dita ako si sigurna kad si imala O onda možeš slobodno raditi test, ja nisam sigurna ni da sam imala zato čekam
babygirl hvala, teško je, ali mislim si, da sam napravila test i da je bio neg bila bih samo nervozna.. A ovako ako ne dođe za tjedan dana napraviti test, i puno mi je lakše ovako
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dita0108 ako nisi sigurna u O onda napravi isto što i ja čekaj, ja čekam već 16 dana još su 7 dana predamnom.. ;) iskreno lh trakice nisam još koristila, mislila sam ih proučavati kad dobijem,ali sam čitala :) pojavila ti se jedna ili dvije linije? jesi dan poslije opet radila
🙏👸👸🙏❤️
almS da još maaaalo samu sebe sam iznenadila svojom strpljivošću
trbuh me svaki dan boli sve jače, nemam volje ni za šta osim za dragog, i moram nositi uloške već sad zato jer su mi gaćice stalno mokre hahaha,bradavice sve osjetljivije mislim da ću procuriti uskoro
🙏👸👸🙏❤️
AlmS super što stižu već idući tjedan, vjerujem da će ti biti od pomoći, pogotovo što ti i nemaš nekih simptoma ovulacije, ako se dobro sjećam. Mene su pozitivne trakice dosta umirile bez obzira što već nisam trudna, barem znam da ovuliram.
Još samo da nagovorim muža i eto nas
Joj Pepita samo da se ta tvoja M niti ne pojavi
Dita šteta što ovaj forum nema ubacivanja slika, poslala bi ti svoju kako je izgledala. Ali znam da sam ih ja proučavala na onoj stranici fertility friend, tamo u galeriji imaš slike pozitivnih LH testova. Taj gusti bijeli iscjedak je dobar znak. Strpi se još koji dan kad si već mogla ovoliko...Samo nek se pojavi plus ili druga crtica
<3 2/2013 <3
Dita0108, slazem se sa svime sto su cure rekle. Kao i kod Stelle Maris, trakice su me umirile jer su mi bile potvrda da imam ovulaciju, ali sam ju svaki put prije trakica osjetila po toj specificnoj boli. Narucila sam ih preko Njuskala, a testna crtica mi se dan prije O izjednacila po boji s kontrolnom. Nije mi bila tamnija. Ovulaciju mi je potvrdila prosli mjesec i temperatura, koja je dan poslije O skocila za 0.4.
baby girl, drago mi je sto nisi odustala od druzenja s nama i klonula duhom. Ljepse nam je zajedno se nadati!
Pepita, divim ti se i dalje, a nadam se iskreno plusu, jer toliko dug ciklus treba psihicki izdrzati. Svaka cast! A imas simptome za svaki moguci scenarij, kod tebe je sve neizvjesno, sve moze biti.Cekamo jos nekoliko dana!
almS, sretno ovaj mjesec. Nece ti biti dva za redom anovulatorna ciklusa! Zasluzila si plusic ovaj mjesec! Drzim palceve!
A gdje nam je kookoo30?
Ja trenutno cekam ovulaciju i u akciji smo. Trakica je jucer pocela tamniti, a temp.je jos snizena. Mislim da ce ovaj mjesec biti jos kasnija O nego prosli. Jako sam zadovoljna mjerenjem bazalne i trakicama. Ucim puno o svome tijelu, a neke zablude o ovulaciji od prije su mi razbijene. Nadam se da ce sve ovo pomoci da uskoro ugledam plusic.
Drage trudilice, sretno svima!
nekak vidim puno tu novonastalih trudnica,al pričekat ću da počnete radit testove
Sortiraj odgovore
Najstariji