Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    19. Veljača 2015. 14:00

almS zasad baš se pojavljuju lagano simptomi PMS-a trbuh me "napokon" boli, kako bilo samo neka dobro završi :) ako ti je najduži 33 onda bi mogla i u sub već raditi

dulcinela i sama sebi se divim hehe inače sam nestrpljiva, vidjet ćemo šta je u pitanju :)

dakle akne i bol kao da ću dobiti prisutni

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    19. Veljača 2015. 14:49

ajme šta ste se raspisale od jutros..... 

StellaMaris, ma sljedeći mjesec mora biti tvoj!!! tvoja T će biti najljepši proljetni poklončić. 
    almaS, i meni ti tvoji simptomi izgledaju kao T. ali, čini mi se da ćemo saznati uskoro. navijam!!! 
    Pepita, ja još uvijek nisam odustala od navijanja za tebe. i ja sam danas dobila pokoju aknu. vidjet ćemo čega je to simptom. 
    dulcinela, hvala na vibrama.

mislim da ću zaspati.... 

bebinjo
    19. Veljača 2015. 16:58

Pozdrav curke!! Imam samo jedno pitanje!! da li je normalno da nakon spontanog prvi pregled bude tek nakon mjesec i pol ili čak i više? Nakon spontanog su mi rekli da kontrola kod ginekologa i zvala sam svoga i med sestra mi rekla da nazovem kad dobijem ili ako ne dobijem u roku mjesec dana. I danas zovem da se naručim jer nisam dobila a ona me hoće naručiti tek pred kraj 3. mjeseca jer ako me ne boli ništa da nema potrebe ranije!! vjerovatno ću otići kod privatnika ali ipak mi je to čudno!

baby♡girl
    19. Veljača 2015. 17:13

StellaMaris ma sljedeći ciklus je tvoj sigurno. Nadam se da će se sve lijepo posložiti i da ćete dobro pokriti dane oko O. Držim fige 
    AlmS vibram da je to ono što toliko dugo iščekuješ 
    Pepita nadam se da će ti se ciklusi ustabiliti ili da barem minimalno 9 mjeseci neće doći M  
    Ostalim curkama isto puno vibrica i pozitive 
    Meni još nema gospođice, iako me ujutro grčilo baš kao da sam dobila. Danas je drugi dan kašnjenja, a sad ne mogu po test, baka mi se razbolila pa sam joj došla pomoći, i nemam baš ljekarnu u blizini, a s malom sam i bez auta. Svašta nešto  
    Rebro boli sve manje i manje i preporodila sam se bez onih bolova užasnih. 
    Pusa svim trudilicama i ovim friškim trudnicama koje i dalje vibraju za nas 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Breskvica4
    19. Veljača 2015. 18:10

bebinjo moja kolegica je imala kiretažu u 7.tj i nakon toga je za desetak dana išla kod svoje dr. i onda su joj tek za tri mj rekli da dođe... pa mislim da je možda normalno.
    kod mene ništa novo, drugi tjedan trebam dobiti, tu i tamo mrvicu probodu jajnici, grudi nisu bolne i otečene kao inače u pms (nisu ni prošli mj bile, kasnila tjedan dana i onda je došla).
    jedino me sinoć u desnoj dojci užsno boljelo, inače pred M si napipam neku kvrgu s vanjske strane dojke, koja me boli na dodir, a jučer me to baš boljelo bez diranja. Nije ništa zloćudno, bila sam u 10.mj na uzv jer se moja dr uplašila da nije nešto opasno. ali su mi rekli da su to te neke žlijezde koje se pod utjecajem hormona upale. pa je to meni kao neki pozitivan znak pošto me baš boljelo jače nego inače... ne očekujem previše al uvijek se potajno nadam :)
    Šaljem vam vibrice i držim palčeve za plusiće...

baby♡girl
    19. Veljača 2015. 18:33

Breskvica držim fige da je to neki znak  tijelo šalje ponekad najčudnije signale 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    19. Veljača 2015. 18:39

Hvala vam svima na potpori, znači puno 

bebinjo po njima očito nemaš potrebe dolaziti ranije ali i meni bi nekako savjest nalagala da vidim jel sve ok i kad se može opet planirati trudnoća. Neki ginekolozi poslije jednog spontanog daju ljekove za očuvanje iduće trudnoće koji se počnu koristiti odmah kad test potvrdi.

BabyGirl drago mi je da ti je bolje i nadam se da već čuvaš mrvicu 
    breskvica...navijam za tebe i tvoj plus idući tjedan.

almS, dillb, muma, BabyGirl, pepita...vi ste na potezu 

<3 2/2013 <3

dulcinela
    19. Veljača 2015. 18:43

Lela, zaboravih ti cestitati na prvom pregledu! Mislim da ako doktor kaze da se sve odvija kako treba, da ce se uskoro i plod vidjeti. Ne trebas brinuti.
    baby girl, dobro sto jos nema M, samo neka tako nastavi!
    Breskvica, dobro je da to na dojci drzis pod kontrolom. Sigurno je neka cista ili fibroadenom, oni nuzno ne moraju rasti, ali se kroz ciklus osjete pod utjecajem hormona. Sretno i tebi sljedeci tjedan!
    Ima dosta cura za koje ovih dana vibramo! 

Pepita2109
    19. Veljača 2015. 20:28

dillb, almS, breskvice i koja god da je u iščekivanju držim vam palčeve više nego sebi

moj ciklus me pomalo rastužio, ali eto frenovi i frendice su mi popravili cijeli dan pa nisam stigla ni o čemu razmišljati.. C

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.