Hvala svima na potpori
Anavi kako kaže Jelena ima cura koje se stvarno dugo trude i ja im se osobno divim. Samo treba biti pozitivan. Meni je ovo 3 ciklus, kad smo se odlučili na drugu trudnoću već je ovulacija prošla pa taj ni ne računam. Žao mi je zbog tvog testa, ali glavu gore. Najljepše je ono što se dugo čeka
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Hvala vam cure od srca... Sretno Babygirl, tako smo i mi nekako krenuli ovo nam je treći ciklus, ali baš tako bez predaje.... 😁
Anavi, dok ne dođe M ništa nije gotovo. Meni je 30. dan ciklusa bio negativan test, a vidi me sad
A daaa... Pa eto onda sam u iščekivanju m., mada kažem kupila sam clearblu test i vidim da je on nekako najtočniji...no vidjet ćemo ajde... uh sad sam se i raspoložila hihihi
Anavi znam da je svaki - razočaranje, ali kao što kažu cure ima dosta cura/ žena koje pokušavaju dugo, samo pozitiva tek ste na početku :) a i dok ne dođe nije gotovo ;)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Naravno ni ja nisam izdržala, napravila sam test odmah, 13 DPO, kasni treći dan. Negativan. I kako to inače biva do večeri ću sigurno dobit.
Nema veze, valjda trebam čekat proljeće.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
BabyGirl ma daaj, ovo nam je samo zagrijavanje bilo ... 😁 sada počinju prave utakmice... znam kako ti je ali glavu gore i samo naprijed, ne odustajemo od cilja  :)
A malo me ovaj minus lupio po glavi. Znam da neću odustat, ali fino me strese taj osjećaj neuspjeha. Idem si skuhat' kavu, da se pozitiva malo požuri i da si opet budem dobro
Svejedno hvala svim ovim curama koje su svaki mjesec uz mene. Ni ja nikad nisam bila na forumima, ali ovako je puno lakše podijeliti tugu, a nadam se da ću uskoro i veselje dijeliti sa vama svima
anavi, dobrodošla!
baby i anavi žao mi je zbog minusa, ali još se to stigne promjeniti. Još ima nade, sve dok M ne dodje. Držim vam fige da se minus pretvori u plus za koji dan :D
almS slažem se s curama. Mjeri na prvo buđenje i to ti je najsigurnije. Čitala sam da je za bazalnu potrebno minimalno 5-6 sati sna. I kod mene temperatura stalno varira (malo poraste pa padne, pa poraste pa stoji i tako stalno).
Danas dopodne sam dva-tri puta "trčala" u WC da vidim stanje jer sam imala osjećaj da sam procurila, ali to je samo iscjedak bio. Sva sreća pa imam dnevne.
Hvala vam na podršci, stvarno je puno lakše kad s nekim pričaš!
Sortiraj odgovore
Najstariji