Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    26. Veljača 2015. 12:20

Pusa svima, trudnicama i skorim trudnicama 
    Samo da vas kratko pozdravim
    Dita juuupi...još je nema!!! Što se tiče e-baya, zna nekad nešto doći za 10 dana a nekad se čeka i 40 dana. Ako ne dođu vratit će ti novce, bez brige

<3 2/2013 <3

dita0108
    26. Veljača 2015. 12:23

Evo taman mi poslali poruku da su novci vraceni.sad danas opet moran narucit i ko zna kad ce sad doc.moran gledat neke sto brzo salju

Pepita2109
    26. Veljača 2015. 12:48

StellaMaris a ja svaki dan sve uvjerenija da će doći, ali nema veze
    dulcinela prošli ciklus me psihički ubio da bi na kraju dobila, u početku kako se bližio 40.dc ovaj put bila sam tužna,ali sam se brzo sabrala i odlučila ne nervirati, nije mi svejedno što su mi se ciklusi toliko odužili jer mi se znalo dogoditi jednom godišnje,ali ovako za redom nikada i to me najviše pogađa,ali pokušava ostati hladne glave  ni sama ne znam šta mi daje snagu...
    dita ja sam LH trakice naručila poslije tebe i stigle mi za malo manje od dva tjedna

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    26. Veljača 2015. 14:27

dita0108 ja sam naručila u zadnji čas više ih nema www.ebay.com/itm/30-Ovulation-LH-10-hCG-Pregnancy-Test-Strips-Newest-Date-99-Accurate-Home-Test-/161406220447?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25948f789f 
    ali pogledaj da li taj dobavljač ima koje druge

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Nana39
    26. Veljača 2015. 17:04

Drage  cure nisam ni znala da nas toliko ima koje zelimo bebaca.veselim se druzenju s vama .

Bigfamili

LuKi5
    26. Veljača 2015. 17:10

Nana, dobrodosla...Sretno I nadam se da cete uskoro dobiti cetvrtu srecu :))) ♥

14.06.2014. L ♥

StellaMaris
    26. Veljača 2015. 18:29

Nana dobrodošla, svaka čast na hrabrosti za četvrto. Nadam se da će vam stići što prije 

Dita ja sam postala link na 464-465.str. odakle sam ja naručivala, isto su mi došle kroz dva tjedna, pa vidi

Kookoo valjda će prehlada brzo proći, nadam se da ipak nećeš dočekati vješticu 
    Pepitadulcinela, AlmSLuki, BabyGirl, Jelena, Mare27, Arria, Lela...

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.