Tena drži se, iduća trudnoća će proći sigurno odlično
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pozdrav cure. MM i ja se danas podružili i nakon odnosa kada smo se obrisali - krv... Inače trebala bi dobit najranije u utorak. uvijek mi je točna, prošli mj je kasnila 7 dana a sad ovaj uranila 2??? Nisam pametna. temperatura mi je i dalje visoka, zadnjih 4-5 dana 36,9 ili 37. kako koji dan. Ne znam šta da mislim...
Pepita da da, nisi me zamijenila naravno da postoje odstupanja jer nijedno tijelo nije isto. Ja sam imala oko 36.3-36-5 bazalnu prvi dio ciklusa i onda drugi dio ciklusa 36.7-36.8. Buduci da sam bila malo prehladena temperatura mi je cak dosla do 37 i tako bila jedno vrijeme da bi pala na 36.7. Ja sam mislila da je gotov ciklus jer je doslo do pada temperature, medutim ostalo je na toj u biti visoj granici, a onih 37 mozda nije bilo od trudnoce nego od prehlade. Meni nije doslo do nekog sokantnog porasta temperature kad sam ugledala plus i uistinu nemam trenutno nijednog simptoma, cak ni bol u grudima. Jedino sto nema M.
Na dan kasnjenja M sam imala malo bolne grudi ali skoro neznatno, ogroman apetit ali samo tih par sati i urin mi je bio taman i imao jaci miris nego inace. Nista drugo. Rekla sam da ne vjerujem u nista dok mi ginicka ne kaze da uistinu nesto vidi.
I da, malo me probadalo s vremena na vrijeme u donjem dijelu stomaka, par puta ostro, ali sad nema ni toga. I bilo malo vise sluzi tih par dana, ali opet kazem, od toga trenutno nemam nista.
hvala cure na pozitivnim vibrama, M ni danas nema. još nisam napravila test. coolerica.
nemojte se predati, vi kojima ovaj mjesec nije urodio plodom. puno ljubavi, minimum stresa i brige pa će i bebać doći. držim fige.
trudilice koje očekuju + ovih dana, želim vam da ga ugledate!!!
hvala cure na pozitivnim vibrama, M ni danas nema. još nisam napravila test. coolerica.
nemojte se predati, vi kojima ovaj mjesec nije urodio plodom. puno ljubavi, minimum stresa i brige pa će i bebać doći. držim fige.
trudilice koje očekuju + ovih dana, želim vam da ga ugledate!!!
Kad ces raditi test? :)) Nek se I ne pojavi M

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji