BabyGirl pa ništa danas, baš mi.je jutros bilo malo smeđkasto ali eto ništa do sada...Ali vjerujem da će doći ona...hmmm
No,ta psiha je čudo umislim si sto simptoma i.na kraju ništa... Uhhh... Ma samo opušteno treba se upustiti kaže se,ali kad se svaki put ne mogu da ne mislim na to... I da još sam htjela pitati za taj čaj od vrkute? Dali ima pozitivnih iskustva s time?
Bog cure
Evo mene opet vise da podijelim s nekim sto mi stoji na dusi.evo ja napokon nako 70 i neznam ni ja kojeg dana vise sam dobila m.svašta mi se vratilo po glavi dok nije došla luda vise.počela sam i vrkutu i stolisnik pit i SAD čekam da prode m i idem u nove radne pobjede...i svima vama curama želim sreću da sto prije ugledate ++++
StellaMaris,hvala puno na odgovoru :-)
baš sam nervozna jer je taman trebala biti ovulacija,al čini se da ništa od nje, a klomifene tek mogu početi piti 5. dana slijedećeg ciklusa
polako ostajem bez strpljenja...nadam se da će klomifeni pomoći!
Evo vam mene ponovo; ja sam dobila, bar se cini tako.. na ulosku je neki slabasni smedji iscjedak, dok ponekad na toalet papiru primjetim i svijetle tragove krvi ( oprostite na detaljnom opisu). Moguce da je i zbog caja, zato me i zanima jesi li ti Stella primjetila neku razliku u ciklusu? Ja stvarno ne znam vise sta da mislim.
Anavi, caj od vrkute je generalno jako dobar za reproduktivne organe, tako da ti u bitiine moze skoditi. I ja ga pijem od proslog ciklusa, ovu sad M ( ako je tako mogu nazvati) nisam ni osjetila. Pojacava plodnu sluz koja nam je neophodna da spremici stignu do svog odredišta. Ne poznajem nikoga kome je licno pomogla ali sam citala razna misljenja ponnetu i ima djevojaka koje tvrde da im je pomogla u trudnoći. Ja je pijem u kombinaciji sa maruljom.
Nadam se da sam pomogla.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS a neeeeeeee, ja bi najradije da to u tebe ne kreće M, a znam da nitko ne bi više od tebe to volio. Šaljem ti virtualni zagrljaj
Ja isto pijem vrkutu prvi ciklus i već sam prije spominjala da imam osjećaj da su mi napokon hormoni u balansu od poroda prije dvije god. Najprije iscjedak s kojim sam se borila, nikad mi nije bio toliko 'čist' i izgledao zdravo i onakav kakav treba biti. Ali najvažnije je što sam se ja osjećala puno bolje, psihički i fizički, neznam jel to od vrkute ili je ionako tako trebalo biti. A što se tiče M, nisam osjetila nekakve promjene, krenula je normalo, bez popratnog spottinga koji se dogodio prije 2 ciklusa, jednako je srednje obilna, prvi dan boljelo, popila lekadol i to je to, evo treći dan ide, inače mi traje pet pa ćemo vidjeti...
<3 2/2013 <3
Jutro dame moje!
Kako ste mi danas?
Ja nisam mogla spavati pa sam malo ranije ustala. Temperatura je malo pala, što je znak da M stiže. Od simptoma samo teške i malo bolne grudi, i u noći sam morala na WC (rijeko kad preko noći idem na WC). Prije par noći sam sanjala da imam pozitivan test, ali neki čudni, s nekim postotcima.
Dobro jutro cure, evo nažalost nakon jutarnjih grčeva stigla je i ona :( tako da...idemo dalje sljedeći ciklus :) muma i meni se desi da sanjam taj pozitivan test i ono veselje kad ga vidim ali nažalost probudim se brzo... Ali biti će jednog dana i to.stvarnost... Uglavnom od sutra počinjem i taj čaj od vrkute piti pa ćemo vidjeti kako ćemo dalje :)
Draga moja Stella, znam da si bila zauzeta i da vjerojatno nisi pratila redovno nase piskaranje, ali meni je jucer bio uzasan dan! Bila je godisnjica tatine smrti, a ja nisam uspjela ni na groblje otici i odnijeti mu jedan cvijet, jer sam daleko i to mi je gore palo nego M, koja je stvarno drugacija. Temp mi je i dalje visoka a od sinoć do jutros imam bukvalno 3 smedje kapi na ulosku. Zato sam te pitala jel tvoja M drugacija, rekoh da nije od cajeva. Ne znam sta da mislim, jucer sam cak razmisljala da odem kod dr. mada u biti nemam nikakav razlog za to. Sa suprugom sam se dogovoril da jos pokusamo jedan ciklus, sa cajevim, kapsulama ulja nocurka i on pije Macu pa ako ne uspije u aprilu bismo isli na konsultacije i pretrage. Nekako se osjećam bolje nakon toga, obecala sam sama sebi da se moram opustiti i ne opterecivati s ovim.
Naravno da i dalje cuvam palceve svima vama, Dilb obraduj nas, ti si sljedeca. Luki, draga, i ja sam to pomislila ali iz iskustva koje sam cula ipak impl. krvarenje traje krace i krv je u pitanju, sto kod mene nije, pa pretpostavljam da je mozda ova M ovakva jer nisam imala ovulaciju, ovaj mjesec. Ponovil' se otici cu kod dr. Nimalo mi se ovo ne svidja!
Svim curama ( oprostite nisam bas bila u formi pa ne znam ko je sve pisao) drzim fige! Samo hrabro.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji