus mi je bio 49 dana.to je bilo kad je i tebi prvi put kasnilo.nakon toga mi je ciklus bio 31-33 dana.jos uvik me sise bole i to posteno i tvrde su a primjetila sam da me i trbuh napuha.muz me pita ocu radit test ja san mu rekla da necu jer se nezelin ponovno razocarat.
🙏👸👸🙏❤️
Dita, dobrodosla nazad. Dugo te nije bilo. Jako je tesko odgovoriti na ovo tvoje pitanje, jer ne znamo koja je tvoja najniza bazalna temo. Recimo meni je bas niska (zna pasti i na 35.9) ato znaci d mi je i 36.3 povisena dok je nekome i 36.5 normalna bazalna temp.
Ako te bas zanima, veceras pripremi toplomjer i sutra ujutro cim otvoris oci, izmjeri. Ja mislim da se sve iznad 36.5 moze smatrati povišenom temp, ali opet ne mora znaciti. Pepita je upravu, super ti je savjet dala. Sretno, drzim palceve
Babygirl, stalno sam virkala da vidim ima li te. Neopisivo mi je drago sto ai tu sa nama, zajedno smo jace. :*
Dita, dobrodosla nazad. Dugo te nije bilo. Jako je tesko odgovoriti na ovo tvoje pitanje, jer ne znamo koja je tvoja najniza bazalna temo. Recimo meni je bas niska (zna pasti i na 35.9) ato znaci d mi je i 36.3 povisena dok je nekome i 36.5 normalna bazalna temp.
Ako te bas zanima, veceras pripremi toplomjer i sutra ujutro cim otvoris oci, izmjeri. Ja mislim da se sve iznad 36.5 moze smatrati povišenom temp, ali opet ne mora znaciti. Pepita je upravu, super ti je savjet dala. Sretno, drzim palceve
Babygirl, stalno sam virkala da vidim ima li te. Neopisivo mi je drago sto ai tu sa nama, zajedno smo jace. :*
Ma drage moje ja sam s vama svaki dan.pozorno vas citam da sam u toku sa svima vama.samo nisam pisala jer sam ovaj mjesec mislila pravit pauzu od T.dobila novi posao pa sam se na to usredotocila a i MM nije bio kuci kad su "bili"plodni dani po kalendaru.druzili smo se kad se vratio kuci ali nisam mislila na trudnocu.grudi su mi tvrde i napete i to je to.hvala vam puno na savjetima
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Pozdrav!Eto i mene..Cestitam novim plusicima i drzim fige onima koji ga cekaju nestplivo kao ja!!!Meni je danas 27dan ciklusa.Uopce neznam kad bi trebala dobit,jer su mi ciklusi uzas!!18dan sam imala malo krvarenje,koje je odmah nestalo..nadam se da je to bilo imlatacijsko..Simptomi kao i pred mjesecnicu...tesko razlikovat.Zanima me misljenje vase kad da napravim testic :)
Verica Hrg Nogić
BabyGirl drago mi je da si bolje i da nastavljaš tipkati s nama. Nikad ne treba gubiti vjeru ni nadu. Došla je i jedna beba, doći će i druga
Dita ti bi mogla raditi test ako M još nema...ja se nadam da neće ni doći, kad bi nas barem i ti malo razveselila za kraj mjeseca
Što se tiče temperature, ona je prvi dio ciklusa snižena, nakon O se povisuje i treba ostati povišena barem 18 dana ako je T u pitanju, test je najbolje raditi oko 14. dana nakon O. Vrijednosti temperature variraju od žene do žene. Da bi znala jel ti sad povišena trebaš znati kako ti se kretala u prvoj fazi ciklusa. Npr, u mojoj prvoj fazi bila 36.1-36.5, u drugoj fazi,nakon O varirala je 36.6-36.9, 12.-ti dan je naglo pala na 36.1 i odmah je uslijedila M. Nekim ženama u prvoj fazi temperatura ne prelazi 36, da bi u drugoj bila do 36.5, sve je to reativno, zato se i mora stalno mjeriti.
Vecaa25 možda bolje da pričekaš još dan-dva. Neznam jesu li ti ciklusi inače duži ili kraći? Sretno
Pepita...još ništa?
AlmS
Ja krvarim već 6. dan i ko da nema namjeru stati. Eto, meni očito vrkuta produžila krvarenje umjesto ciklusa (jer mi je došla ranije 4 dana)
<3 2/2013 <3
Stella još ništa, trbuh bolucka, malo su i bradavice osjetljivije i dragi nema mira od mene ako me razumiješ :P čekam još 8 dana :)
koji dan ciklusa ti je došla M? Ne mora značiti da ti jebprodužila krvarenje možda te čisti, čitala sam da je to moguće
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji