Evo me cure u kratkom predahu, i ovo javljanje je na brzinu. U zadnjih tjedan dana sam prosla cijelu Lijepu Nasu uzduz i poprijeko, nazalost ne iz gusta vec poslovno, i dalje sam na putu.
BabyGirl u tebe se vjerojatno radilo o bikemijskoj T i bas mi je zao sto je tako ispalo, ali to znaci da vec iduci mjesec mozda docekas ono sto toliko zelis. Postujem tvoju odluku o predahu, cuvaj svoje malo zlato, javi nam se tu i tamo da znamo da je sve ok. Nadam se da ces uskoro opet biti aktivna ali na temi trudnica. Ljubim te draga
Dillb koja radosna vijest, meni su uvijek duple crtice bile draze od plusa
Nisam ni sumnjala da se u tebe radi o necem drugom. Jednostavno si zracila kao da je ovaj mjesec tvoj. Cestitam od i ni slucajno nas ne napustaj
AlmS kako si mi ti, ima li novosti?
Izvini, stvarno sam preskocila onaj dio o tvojoj tuzi i tatinoj godisnjici nadam se da si sad bolje. Znam da koliko god vremena proslo uspomene ne blijede nikad i tesko se miriti s tim da ga vise nema, a bol ne jenjava. Imam i ja nekog na nebu i znam da nas nasi najdrazi od gore uvijek cuvaju. Mislim na tebe i znam da ti je nekad tesko biti daleko od svojih bez obzira sto imas kraj sebe osobu koja te voli i postuje
Jelena kako si ti?
Pepita jel se bolovi javljaju i dalje?
Svim ostalim trudilicama i novim trudnica saljem puuuuno pozitivnih vibrica
<3 2/2013 <3
BabyGirl zaista mi je jako žao :( znam da si jako razočarana, ali biti će i plusić ubrzo samo pomalo, probaj se sada malo opustiti
dillb čestitaaaaaam koji divan početak tjedna :*
StellaMaris da boli, bol je u svakom dijelu dana drugačija po jačini, ali je ovdje nije prestrašno, ali eto boli.. Svako jutro si pipkam sise da vidim da li su me počele boljeti ali ništa.. Još 9 dana M ima vremena da dođe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
StellaMaris, mi - čekamo ili ne čekamo M - početkom mjeseca... simptomi tek kreću - grudi i ostalo.. u dva dana me odjednom grozna mučnina uhvatila, jučer se ponovilo.. nikad mi do sada nije bilo tako, ali znam da nije moguće da je trudnoća, prerano je..
snaga uma....
Dillb draga, čestitam od srca!
Cure moje, mene jučer čepila gripa i sinoć sam plakala od muke, sve me živo boli, a ja ogromna, stomak uhuuu u 21. tt, ne smijem ništa popiti, sama kod kuće, još me prekjučer propuh uhvatio pa me cijela lijeva strana bolila, užas... Nekada je teško biti trudan ali preprodit čemo mi i to!
Prvo jedan veliki poljubac za dillb, čestitam ti od srca na duploj crtici!!
Babygirl kužim tu potrebu da se makneš od svega i da ne misliš, imala sam i ja takvih faza... želim ti puno sreće, ne moraš se vratit na ovaj pdf, al vrati se na trudnice ;)
Tena nadam se da si sada ok, da se dobro osjećaš, malo strpljenja, pa opet u akciju!
Anavi, AlmS, Breskvica žao mi je zbog M.
Ostale curke koje nisam spomenila....

hvala vam drage moje od
jelena, meni su mučnine počele prije kojih tjedan dana i provlače se kroz cijeli dan (sreća pa su lagane). u subotu sam trebala dobiti M. što će reći, nekih tjedan dana po začeću - mučnine. u prvoj trudnoći sam imala popodnevne i javile su se tek drugi - treći mjesec.
almaS, kakvo je stanje kod tebe? jel stigla M ili si radila test?
pepita, još uvijek držim fige.
Arria, drži se!!! probaj s nekim čajem koji se smije konzumirati u trodnoći. mislim da se bazga smije, ali raspitaj se u ljekarni. ja volim zapaliti svijeću s eteričnim uljem lavande, čini mi se da se odmah lakše diše.
Arria jojjj strašno stvarno te uhvatilo, najbolje nazovi doktora pa vidi šta će ti on reći, samo odmaraj puno :*
dillb ja se sad ne nadam ničemu osim M :) btw je libte bole sise :P
e da nisam vam rekla, ali u s petka na subotu sam sanjala svoje sise hahaha točnije da su mi bradavice i oko njih bile tamnije nego inače i kad sam se probudila, odmah sam išla gledat hahaha ali sve je bilo kao i do sad hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pepita, primjećujem da su mi bradavice osjetljivije, ali ja ti nisam mjerodavna jer još uvijek dojim sineka. mislila sam i nadala se kad zatrudnim da će se polako početi odvajati, ali on je još češće i duže na sisi.
svaka žena ima neke simptome, ili ih uopće nema. osim mučnina i bolova u maternici, nikakvih drugih simptoma nemam.
pepita, primjećujem da su mi bradavice osjetljivije, ali ja ti nisam mjerodavna jer još uvijek dojim sineka. mislila sam i nadala se kad zatrudnim da će se polako početi odvajati, ali on je još češće i duže na sisi.
svaka žena ima neke simptome, ili ih uopće nema. osim mučnina i bolova u maternici, nikakvih drugih simptoma nemam.
Još dojiš, ajme svaka ti čast, imaš moj naklon! Divno!Držim fige da imaš pravu školsku trudnoću , bez ikakvih tegoba!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji