Drage cure nisam ni znala da nas toliko ima koje zelimo bebaca.veselim se druzenju s vama .
Bigfamili
Nana, dobrodosla...Sretno I nadam se da cete uskoro dobiti cetvrtu srecu :))) ♥

14.06.2014. L ♥
Nana dobrodošla, svaka čast na hrabrosti za četvrto. Nadam se da će vam stići što prije
Dita ja sam postala link na 464-465.str. odakle sam ja naručivala, isto su mi došle kroz dva tjedna, pa vidi
Kookoo valjda će prehlada brzo proći, nadam se da ipak nećeš dočekati vješticu
Pepita, dulcinela, AlmS, Luki, BabyGirl, Jelena, Mare27, Arria, Lela...
<3 2/2013 <3
hvala StellaMaris na .... ja sam malo zbunjena ovih dana.. danas mi je 28 dc, a bazalna jutros 36,78.. (već 12 dana od 36,60 do 36,85). najniža mi je ovaj ciklus 36,12.. grudi me bole kao nikada do sada.. nešto drugo ne mogu reći, osim što mi je prije par dana u dva navrata bilo mučno...
hvala StellaMaris na…. ja sam malo zbunjena ovih dana.. danas mi je 28 dc, a bazalna jutros 36,78.. (već 12 dana od 36,60 do 36,85). najniža mi je ovaj ciklus 36,12.. grudi me bole kao nikada do sada.. nešto drugo ne mogu reći, osim što mi je prije par dana u dva navrata bilo mučno…
hvala StellaMaris na…. ja sam malo zbunjena ovih dana.. danas mi je 28 dc, a bazalna jutros 36,78.. (već 12 dana od 36,60 do 36,85). najniža mi je ovaj ciklus 36,12.. grudi me bole kao nikada do sada.. nešto drugo ne mogu reći, osim što mi je prije par dana u dva navrata bilo mučno…
Jelena koliko ti inace traje ciklus?i mene grudi bolu toliko da nemogu ni ruke priblizit tijelu a inace nisam bas nesto obdarena dvojkica .jedva sam grudnjak navukla.i trbuh mi je toliko napuhan ko da san balon pojela!!!uzaaas!!
snaga uma....
Jelena, imenjakinjo! Vibram na veliko, tebi i ostalima. Vrijeme je za koji novi plusić

ciklus nikada duži od 31 dan.. prošli sam ciklus točno znala da će doći M, sve sam simptome imala.. ovo me malo zbunjuje... ah, hope da je to to....
dita0108, isto dvojkica.. heeeee
snaga uma....
Jelena nadam se da je to to
Dita sve mi se čini da ti ne trebaš ponovo naručivati trakice
Nana dobrodošla, ali se nadam da će ubrzo otići na pdf trudnice
Pepita još sitno brojiš pa ćemo vidjeti sve
KooKoo možda je marulja zbilja jako pojačala sluz. Ne znam, ja se bojim piti marulju da ju ne bi slučajno popila na O. U svakom slučaju vibram za plusić
StellaMaris, AlmS, LuKi, Lela, Mare27
A iskreno vec me lagano pocinje hvatat strah da nesto nije uredu sa mnom:(.pijem te kapi i stvarno mi je ciklus s njima redovan.i eto sad kasni 6dana.svasta mi kroz glavu prolati.jucer sam isla kupit u ljekarnu novu bocicu i ova u ljekarni mi savjetovala da uzmem umisto femisana evine kapi
troduplo jeftinije a da imaju isti ucinak.jutros sam ih pocela pit u nadi da ce vjestica napokon doc!!a kod gin.aam narucena tek za mjesec dana!!!
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji