Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    22. Veljača 2015. 12:43

Tena drži se, iduća trudnoća će proći sigurno odlično 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Breskvica4
    22. Veljača 2015. 14:36

Pozdrav cure. MM i ja se danas podružili i nakon odnosa kada smo se obrisali - krv... Inače trebala bi dobit najranije u utorak. uvijek mi je točna, prošli mj je kasnila 7 dana a sad ovaj uranila 2??? Nisam pametna. temperatura mi je i dalje visoka, zadnjih 4-5 dana 36,9 ili 37. kako koji dan. Ne znam šta da mislim...

lilianaa
    22. Veljača 2015. 17:28

Pepita da da, nisi me zamijenila naravno da postoje odstupanja jer nijedno tijelo nije isto. Ja sam imala oko 36.3-36-5 bazalnu prvi dio ciklusa i onda drugi dio ciklusa 36.7-36.8. Buduci da sam bila malo prehladena temperatura mi je cak dosla do 37 i tako bila jedno vrijeme da bi pala na 36.7. Ja sam mislila da je gotov ciklus jer je doslo do pada temperature, medutim ostalo je na toj u biti visoj granici, a onih 37 mozda nije bilo od trudnoce nego od prehlade. Meni nije doslo do nekog sokantnog porasta temperature kad sam ugledala plus i uistinu nemam trenutno nijednog simptoma, cak ni bol u grudima. Jedino sto nema M.
    Na dan kasnjenja M sam imala malo bolne grudi ali skoro neznatno, ogroman apetit ali samo tih par sati i urin mi je bio taman i imao jaci miris nego inace. Nista drugo. Rekla sam da ne vjerujem u nista dok mi ginicka ne kaze da uistinu nesto vidi.

lilianaa
    22. Veljača 2015. 17:31

I da, malo me probadalo s vremena na vrijeme u donjem dijelu stomaka, par puta ostro, ali sad nema ni toga. I bilo malo vise sluzi tih par dana, ali opet kazem, od toga trenutno nemam nista.

dillb
    22. Veljača 2015. 18:19

hvala cure na pozitivnim vibrama, M ni danas nema. još nisam napravila test. coolerica.

nemojte se predati, vi kojima ovaj mjesec nije urodio plodom. puno ljubavi, minimum stresa i brige pa će i bebać doći. držim fige.

trudilice koje očekuju + ovih dana, želim vam da ga ugledate!!!

LuKi5
    22. Veljača 2015. 18:26

dillb

hvala cure na pozitivnim vibrama, M ni danas nema. još nisam napravila test. coolerica.

nemojte se predati, vi kojima ovaj mjesec nije urodio plodom. puno ljubavi, minimum stresa i brige pa će i bebać doći. držim fige.

trudilice koje očekuju + ovih dana, želim vam da ga ugledate!!!

Kad ces raditi test? :)) Nek se I ne pojavi M 

14.06.2014. L ♥

dillb
    22. Veljača 2015. 18:29

možda sutra ujutro napravim test. :) vidjet ću hoće li me i sutra biti frka ili ne

LuKi5
    22. Veljača 2015. 18:32

dillb

možda sutra ujutro napravim test. :) vidjet ću hoće li me i sutra biti frka ili ne

Ajoj ti testovi su bas lutrija  Drzim fige da je + :))) 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI