Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Muma2
    22. Veljača 2015. 11:12

anavi zao mi je zbog M. Glavu gore i slijedeci ciklus ce biti bolje!
    almS vjerujem da ti je jako tesko ovih dana zbog godisnjice i svega! Drzi se draga, pokusaj se opustiti malo. Radi ono sto te veseli da te malo opusti. 
    Ja sam primjetila da vrkutu ima dobar utjecaj na mene, smiruje me. Nisam je pila nekoliko dana pa sam bila zivcana i napeta, a kako sam je opet pocela piti malo sam se smirila. Nadam se da i tebi pomaze. 
    Sto se tice impl.krvarenja ono ne mora biti crveno. Evo kopirala sam ti dio posta s jedne stranice o tome. 

"Kod implantacije krv je obično blago ružičasta ili smeđa, vrlo rijetko je obilna i crvena kao mjesečnica. Ružičasto krvarenje upućuje na to da seimplantacija vjerojatno upravo dogodila, dok smeđi iscjedak može upućivati na to da je krv ostala neko vrijeme u maternici nakon implantacije, te se tek tada izlučila.Većinom je implantacijsko krvarenje toliko oskudno da žene primjećuju krv samo prilikom brisanja nakon obavljene nužde."

almS
    22. Veljača 2015. 11:48

Muma, hvala ti puno, vidjet cu danas da li ce se  pojacati i promijeniti, pa ukoliko i dalje bude ovako oskudno,  ujutru cu uraditi test. Hvala jos jednom. Tebi uelim od srca plus i navijam za to.  Ukoliko sutra ne dodje ( a nece sigurno) kad bi onda radila test?

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

baby♡girl
    22. Veljača 2015. 11:50

Dilb, Breskvica, Muma držim figee 
    Ina90 nadam se da će čajevi pomoći i da će ti se ustabiliti ciklusi. 
    AlmS draga, vjerujem da ti je jako teško zbog tate. Drži se. I dalje navijam da je ovo što je Muma napisala to što se tebi događa. 
    Moje vještice i dalje nema, sinoć me malo bolilo u donjem dijelu leđa, danas ništa. Mislim kava mi baš ne sjeda, ali uopće ne želim to povezivati sa T, bojim se da opet umišljam. O mi je bila na 14 dan ciklusa, i po FF mi je trebala doći u srijedu. Okus u ustima isto Bože sačuvaj, ali stvarno se bojim da umišljam. Mislim koliko sam ja sve shvatila, ako je O na sredini ciklusa, taj ciklus traje 27-28 dana. Kad mi je O bila na 18 DC odmah mi je ciklus bio duži. To je bilo još dok sam dojila i u prestanku dojenja. Ma sva sam zbunjena. Totalno. 😩😟

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tena9
    22. Veljača 2015. 11:55

Da se opet malo javim...mi moramo sa planiranjem pričekati  barem 3 meseca da se sve ustabii u menei pa idemo opet na bebaća...nekako vjerujem da će sve biti oko drugi puta 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

baby♡girl
    22. Veljača 2015. 12:40

Cure nije mi vrag dao mira i napravila ja test. Pojavila se vrlo slaba druga crtica nakon 7 minuta. Sutra zovem ginekologa, da idem vaditi betu. Nadam se da me neće gledati kao neku luđakinju. Ne vjerujem sama sebi. U prvoj trudnoći test je u roku sekunde pokazao plus. Ne znam. Ma ja sam fakat malo poludila  😁😁😁😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    22. Veljača 2015. 12:43

Tena drži se, iduća trudnoća će proći sigurno odlično 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.