Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica4
    22. Veljača 2015. 14:36

Pozdrav cure. MM i ja se danas podružili i nakon odnosa kada smo se obrisali - krv... Inače trebala bi dobit najranije u utorak. uvijek mi je točna, prošli mj je kasnila 7 dana a sad ovaj uranila 2??? Nisam pametna. temperatura mi je i dalje visoka, zadnjih 4-5 dana 36,9 ili 37. kako koji dan. Ne znam šta da mislim...

lilianaa
    22. Veljača 2015. 17:28

Pepita da da, nisi me zamijenila naravno da postoje odstupanja jer nijedno tijelo nije isto. Ja sam imala oko 36.3-36-5 bazalnu prvi dio ciklusa i onda drugi dio ciklusa 36.7-36.8. Buduci da sam bila malo prehladena temperatura mi je cak dosla do 37 i tako bila jedno vrijeme da bi pala na 36.7. Ja sam mislila da je gotov ciklus jer je doslo do pada temperature, medutim ostalo je na toj u biti visoj granici, a onih 37 mozda nije bilo od trudnoce nego od prehlade. Meni nije doslo do nekog sokantnog porasta temperature kad sam ugledala plus i uistinu nemam trenutno nijednog simptoma, cak ni bol u grudima. Jedino sto nema M.
    Na dan kasnjenja M sam imala malo bolne grudi ali skoro neznatno, ogroman apetit ali samo tih par sati i urin mi je bio taman i imao jaci miris nego inace. Nista drugo. Rekla sam da ne vjerujem u nista dok mi ginicka ne kaze da uistinu nesto vidi.

lilianaa
    22. Veljača 2015. 17:31

I da, malo me probadalo s vremena na vrijeme u donjem dijelu stomaka, par puta ostro, ali sad nema ni toga. I bilo malo vise sluzi tih par dana, ali opet kazem, od toga trenutno nemam nista.

dillb
    22. Veljača 2015. 18:19

hvala cure na pozitivnim vibrama, M ni danas nema. još nisam napravila test. coolerica.

nemojte se predati, vi kojima ovaj mjesec nije urodio plodom. puno ljubavi, minimum stresa i brige pa će i bebać doći. držim fige.

trudilice koje očekuju + ovih dana, želim vam da ga ugledate!!!

dillb
    22. Veljača 2015. 18:29

možda sutra ujutro napravim test. :) vidjet ću hoće li me i sutra biti frka ili ne

baby♡girl
    22. Veljača 2015. 19:17

Renata i LuKi hvala vam drage moje  mene i dalje neka frka hvata, blijeda je crtica, mislim tu je, i muž ju vidi, znači nisam zabrijala   prve tri minute sigurno nije bila, crvene su crtice na tom testu, čula sam da na plavom zna često izaći crtica lažna, ali nakon sat-dva. Ovo je bilo nakon 7 minuta tako da se nadam da je to to. Ginekolog sutra radi popodne, ne znam da li da možda odmah idem privatno. I da li betu mogu vaditi i popodne ili samo ujutro? 100 pitanja mi je u glavi. Menge nema, to je ono što me veseli. Bolova nema, osim što me bradavice malo kao peckaju i svrbe, ma šta ja znam. Preplašena sam totalno. Ni kad sam išla rodit nisam ovako paničarila 
    Nek svane samo jutro, budem ponovila test, pa popodne svejedno ginekologu. Opet sam se raspisala. Moram se malo otvoriti, inače ću totalno skrenuti 😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.