Baby cestitam! Nek ti se sutra pojavi uvjerljivi plusic!
Dillb tebi takodjer zelim da su ujutro pojavi plusic!
Drzim vam fige!
Kod mene se M jos nije odlucila hoce li doci ili ne 😜
Nesto ide ali pomalo, nije tipicni prvi dan M. Lagani bolovi u stomaku i grudima, napuhan stomak, pola sata mucnine i to je to. Vjerovatno se sve poremetilo zbog caja! 😊
Baby, divne vijesti, cestitam ti od srca. Smiri se, ponovi test ujutru i obraduj nas potvrdivsi lijepe vijesti. Iste ocekujem i od Dilb. To bi bio zaista lijep nacin da zapocenamo radnu sedmicu.
Breskvice, ta krv ne mora nista da znaci, moze biti i implementacijska krv. Ja sam danas citala o istoj, najcesce se primjeti na toaletnom papiru. Nemoj gubiti nadu, nista nije jos gotovo. Sve i da dodje, hrabro naprijed, ali ponavljam nista nije gotovo. Sretno cure!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Curke moje evo mene na brzinu da vas obiđem nisam kući ovaj vikend bila tek večeras došla :)
Baby girl čestitaaam i nadam se da će ujutro test potvrditi +
dillb draga sretnooo razveseli nas i ti :)
almS kako si mi ti?
ostale curke sretno vam :*
ja nisam dobila još eto ide 54 dc moram priznati da svaki dan boli sve jače kao da ću dobiti.. I to je jedini simptom uz akne..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobro vam jutro.
Meni baš i nije dobro, test negativan, upravo dobila mjesečnicu. Ali sumnjala sam cijelo vrijeme, jer mi je ta crtica jučer bila preblijeda. Da sam se razočarala, jesam. Uzimam malo pauze od tolikog gledanja plodnih dana, od tipkanja na klokanici. Moram se malo odmoriti od svega. Jučer od tog testa u podne nisam cijeli dan funkcionirala kako treba, jednostavno ne želim biti ovako preopterećena. Posvetit ću se malo nekim drugim stvarima. Držim fige svim curama koje su i mene bodrile ovdje, Mihinica, Muma, Dilb, Pepita, StellaMaris, AlmS… i ako sam koju curu izostavila, sorry, ali svima vam želim od srca da kad se ja vratim na forum da već sve budete na drugom podforumu i da imate svoje bebice u bušici. Ljubim vas sve 😙😙😙💖💖💖
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
babygirl, baš mi je žao. nemoj gubiti nadu. odmori se i opusti, nastavljamo te bodriti i vibrati za tebe!!!
eto drage moje, nije + ali je =. u svakom slučaju, bila sam hrabra jutros, nakon neprospavane noći jer je moje malo djetešce bubano pa sam bdjela nad njim. uglavnom, i muž se razveselio, a ja ne očekujem mengu idućih bar godinu i 9 mjeseci.
očekujem još lijepih vijesti, i ljubim vas sve koje ste me bodrile. super ste.
p.s. nećete me se tako lako riješiti, ostajem ja još na ovom podforumu s vama.
Jutro dame moje!
Baby zao mi je zbog M! Sad se opusti malo, odmoris se od svega i kad se budes najmanje nadala bit ce plusic! Mozda se tijekom odmaranja pojavi plusic, nikad se nezna!
Dillb cestitam od srca! Zelim ti skolsku trudnocu!
Saljem vam puno pusa!
Evo me cure u kratkom predahu, i ovo javljanje je na brzinu. U zadnjih tjedan dana sam prosla cijelu Lijepu Nasu uzduz i poprijeko, nazalost ne iz gusta vec poslovno, i dalje sam na putu.
BabyGirl u tebe se vjerojatno radilo o bikemijskoj T i bas mi je zao sto je tako ispalo, ali to znaci da vec iduci mjesec mozda docekas ono sto toliko zelis. Postujem tvoju odluku o predahu, cuvaj svoje malo zlato, javi nam se tu i tamo da znamo da je sve ok. Nadam se da ces uskoro opet biti aktivna ali na temi trudnica. Ljubim te draga
Dillb koja radosna vijest, meni su uvijek duple crtice bile draze od plusa
Nisam ni sumnjala da se u tebe radi o necem drugom. Jednostavno si zracila kao da je ovaj mjesec tvoj. Cestitam od i ni slucajno nas ne napustaj
AlmS kako si mi ti, ima li novosti?
Izvini, stvarno sam preskocila onaj dio o tvojoj tuzi i tatinoj godisnjici nadam se da si sad bolje. Znam da koliko god vremena proslo uspomene ne blijede nikad i tesko se miriti s tim da ga vise nema, a bol ne jenjava. Imam i ja nekog na nebu i znam da nas nasi najdrazi od gore uvijek cuvaju. Mislim na tebe i znam da ti je nekad tesko biti daleko od svojih bez obzira sto imas kraj sebe osobu koja te voli i postuje
Jelena kako si ti?
Pepita jel se bolovi javljaju i dalje?
Svim ostalim trudilicama i novim trudnica saljem puuuuno pozitivnih vibrica
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji