Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica4
    20. Veljača 2015. 17:36

Pepita kolik vi pokušavate? Nekako mi se čini najduže od nas svih, koliko pratim forum

lilianaa
    20. Veljača 2015. 18:21

Za one koji mjere bazalnu.. Prvi dio ciklusa je niza temperatura, pred ovulaciju je u mom slucaju bila najniza da bi onda naglo skocila i ostala povisena. Mjerite redovito, najbolje prije ustajanja, i ne ispod pazuha. Treba proci barem 6 sati sna s tim da pokusavajte da se dizete u isto vrijeme. U slucaju prehlada i viroza, normalno je da malo oscilira, na to pripazite. Ako vam se ne podigne temperatura, vjerojatno imate anovulatorni ciklus.

Pepita2109
    20. Veljača 2015. 20:04

breskvica mi počeli krajem 9mj onako bezveze ;) ali od 12mj evo baš se trudimo :) nismo najduže hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    20. Veljača 2015. 20:05

Lidija, oprosti ako sam te zamjenila sa nekim, ali zar nisi ti bila ubjedjena da ces dobiti M upravo zato sto ti je temp, prije nego sto ces uraditi test, bila pala za 0,3 stupnja? Sto znaci da ipak ima odstupanja od pravila, mada se ne treba lazno nadati. 
    Hvala za odgovor svima i hvala vam na divnim rijecima, jos uvijek nisam dobila, ali do sutra hocu. Nema veze, sljedeci mjesec možda bude moj. Za ovaj sam prilicno sigurna da je bio anovulacijski,  po svim parametrima, ali svakako da razocarenje postoji. Glavu gore i hrabro naprijed. 
    Ugodan vikend vam zelim 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

jaca16
    20. Veljača 2015. 21:15

hello kraljice.....evo meni kasnila M 16 dana,iako mi je inače znalo kasniti,ali ne toliko puno,ponadala sam se da je to to....kad ono šipak....dobila 13-og sad....a šta je tu je....i još k tome zatvara se kafić di radim,tako da ostajem i bez posla....kad te krene,krene te....ali nema veze,i dalje u borbu za jedan veeeeliki plus....SRETNO KRALJICE TRUDILICE da uskoro svi dobijete željni taj PLUS...

• Breskvica4
    20. Veljača 2015. 21:38

Pepita, ma ja sam od 12.mj na forumu, mi smo počeli početkom 9. mj intenzivno, pokrivat plodne dane i svakih 3-4 dana, ali ovaj mjesec testiram ono svaka 2 dana i bazalnu... zasad mi je povišena, trebam dobiti u utorak ako mi se vrati ciklus na 28 dana... nisam još postala nestrpljiva jer mi je prošli mj kasnilo pa ni ne znam kada točno očekivati

Arria
    20. Veljača 2015. 21:50

Anavi, draga žao mi je glavu gore, meni je trebalo 10 ciklusa! 
    Jaco, ja dobila 30.09.2014. i to mi je bio zadnji dan na poslu, od 11.10. do negdje 16.10. mi bili plodni dani i ostala trudna nakon 10 mjeseci pokušavanja. Tako da ti je možda i to prednost. Držim fige. 

katerina
    20. Veljača 2015. 21:59

Pozdrav cure, 
    imam pitanje za vas, da li imate iskustva sa klomifenom?
    Ja sam se javila ginekologu, cini se da ja ne ovuliram (unatoč urednim ciklusima od 28 dana) i sljedeći ciklus ću započeti piti klomifen za simuliranje ovualcije...ostala sam u šoku..

Pepita2109
    20. Veljača 2015. 22:38

Breskivice od kraja 9mj sam na forumu tad smo se odlučili onako pomalo, i onda sam 31.10 dobila M i onda tek 01.01. i sad opet čekm tako da zapravo tek 2 ciklusa radimo na bebi.. :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.