Stella čisto sumnjam da su ludujući hormoni povezani s T...
Arria ajme strašno mi je žao :(
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ma, strašno. Možda je zato bolje čekati i godinama na trudnoću nego da se dogodi ovo. Ja sam trebala utorak na kontrolu ali sam se sad uplašila pa idem sutra. Zato jedva čekam da se krwne stalno ritati da znam da je živa i da je sve ok. Da mogu mirnije spavat.
Stvarno čovjek ne zna šta da kaže na ovakvu tragediju
🙏👸👸🙏❤️
Ne mogu ni zamisliti sad tugu tvoje rođakinje. Arria razumijem i tvoj strah, i ja bi vjerojatno pohitala u doktora samo da se uvjerim da je sve ok. U prvoj trudnoći sam čak razmišljala da kupim onaj baby watcher tako da svaki dan mogu slušati bebino srce
<3 2/2013 <3
Arria tvoj strah je opravdan, ja još nisam ni trudna pa se bojim..
Stella baš o tom baby watcheru sam i ja razmišljala kad ostanem trudna jednog dana, sigurno ću ga kupiti za svoj mir..
🙏👸👸🙏❤️
Arria, bas mi je zao. Uzas stvarno.
Stella, ne mogu da ti posaljem poruku, htjela sam te pitati da mi ukoliko mozas napises naziv testova za ovulaciju koje ti koristis. Danas sam malo gledala na ebay-u i ima pravo puno vrsta, a na mnoge testove se zale cure, da ne detektuju taj pik, pa da ne uzimama napamet. Hvala ti
P.S.Sad te cekam u It, kakva kafica... to bi tek bilo druzenje. :*
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS ja sam kupila ove i detektirale su mi pik zadnja 2 ciklusa
www.ebay.co.uk/itm/251101036499?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Znam da hvale i da su pouzdane LH trakice marke "Wondfo"
I ja sad jedva čekam da posjetim Rim...scenarij: ti i ja trudnice i svi nas tetoše, hahahahahah...
Dita koji ti je sad dan ciklusa? Sjećam se da si pisala da ti kasni O dosta i da smo ustanovili da čeka tvog muža ...jesi li ju uspjela na kraju detektirati trakicama?
www.ebay.co.uk/itm/251101036499?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
I ja sad jedva čekam da posjetim Rim…scenarij: ti i ja trudnice i svi nas tetoše, hahahahahah…Dita koji ti je sad dan ciklusa? Sjećam se da si pisala da ti kasni O dosta i da smo ustanovili da čeka tvog muža
…jesi li ju uspjela na kraju detektirati trakicama?
A danas mi je 37 dc.kasni 4 dana.a trakice san potrosila na 18dc i 17 dan je crtica bila malo svitlija od kontrolne a 18og je uopce nije bilo.a visecih nisan kupovala jer su skupe a ove s ebaya mi jos nisu dosle.ali mislin da san krivo piskila jer san posli procitala da se triba zadrzat mokraca bar 3 ure a ja nisan o puno san pila.sad iman pritisak u trbuhu i sise me bolu i tvrde za poludit
I ja sad jedva čekam da posjetim Rim…scenarij: ti i ja trudnice i svi nas tetoše, hahahahahah…Dita koji ti je sad dan ciklusa? Sjećam se da si pisala da ti kasni O dosta i da smo ustanovili da čeka tvog muža
…jesi li ju uspjela na kraju detektirati trakicama?
Stella, hvala puno. Narucila sam i ja trakice, ove tvoje nisam mogla, jer ne dostavljaju u It ali ove koje sam narucila na slici su identicni kao i tvoji. Znam da su tebi detektovali LH hormon pa sam te zato i pitala za savjet. Doci ce sljedece sedmice, pa cemo vidjeti hoce li mi biti od koristi. Ja bih stvarno voljela da dodjete, dobrodosli ste i kod nas, a tetosit nas moraju bile trudne ili ne... Hvala jos jednom, ljubac
Dita, drzim ti palceve, nadam se da ces nam uskoro javiti lijepe vijesti.
Pepita, jos malo pa gotovo iscekivanje
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji