Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    20. Veljača 2015. 11:15

almS naravno da te razumijemo, teško je ostati hladne glave i nogama čvrsto na zemlji, ali eto bitno je da si pozitivna, doći će taj plus jednom
    šta se tiče mjerenja baš i nemam iskustva, ali mislim da čim se prvi put probudiš da onda mjeriš, tako sam shvatila to mjerenje.. Ja čekam M pa ću krenuti mjerenjem temp i lh trakice koje čekaju..
    lice mi izgleda kao da sam ušla tek u pubertet, trbuh bolucka, i sise su tvrđe..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• viky96
    20. Veljača 2015. 11:28

Hvala curke na savjetima....pricekat cu do iduceg tjedna kad budem isla praviti putovnicu, pa ako mi ne dodje do tad kupit cu test...

Pepita moje lice je takodjer puno bubuljica,,dosada mi nikad nije bilo tako…a sise kao da ni nemam ahahah niti me bole,niti su osjetljive.jednostavno nista
    anavi2
    20. Veljača 2015. 11:35

Pozdrav, evo da se i ja priključim temi i iskustvom svojim..moram priznat da nikad nisam po forumima pisala ali evo želja za djetetom te navede na skroz nepoznate puteve :) ... Kao prvo moram primijetiti koliko je ovdje poštovanja, međusobnog bodrenja i lijepih riječi da čovjek jednostavno ne povjeruje...cure svaka čast :D <3 
    A sada eto ja dečko odlučili smo se na bebu i eto krenuli u akciju prije jedno 3 mjeseca... i sada kad je m. trebala doći jučer nje nema...inače imam redovite cikluse svakih 28.dana, ma u dan stigne m. a sada je nema... :D iskreno osjećam neke grčeve kao da ću dobiti ali ne toliko intenzivno kao inače... jaku želju imam da postanem majka i eto nadam se ću se uskoro javiti sa dobrim vjestima :D
    Cure drage najiskrenije Vam želim onaj osmjeh na licu kada idite taj + :DDDD

baby♡girl
    20. Veljača 2015. 11:48

Anavi dobrodošla  nadam se da ti to kašnjenje znaći da je u pitanju trudnoća  držim fige 
    AlmS draga, ovo što se tiče temperature ne znam, još ju ne mjerim. A za ostalo se zbilja nadam da će tvoja beba doći kad najmanje očekuješ. Od srca vibram za tebe 
    Dillb izgleda da se koncert prebacio i doma, čim je maleni bio raspoložen 
    M i dalje nema *_* imam iscjedak neki ublaženi i dalje. Sise ne bole. Sutra ujutro radim test, vraćam se doma danas, pa da vidimo ima li nešto lijepooo ♡

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    20. Veljača 2015. 11:58

Viky96 meni su inače akne svakako simptom PMSa, samo još čekam da me sise počnu boljeti i onda je to to.. :) i sretnooo nadam se da je kod tebe +

anavi dobrodošla :) kad misliš test raditi? :) sretnoooooo :) sve mi ovdje razumijemo tvoju želju da postaneš majka <3

viky96
    20. Veljača 2015. 12:11

Pepita

Viky96 meni su inače akne svakako simptom PMSa, samo još čekam da me sise počnu boljeti i onda je to to.. :) i sretnooo nadam se da je kod tebe +

anavi dobrodošla :) kad misliš test raditi? :) sretnoooooo :) sve mi ovdje razumijemo tvoju želju da postaneš majka &lt;3

Hvala draga...puno srece i tebi i svim curkama!! 

🙏👸👸🙏❤️

Lela29
    20. Veljača 2015. 11:58

AlmaS, ja još vjerujem da tu ima nešto, pripremi ti svoju glavicu na vješticu, pa neka te ugodno iznenadi kad ne dođe, kao mene.
    Stella, promaklo mi je da si dobila, baš mi je žao, vidim po tebi da dobro ti to podnosiš, tako i triba!!
    Anavi, dobrodošla i još prije otišla na trudnice!

Pepita2109
    20. Veljača 2015. 11:59

BabyGirl sretnooooooooooo

🙏👸👸🙏❤️

anavi2
    20. Veljača 2015. 12:09

Hvala cure...pa ne znam sve se bojim da je nekako rano za taj test da me ne razočara..pa sam mislila ga raditi za vikend ako sutra ne dođe m. radim ga sutra pa ćemo vidjeti :D uhhh i ja se nadam velikom + :D cure sretno i Vama.... BabyGirl držim fige :D!!

Pepita2109
    20. Veljača 2015. 12:45

Viky96 ja ću biti sretna i ako dobijem M jer se borim s ciklusima od 11mj prošle godine :/ u svakom slučaju sretno nam svima ;)

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI