Pusa svima, trudnicama i skorim trudnicama
Samo da vas kratko pozdravim
Dita juuupi...još je nema!!! Što se tiče e-baya, zna nekad nešto doći za 10 dana a nekad se čeka i 40 dana. Ako ne dođu vratit će ti novce, bez brige
<3 2/2013 <3
Evo taman mi poslali poruku da su novci vraceni.sad danas opet moran narucit i ko zna kad ce sad doc.moran gledat neke sto brzo salju
StellaMaris a ja svaki dan sve uvjerenija da će doći, ali nema veze
dulcinela prošli ciklus me psihički ubio da bi na kraju dobila, u početku kako se bližio 40.dc ovaj put bila sam tužna,ali sam se brzo sabrala i odlučila ne nervirati, nije mi svejedno što su mi se ciklusi toliko odužili jer mi se znalo dogoditi jednom godišnje,ali ovako za redom nikada i to me najviše pogađa,ali pokušava ostati hladne glave ni sama ne znam šta mi daje snagu...
dita ja sam LH trakice naručila poslije tebe i stigle mi za malo manje od dva tjedna
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
dita0108 ja sam naručila u zadnji čas više ih nema www.ebay.com/itm/30-Ovulation-LH-10-hCG-Pregnancy-Test-Strips-Newest-Date-99-Accurate-Home-Test-/161406220447?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25948f789f
ali pogledaj da li taj dobavljač ima koje druge
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage cure nisam ni znala da nas toliko ima koje zelimo bebaca.veselim se druzenju s vama .
Bigfamili
Nana, dobrodosla...Sretno I nadam se da cete uskoro dobiti cetvrtu srecu :))) ♥
14.06.2014. L ♥
Nana dobrodošla, svaka čast na hrabrosti za četvrto. Nadam se da će vam stići što prije
Dita ja sam postala link na 464-465.str. odakle sam ja naručivala, isto su mi došle kroz dva tjedna, pa vidi
Kookoo valjda će prehlada brzo proći, nadam se da ipak nećeš dočekati vješticu
Pepita, dulcinela, AlmS, Luki, BabyGirl, Jelena, Mare27, Arria, Lela...
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji