Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dulcinela
    21. Veljača 2015. 12:15

Jaca, zao mi je zbog dolaska M. Zapamtila sam iz tvojih prijasnjih postova da se i vi vec duze trudite i da smo ti i ja generacija. Nadam se da ce se i nama sreca osmjehnuti uskoro!

jaca16
    21. Veljača 2015. 13:02

dulcinela je trudimo se već dugi niz godina...ali imam vjeru da će se desiti kad se budem najmanje nadala....tako i tebi....i svima onima koji vode borbu za tim....

Pepita2109
    21. Veljača 2015. 12:26

almS evo ja sam dobro, trbuh me zasad ne boli, stigne dug je dan :) malo radila po vrtu i sad ušla, malo mi je nešto muka :/ vrijeme se mjenja možda zato :) ali osjećam da ću dobiti uskoro :) grudnajk mi smeta, ali ne bole me sise samo mi smeta heheh možda zato jer su mi napunute

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

sara12
    21. Veljača 2015. 13:04

Cao svima,
    Ja sam nova ovdje. Pokusavamo vec 6 mjeseci i nista.
    Ocaj me hvata sad, ne zanam kako ce tek biti ako ovo potraje.
    Pijem sve zivo, macinu, vrkutu, femisanA...

sara

baby♡girl
    21. Veljača 2015. 13:21

Sara dobrodošla i još brže otišla na trudnice 😊 svi se ovdje stvarno trudimo, iščekujemo, priželjkujemo, nadamo se. Znam da si to već čula, ali samo pozitivno. Nadam se da će te uskoro obradovati plus k'o kuća 😊😊😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    21. Veljača 2015. 14:23

Sara dobrodošla i nadam se da ćeš brzo ugledati plusić :) tu uz nas čekanje i iščekivanje biti će ti puno lakše :) koliko dugo piješ vrkutu i femisan a kapi?

sara12
    21. Veljača 2015. 17:28

Vrkutu i macinu pijem od 10. mjeseca a femisan a tek mjesec dana, vec sam na 4. flasici jer pijem 3x30 kapi. Hvala na dobrodoslici, zelim svima sto prije radosne vijesti :)

sara

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    21. Veljača 2015. 14:33

Curke je li se kojoj javila NmareN ? Vidim da je nema već duže tu, a ni tamo na jesenskim bebama

🙏👸👸🙏❤️

Minchica
    21. Veljača 2015. 15:10

Cure da se i ja javim...nije me bilo neko vrijeme iz razloga sto sam potpuno rastrojena.
    Od cetvrtka imam vodene kozice. Nije strasno, nisam dobila temp (danas je 3. dan bolesti a mozda i 4. ako je bila koja prije nego sam primjetila prvu). U panici sam isti taj cetvrtak napravila test koji je bio negativan (to mi je bio 29.dan ciklusa). Danas mi je 31.d.c., M nisam dobila a ni ne osjecam BAS nikakve PMD simptome vise. Ako sutra ne dodje to je vec onda debelo kasnjenje.
    Ne znam sto cu.

Minchica
    21. Veljača 2015. 15:10

Samo mi se place.
    Testova vise nemam, do ponedjeljak nemam gdje ni kupit a i da imam, opet nemogu nista uciniti.

baby♡girl
    21. Veljača 2015. 15:46

Minchica vjerujem da ti je teško. I meni je isto ovo već previše kašnjenja, a simptomi pms-a prestali. Samo me neka drhtavica jučer uhvatila i osjećala sam se prehlađenom zbog začepljenog nosa. Jutros mi je sve bilo preizraženo što se tiče mirisa. Vjerujem da nam psiha čini čuda. A test negativan i danas i nema šanse da ga više kupim. 
    Ponekad me uhvati strah da će nam i za drugu bebu trebati više od 3 godine. I to me slomi. 
    Imaš moju podršku, nadam se da će proći kozice. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI