Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    23. Veljača 2015. 14:40

dillb, cestitam draga od . Zelim ti trudnocu po skolski. Bas sam se razveselila kad sam procitala. 

babygirl, draga, zao mi je. Nadam se da ces uspjet rasteretiti misli I pronaci nesto sto ce te opustiti I odmoriti od stresa. 

Pepita, vibram da je ipak trudnoca u pitanju. Sretno :)) 

Trudilice saljem I vama pozitivne vibre, neka nam se tema popuni sa plusicima.

Velika pusa 

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    23. Veljača 2015. 15:53

Luki hvala na lijepim željama vidjet ćemo kroz 9 dana :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    23. Veljača 2015. 15:55

Ciao cure,
    vidim da ima prelijepih vijesti ali nazalost i onih manje lijepih, pa da krenemo redom:
    Dilb, draga... cestitam od srca. Bas si me obradovala, popravila si mi ove dane. Nek ja sa srecom i ponosnom tatici, da narednih 9 mjesci ne osjetis ni najmanju tegobu i da sve prodje super. Ja se nesto ne sjecam, jesi li ti pila/radila sta specijalno? Izvini ako pitam previse..
    Babygirl nemam ti sta pametno reci, prosla sa kroz sve faze i dalje prolazim. Nakada ima lijepih dana, nekada postanem paranoicna i dopustim da me savladaju crne misli, ali idem naprijed. Tako ces i ti... radi ono sto te cini sretnom, udalji se od stvari koje ti smetaju na bilo koji nacin, pa makar to bilo i ovo nase druzenje. Ja u svakom slucaju ocekujem da nam se javis sljedeci mjesec i obradujes nas.
    Arria, divim ti se, nije uopce lahko, narucito prolaziti u blazenom stanju kroz prehladu. Cuvaj se i brzo ozdravi.
    Pepita, nadam se da ce se ta tvoja M pojaviti konacno.. ik ako vec nece nek posalje neki plusek.
    Breskive, kakvo je stanje kod tebe? ima li novosti?
    Kosee, ljubac tebi i bebi...hvala sto nas se sjetis!
    Muma, kako si ti? Jel definitvno stigla tuka?
    Na posljetku Stella, mogla si malo i ka Italiji produziti. Tu sam ja, samo preko mora, Iz Splita oko sahatak leta.
    Za sve vas koje ste me pitale kako sam, prilicno dobro, moram priznati, neocekivano dobro. M je stigla, u drugacijem ruhu ali je stigla, tako da je teza o implementacijskom krvarenju otpala. Pala je i temeratura.. Igrom slucaja sam danas srela moju dr. (dosla je kod naseg racunovodje) i zamolim je da da svrati do mog ureda, jer mi treba savjet. Ispricala sam joj sve o simptomima i o temeperaturi i o izostanku sluzi i nakon sto me izruzila jer sam se opteretila toliko, rekla mi je da je normalno da svaka zena ima anovulacijske cikluse, cak i 2-3 jednom godisnje i da sam ja po svim simptomima ocito imala jedan i da nema razloga za brigu. J a cu ipak pratiti i ovaj ciklus, mozda ne manijakalno ko' dosad pa ukoliko opet izostanu simptomi, otici cu na pregled.
    Eto, sad posto sam otipkala roma, mogla bih ga i objaviti... uzasna sam!
    Saljem vam ljubac!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Muma2
    23. Veljača 2015. 16:04

AlmS, stigla je tuka! Jucer je jedva nesto, ali danas je ona prava! Nema veze, vise srece drugi put 

dulcinela
    23. Veljača 2015. 16:13

dillb, draga, cestitam od ! Ovo je stvarno divna vijest. Uzivaj u svojoj trudnoci i pozitivi koju siris oko sebe. Sigurna sam da se ovako veselim ljudima lijepe stvari prije dese.
    baby girl, zao mi je jako...No, ne treba gledati crno. Samo se odmori i kao sto su cure rekle, odmakni se malo od svega ako ti je tesko i radi stvari koje te vesele i ne opterecuju. Doco ce plus i ti natrag, ali u pdf trudnice. 
    Muma, jesi li dobila M? 

Sretno cure, bit ce opet uskoro neki plusic. Vidite kako se svaki tjedan nesto desava i netko nas obraduje novom trudnocom!

dulcinela
    23. Veljača 2015. 16:16

Muma, sad sam vidjela tvoj post..Zao mi je. Bit ce bolji sljedeci ciklus.

dita0108
    23. Veljača 2015. 16:46

Eej cure citam vas svaki dan ali nisam pisala jer san ovaj mjesec bila prekrizila sanse za trudnocu posto mi muza nije bilo u kljucnim danima ali eto da vam se ipak malo javim.
    Pepita draga kako si mi ti?vidim da te glupa vjestica opet muci?jesi osjetila kakve promjene odkad pijes vrkutu?
    Meni dragi dosa i malo se podruzili i sad po kalendaru mi kasni dva dana.ali neman nikakve simptome osim sto su me jucer grudi pocele bolit.

dita0108
    23. Veljača 2015. 16:46

Eej cure citam vas svaki dan ali nisam pisala jer san ovaj mjesec bila prekrizila sanse za trudnocu posto mi muza nije bilo u kljucnim danima ali eto da vam se ipak malo javim.
    Pepita draga kako si mi ti?vidim da te glupa vjestica opet muci?jesi osjetila kakve promjene odkad pijes vrkutu?
    Meni dragi dosa i malo se podruzili i sad po kalendaru mi kasni dva dana.ali neman nikakve simptome osim sto su me jucer grudi pocele bolit.

dita0108
    23. Veljača 2015. 16:47

Ispricavam se na dva ista posta.glupi mob.dva puta isto posla

Pepita2109
    23. Veljača 2015. 18:17

almS i ja se nadam da će doći brzo ako misli..

ej dita ma ja sam super, osim što me zeza, pa otkad je pijem primjetila sam više sluzi, imam PMS koji je do sad najmanje bolan do sada pa mislim da je i tu pomogla, a ostalo ćemo vidjeti za koji dan..
    radit ćeš test ili?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.