Hvala vam svima na potpori, znači puno
bebinjo po njima očito nemaš potrebe dolaziti ranije ali i meni bi nekako savjest nalagala da vidim jel sve ok i kad se može opet planirati trudnoća. Neki ginekolozi poslije jednog spontanog daju ljekove za očuvanje iduće trudnoće koji se počnu koristiti odmah kad test potvrdi.
BabyGirl drago mi je da ti je bolje i nadam se da već čuvaš mrvicu
breskvica...navijam za tebe i tvoj plus idući tjedan.
almS, dillb, muma, BabyGirl, pepita...vi ste na potezu
Hvala vam svima na potpori, znači punobebinjo po njima očito nemaš potrebe dolaziti ranije ali i meni bi nekako savjest nalagala da vidim jel sve ok i kad se može opet planirati trudnoća. Neki ginekolozi poslije jednog spontanog daju ljekove za očuvanje iduće trudnoće koji se počnu koristiti odmah kad test potvrdi.
BabyGirl drago mi je da ti je bolje i nadam se da već čuvaš mrvicubreskvica...navijam za tebe i tvoj plus idući tjedan.
almS, dillb, muma, BabyGirl, pepita...vi ste na potezu
Stella zao mi je zbog M, al cim prodje ponovno u akciju. Neka ti ovaj ciklus bude dobitan! 😃
Meni je danas, po FF, dan za test ali nisam ga napravila. Ipak mislim da mi je jos rano posto mi je 21dc. Ciklus mi traje 24 dana pa cu jos malo pricekati. Jucer sam imam gusto blijedo zuti iscjedak samo na wc papiru. Nadam se da je to dobar znak. Jutros opet pritisak u jajnicima pa sam mislila da sam dobila, ali nema nista. Ipak je jos malo rano! 😊
Vibriram za plusice curama koje iscekuju.
<3 2/2013 <3
Lela, zaboravih ti cestitati na prvom pregledu! Mislim da ako doktor kaze da se sve odvija kako treba, da ce se uskoro i plod vidjeti. Ne trebas brinuti.
baby girl, dobro sto jos nema M, samo neka tako nastavi!
Breskvica, dobro je da to na dojci drzis pod kontrolom. Sigurno je neka cista ili fibroadenom, oni nuzno ne moraju rasti, ali se kroz ciklus osjete pod utjecajem hormona. Sretno i tebi sljedeci tjedan!
Ima dosta cura za koje ovih dana vibramo!

dillb, almS, breskvice i koja god da je u iščekivanju držim vam palčeve više nego sebi
moj ciklus me pomalo rastužio, ali eto frenovi i frendice su mi popravili cijeli dan pa nisam stigla ni o čemu razmišljati.. C
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozz..evo i mene u kasno doba hhehe
I treba mi vase misljenje...
Zadnju M imala sam 24.1.,, a zadnji odnos 6.2. Stalno me probada u jajnicima i neku mucninu osjecam kad legnem navecer spavati...tjedan dana imala sam gust bijeli iscjedak,,a sada prozirni...sta vi mislite ima li tu ikakve nade za T????
Viky98 mozda mozes vec napraviti test pa ces znati na cemu si
Muma hvala ti. i ja mislim da ti je rano za test al prema ovom sto pises, dvije crtice su vrlo izgledne
Pepita nemoj se zalostiti, sve ce doc na svoje ubrzo. M ce doci, a mozda je i T u pitanju. Ja navijam da se sto prije pokaze nesto od toga
<3 2/2013 <3
dobro vam jutro. meni se još uvijek spava. došli smo oko 1h s koncerta i oko 4:30 smo već bili na nogama jer se sinek razbudio, cicao, bljuvao, pjevao, usisavao.....
držim fige trudilicama!!! ajmo jedan plusić za kraj tjedna!!!
Viky96 svakako možeš test napraviti
Muma za sad ke to super znak i držim fige
StellaMaris nadam se i ja
dillb veselo od ranog jutra kod tebe
🙏👸👸🙏❤️
Viky96 svakako možeš test napraviti
Muma za sad ke to super znak i držim fige
StellaMaris nadam se i ja
dillb veselo od ranog jutra kod tebe
🙏👸👸🙏❤️
Lijep pozdrav cure,
kao prvo da vam se zahvalim na jucerasnjim postovima upucenim meni, tako sam vesela bila, popravile ste mi dan.. Presretna sam sto sam dio ove ekipe, Nazalost test ce da saceka jos neko vrijeme, jer mene trenutno dijele sati od M. Imam sve simptome koje inace imam pred M, a onaj iscjedak o kojem sam jucer pisala je nestao, tj. nakon jucer ujurto primjetila sam ga jos jednom i nisam vise. Temp je opet pala, ali eto ona mi stalno varira pa me to nije toliko bitno. Kad malo razmislim i pregledam svoje postove ovdje, vjerovatnoca da sam trudna je zaista minimalna. Vratila sam se stopalima na zemlju, jer stvarno jako tesko podnosim razocarenje koje donosi svaki novi ciklus. Ukoliko se ne pojavi sutra, kada se teba pojaviti, niko sretniji od mene nece biti, ali jutros sam pregledala kalendar M i u oktobru, novembru, decembru je 34. dan ciklusa ujedno bio i prvi dan novog, sto znaci da je sutra dan D.
Stvarno sam pozitivna, ako ne bude ovaj mjesec, bit ce sljedeci, ali ne zelim si davati laznu nadu. Znam da me sve vi razumijete.
Viky96, ja sam malo pogledala kalendar i danas ti je po mojoj racunivi 28-i dan ciklusa. 6.2. je bas bila sredina ciklusa, tako da je moguce da si ulovila O. Znas i sama da sve zavisi o duljini tvojih ciklusa. Ako su kraci od 28 dana uradi test, ako nisu strpi se jos koji dan.
I da, za kraj ovog posta imam jedno pitanje za cure koje su ekperti pitanje za temp. Naime suprug se budi obicno sat-dva prije mene, jer pocinje da radi ranije i ja se uvijek tada probudim, mada ne ustajem iz kreveta, pozdravimo se i ja nastavinm spavati, ali znam biti budna i po 15-ak minuta. Zadnjih par dana mjerim tada temp, cisto da vidim razliku izmedju nje i one kada se derfinitivno probudim. Koja je validnija? i da li uopce valja to drugo mjerenje, jer su vrijednosti razlicite? Jedini problem pri tom prvom mjerenju je sto ja cesto znam zaspati satima nakon muza, jer navecer pripremam dokumentaciju za posao i u vrijeme njegovog budjenja, ja spavam 4-5 sati.
Za novi ciklus cu kupiti bolji termometar pa hocu da mjerim temp uvijek u isto vrijeme, ali ne znam koje je adekvatnije. Prvo budjenje nakon 4-5 sati sna ili standardnoo budenje koje je vec bilo prekinuto?
Izvinite na dugom postu, zaista, ali htjela sam elaborirati svoje misljenje i osjecanja sa vama, nemojte zamjeriti. Ljubim vas sve i dalje navijam za vas.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji