Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    21. Veljača 2015. 08:43

anavi ima li šta novo kod tebe?
    Meni je danas 4 dan kašnjenja, možda mi je vrkuta produžila ciklus. 😕😲
    Jaca nadam se da će ovaj ciklus biti tvoj, pa taman odmaraš cijelu trudnoću 😆😙
    AlmS možda baš zato što misliš da nije uspjelo, iz svega toga izađe nešto pozitivno. 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

almS
    21. Veljača 2015. 09:19

Jutro cure,
    da vas updejtiram: nisam jos dobila, iako me stomak bas boli. 
    Cudna stvar je sto sam sinoc nakon trcanja na dnevnom ulosku nasla smedjkasto- zuti iscjedak i par kapi svijetle krvi. Zato sam odmah nakon tuširanja stavila ulozak, koji je jutros apsolutno cist.
    Vidjet cemo sta ce se desavati u toku dana.
    Baby girl, ja se iskreno mislim da si prerano radila test. Drzim fige!
    Anavi, Jaco samo hrabro naprijed.
    Pepita, kako si mi ti?
    Breskuve, mislim da se ja najvise trudim, ovo je 7 ciklus koji iscekujem.  Kad ti (ne) ocekujes M??
    :* :*

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

baby♡girl
    21. Veljača 2015. 09:28

AlmS meni se sve čini da je tebi 7 sretan broj, pa ćeš polako prestat s tim trčanjem 😉💖

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

dillb
    21. Veljača 2015. 10:10

dobar vam vikend svima. nadam se da uživate. držim fige svima koje očekujete M i nadam se da ćete ipak ugledati +. 
    i ja svoju očekujem danas. budemo vidjeli što će biti. uglavnom, nemam napadaje želje da napravim test. čvrsto sam odlučila čekati da zakasni. 

almS
    21. Veljača 2015. 10:13

Babygirl, hahahaha.. cisto sumnjam, evo na toaletnom papiru su tragovi neceg smedjakstog 
    A trcanje volim, bas se fino ispusem i izbacim svu negativnu energiju. A znamo sve koliko nam je pozitiva potrebna u ovoj "borbi".
    Saljem ti ljubac,  javi ako bude bilo kakvih novosti.
    P.S. inace mi je danasnji dan bas tezak, jer mi je danas godisnjica tatine smrti.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

dillb
    21. Veljača 2015. 10:17

almS, znam kako ti je. meni će tako biti u petak kad je godišnjica mamine smrti. drži se draga i misli na njega. 

dulcinela
    21. Veljača 2015. 12:10

anavi i baby girl, zao mi je zbog minusica, ali nekad je rano za test. Pricekajte jos malo pa ponovite.
    Muma i dillb, sretno vam bilo, nadam se da M nije na putu i da cete nas razveseliti plusicima. Cekamo tezultate!
    almS, ako i nije uspjelo ovaj put, ides hrabro u nove pokusaje. Vjerujem da ti je tesko danas zbog godisnjice tatine smrti...Drzi se, tata bi bio ponosan na tebe sto se trudis stvoriti novi zivot i sama postati roditelj. Uspjet ces, sigurna sam!

jelena, citam tebe i vidim sebe. Mi smo u 6.ciklusu pokusavanja...Krecu mi plodni dani. Trudit cemo se i ovaj mjesec i nadati, pa sta bude.
    Sretno svima cure!

dulcinela
    21. Veljača 2015. 12:15

Jaca, zao mi je zbog dolaska M. Zapamtila sam iz tvojih prijasnjih postova da se i vi vec duze trudite i da smo ti i ja generacija. Nadam se da ce se i nama sreca osmjehnuti uskoro!

Pepita2109
    21. Veljača 2015. 12:26

almS evo ja sam dobro, trbuh me zasad ne boli, stigne dug je dan :) malo radila po vrtu i sad ušla, malo mi je nešto muka :/ vrijeme se mjenja možda zato :) ali osjećam da ću dobiti uskoro :) grudnajk mi smeta, ali ne bole me sise samo mi smeta heheh možda zato jer su mi napunute

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.