Ne mogu ni zamisliti sad tugu tvoje rođakinje. Arria razumijem i tvoj strah, i ja bi vjerojatno pohitala u doktora samo da se uvjerim da je sve ok. U prvoj trudnoći sam čak razmišljala da kupim onaj baby watcher tako da svaki dan mogu slušati bebino srce
<3 2/2013 <3
Arria tvoj strah je opravdan, ja još nisam ni trudna pa se bojim..
Stella baš o tom baby watcheru sam i ja razmišljala kad ostanem trudna jednog dana, sigurno ću ga kupiti za svoj mir..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Arria, bas mi je zao. Uzas stvarno.
Stella, ne mogu da ti posaljem poruku, htjela sam te pitati da mi ukoliko mozas napises naziv testova za ovulaciju koje ti koristis. Danas sam malo gledala na ebay-u i ima pravo puno vrsta, a na mnoge testove se zale cure, da ne detektuju taj pik, pa da ne uzimama napamet. Hvala ti
P.S.Sad te cekam u It, kakva kafica... to bi tek bilo druzenje. :*
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS ja sam kupila ove i detektirale su mi pik zadnja 2 ciklusa
www.ebay.co.uk/itm/251101036499?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Znam da hvale i da su pouzdane LH trakice marke "Wondfo"
I ja sad jedva čekam da posjetim Rim...scenarij: ti i ja trudnice i svi nas tetoše, hahahahahah...
Dita koji ti je sad dan ciklusa? Sjećam se da si pisala da ti kasni O dosta i da smo ustanovili da čeka tvog muža ...jesi li ju uspjela na kraju detektirati trakicama?
<3 2/2013 <3
Dita držim fige da je trudnoća u pitanju 😊😙
meni je evo kraj gospođice M, jučer još zapravo, danas mrvicu smeđi iscjedak. Znači treći dan. A inače minimalno 5 traje. Uglavnom mislila sam uzeti i kapi, uz čaj, i prebaciti se kod drugog ginekologa, tj ginekologice. E sad, cure koje koristite trakice, da li da si ih i ja uzmem obzirom da po iscjetku i bolovima znam kad ovuliram? Vibriam svima 💜💜
Pepita svaka čast. Stvarno imaš samokontrolu nadam se da je i kod tebe T u pitanju, a ukoliko nije nadam se da će ti se ciklusi malo smanjiti, predugo iščekivanje definitivno 😁😙😙
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
BabyGirl nisam sigurna trebaju li ti trakice, sama ćeš najbolje procjeniti. Ako se odlučiš za njih ja sam prvo kupila trakice u ljekarni ali užasno su skupe, oko 100kn svega 5 kom, s e-baya sam naručila 30 LH trakica i 10 testova za T za 33Kn. Evo i tebi link (već sam gore odgovorila AlmS na isto pitanje): www.ebay.co.uk/itm/251101036499?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Dita znači moguće da ti je O bila 17-19 dc. Jel se dragi vratio na vrijeme? Ako je onda bi ti mogla već raditi test
Ali ako se bojiš razočarenja onda ipak pričekaj dok ne budeš sigurna. Navijam za plusić!!!
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji