Pusa svima, trudnicama i skorim trudnicama
Samo da vas kratko pozdravim
Dita juuupi...još je nema!!! Što se tiče e-baya, zna nekad nešto doći za 10 dana a nekad se čeka i 40 dana. Ako ne dođu vratit će ti novce, bez brige
<3 2/2013 <3
Evo taman mi poslali poruku da su novci vraceni.sad danas opet moran narucit i ko zna kad ce sad doc.moran gledat neke sto brzo salju
StellaMaris a ja svaki dan sve uvjerenija da će doći, ali nema veze
dulcinela prošli ciklus me psihički ubio da bi na kraju dobila, u početku kako se bližio 40.dc ovaj put bila sam tužna,ali sam se brzo sabrala i odlučila ne nervirati, nije mi svejedno što su mi se ciklusi toliko odužili jer mi se znalo dogoditi jednom godišnje,ali ovako za redom nikada i to me najviše pogađa,ali pokušava ostati hladne glave ni sama ne znam šta mi daje snagu...
dita ja sam LH trakice naručila poslije tebe i stigle mi za malo manje od dva tjedna
Pepita koje si trakice narucila?mozda bi i ja te da mi stignu sto prije.bar za drugi ciklus.
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
dita0108 ja sam naručila u zadnji čas više ih nema www.ebay.com/itm/30-Ovulation-LH-10-hCG-Pregnancy-Test-Strips-Newest-Date-99-Accurate-Home-Test-/161406220447?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25948f789f
ali pogledaj da li taj dobavljač ima koje druge
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji