Pozz..evo i mene u kasno doba hhehe
I treba mi vase misljenje...
Zadnju M imala sam 24.1.,, a zadnji odnos 6.2. Stalno me probada u jajnicima i neku mucninu osjecam kad legnem navecer spavati...tjedan dana imala sam gust bijeli iscjedak,,a sada prozirni...sta vi mislite ima li tu ikakve nade za T????
Viky98 mozda mozes vec napraviti test pa ces znati na cemu si
Muma hvala ti. i ja mislim da ti je rano za test al prema ovom sto pises, dvije crtice su vrlo izgledne
Pepita nemoj se zalostiti, sve ce doc na svoje ubrzo. M ce doci, a mozda je i T u pitanju. Ja navijam da se sto prije pokaze nesto od toga
<3 2/2013 <3
dobro vam jutro. meni se još uvijek spava. došli smo oko 1h s koncerta i oko 4:30 smo već bili na nogama jer se sinek razbudio, cicao, bljuvao, pjevao, usisavao.....
držim fige trudilicama!!! ajmo jedan plusić za kraj tjedna!!!
Viky96 svakako možeš test napraviti
Muma za sad ke to super znak i držim fige
StellaMaris nadam se i ja
dillb veselo od ranog jutra kod tebe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Viky96 svakako možeš test napraviti
Muma za sad ke to super znak i držim fige
StellaMaris nadam se i ja
dillb veselo od ranog jutra kod tebe
🙏👸👸🙏❤️
Lijep pozdrav cure,
kao prvo da vam se zahvalim na jucerasnjim postovima upucenim meni, tako sam vesela bila, popravile ste mi dan.. Presretna sam sto sam dio ove ekipe, Nazalost test ce da saceka jos neko vrijeme, jer mene trenutno dijele sati od M. Imam sve simptome koje inace imam pred M, a onaj iscjedak o kojem sam jucer pisala je nestao, tj. nakon jucer ujurto primjetila sam ga jos jednom i nisam vise. Temp je opet pala, ali eto ona mi stalno varira pa me to nije toliko bitno. Kad malo razmislim i pregledam svoje postove ovdje, vjerovatnoca da sam trudna je zaista minimalna. Vratila sam se stopalima na zemlju, jer stvarno jako tesko podnosim razocarenje koje donosi svaki novi ciklus. Ukoliko se ne pojavi sutra, kada se teba pojaviti, niko sretniji od mene nece biti, ali jutros sam pregledala kalendar M i u oktobru, novembru, decembru je 34. dan ciklusa ujedno bio i prvi dan novog, sto znaci da je sutra dan D.
Stvarno sam pozitivna, ako ne bude ovaj mjesec, bit ce sljedeci, ali ne zelim si davati laznu nadu. Znam da me sve vi razumijete.
Viky96, ja sam malo pogledala kalendar i danas ti je po mojoj racunivi 28-i dan ciklusa. 6.2. je bas bila sredina ciklusa, tako da je moguce da si ulovila O. Znas i sama da sve zavisi o duljini tvojih ciklusa. Ako su kraci od 28 dana uradi test, ako nisu strpi se jos koji dan.
I da, za kraj ovog posta imam jedno pitanje za cure koje su ekperti pitanje za temp. Naime suprug se budi obicno sat-dva prije mene, jer pocinje da radi ranije i ja se uvijek tada probudim, mada ne ustajem iz kreveta, pozdravimo se i ja nastavinm spavati, ali znam biti budna i po 15-ak minuta. Zadnjih par dana mjerim tada temp, cisto da vidim razliku izmedju nje i one kada se derfinitivno probudim. Koja je validnija? i da li uopce valja to drugo mjerenje, jer su vrijednosti razlicite? Jedini problem pri tom prvom mjerenju je sto ja cesto znam zaspati satima nakon muza, jer navecer pripremam dokumentaciju za posao i u vrijeme njegovog budjenja, ja spavam 4-5 sati.
Za novi ciklus cu kupiti bolji termometar pa hocu da mjerim temp uvijek u isto vrijeme, ali ne znam koje je adekvatnije. Prvo budjenje nakon 4-5 sati sna ili standardnoo budenje koje je vec bilo prekinuto?
Izvinite na dugom postu, zaista, ali htjela sam elaborirati svoje misljenje i osjecanja sa vama, nemojte zamjeriti. Ljubim vas sve i dalje navijam za vas.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
almS naravno da te razumijemo, teško je ostati hladne glave i nogama čvrsto na zemlji, ali eto bitno je da si pozitivna, doći će taj plus jednom
šta se tiče mjerenja baš i nemam iskustva, ali mislim da čim se prvi put probudiš da onda mjeriš, tako sam shvatila to mjerenje.. Ja čekam M pa ću krenuti mjerenjem temp i lh trakice koje čekaju..
lice mi izgleda kao da sam ušla tek u pubertet, trbuh bolucka, i sise su tvrđe..
🙏👸👸🙏❤️
Hvala curke na savjetima....pricekat cu do iduceg tjedna kad budem isla praviti putovnicu, pa ako mi ne dodje do tad kupit cu test...
Pepita moje lice je takodjer puno bubuljica,,dosada mi nikad nije bilo tako…a sise kao da ni nemam ahahah niti me bole,niti su osjetljive.jednostavno nista
Pozdrav, evo da se i ja priključim temi i iskustvom svojim..moram priznat da nikad nisam po forumima pisala ali evo želja za djetetom te navede na skroz nepoznate puteve :) ... Kao prvo moram primijetiti koliko je ovdje poštovanja, međusobnog bodrenja i lijepih riječi da čovjek jednostavno ne povjeruje...cure svaka čast :D <3
A sada eto ja dečko odlučili smo se na bebu i eto krenuli u akciju prije jedno 3 mjeseca... i sada kad je m. trebala doći jučer nje nema...inače imam redovite cikluse svakih 28.dana, ma u dan stigne m. a sada je nema... :D iskreno osjećam neke grčeve kao da ću dobiti ali ne toliko intenzivno kao inače... jaku želju imam da postanem majka i eto nadam se ću se uskoro javiti sa dobrim vjestima :D
Cure drage najiskrenije Vam želim onaj osmjeh na licu kada idite taj + :DDDD
Sortiraj odgovore
Najstariji