Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    20. Veljača 2015. 11:48

Anavi dobrodošla  nadam se da ti to kašnjenje znaći da je u pitanju trudnoća  držim fige 
    AlmS draga, ovo što se tiče temperature ne znam, još ju ne mjerim. A za ostalo se zbilja nadam da će tvoja beba doći kad najmanje očekuješ. Od srca vibram za tebe 
    Dillb izgleda da se koncert prebacio i doma, čim je maleni bio raspoložen 
    M i dalje nema *_* imam iscjedak neki ublaženi i dalje. Sise ne bole. Sutra ujutro radim test, vraćam se doma danas, pa da vidimo ima li nešto lijepooo ♡

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    20. Veljača 2015. 11:58

Viky96 meni su inače akne svakako simptom PMSa, samo još čekam da me sise počnu boljeti i onda je to to.. :) i sretnooo nadam se da je kod tebe +

anavi dobrodošla :) kad misliš test raditi? :) sretnoooooo :) sve mi ovdje razumijemo tvoju želju da postaneš majka <3

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Lela29
    20. Veljača 2015. 11:58

AlmaS, ja još vjerujem da tu ima nešto, pripremi ti svoju glavicu na vješticu, pa neka te ugodno iznenadi kad ne dođe, kao mene.
    Stella, promaklo mi je da si dobila, baš mi je žao, vidim po tebi da dobro ti to podnosiš, tako i triba!!
    Anavi, dobrodošla i još prije otišla na trudnice!

Pepita2109
    20. Veljača 2015. 11:59

BabyGirl sretnooooooooooo

🙏👸👸🙏❤️

anavi2
    20. Veljača 2015. 12:09

Hvala cure...pa ne znam sve se bojim da je nekako rano za taj test da me ne razočara..pa sam mislila ga raditi za vikend ako sutra ne dođe m. radim ga sutra pa ćemo vidjeti :D uhhh i ja se nadam velikom + :D cure sretno i Vama.... BabyGirl držim fige :D!!

Pepita2109
    20. Veljača 2015. 12:45

Viky96 ja ću biti sretna i ako dobijem M jer se borim s ciklusima od 11mj prošle godine :/ u svakom slučaju sretno nam svima ;)

🙏👸👸🙏❤️

jelena21
    20. Veljača 2015. 12:48

anavi, dobro došla u naš svijet i što prije otišla..... haaaa.....

snaga uma....

dulcinela
    20. Veljača 2015. 12:56

Anavi, dobrodosla! Slazem se s tobom da nikad prije ne bih mogla zamisliti sebe da pisem po forumima, ali ovdje su cure zaista divne i to medjusobno bodrenje i postovanje te prizove da se prikljucis i s curama komentiras i usporedjujes simptome i tako si olaksavas cekanje plusica. Iskreno vjerujem da nam on svima uskoro dolazi! Sretno tebi, cini mi se da imas dobre simptome!
    baby girl, drzim palceve! Sretno!
    almS, mislim da ti je najbolje mjeriti tu prvu temp.nakon budjenja, iako si samo 4-5 sati spavala. Neki navodi kazu da se treba spavati min 6 sati, ali na FF kazu da je 3 sata u komadu dovoljno i ako se mjeri prva, priblizno u isto vrijeme, trebao bi se bez problema uhvatiti ritam pracenja i detektiranja ovulacije. Prvi mjesec mjerila sam zivinim toplomjerom, ali sam od ovog mjeseca pocela pravim digitalnim za mjerenje bazalne ispod jezika na 2 decimale. Narucila sam ga preko Njuskala zajedno s LH trakicama. Sretno draga! Ako ovaj mjesec i dolazi M, nema veze, ides dalje!

anavi2
    20. Veljača 2015. 13:43

Nisam izdržala do sutra..otišla sam u ljekarnu kupila test i nažalost negativan...uhh no, mi nastavljamo dalje .... :D samo hrabro naprijed :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.