sylwia ne znam šta je utjecalo,ali nešto je, mislim da ipak trebam duže piti čaj da dođe na svoje sve, a možda su i antibiotici učinili svoje.. ja otkad sam saznala za pol.janike više se nadam da ću izregulirati cikluse nego da će ostati trudna, bilo bi mi drago naravno , ali cilj mi je bilo prvo ciklusi, provjera O pa onda dalje
A šta mi vrijedi test napraviti pa ako ne dođe za 10 dana i onda za svaki slučaj ponoviti pa opet - i čekanje pa u međuvremenu još jedan test i onda dođe kad je trebala doći ta druga.. zato ne želim raditi još samo sebe iznerviram još više a ovako pijuckanje čaja i čekanje
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, ja dijelim tvoje misljenje, test uradi kada budes smatrala da je za to najbolji momenat. Sada da vam ispricam pricu koju smo sve mi vec cule bezbroj puta, a govori koliko psiha utice na nas.
Maloprije me zove drugarica iz Sarajeva, treba joj broj i misljenje o ginekologu kojem sam isla dok sam bila tamo. Nije za nju, vec za sestru od momka joj. Cura je trudna, ali ne bi da ide svom doktoru jer istom ide i mama pa da izbjegne eventualne probleme, jer mama ne zna nista. Cura ima par godina manje od mene, zivi sa roditeljima, sa deckom se sexa gdje stignu, najcesce u autu i jedina zastita je bila " vadi ga na vrijeme " ( oprostite na vulgarizmu ). I sad ja sjedim i razmisljam o svom trudu koje mi ulazemo da bi ostale trudne; te cajevi, te lezi poslije, te noge u zrak, kapi dok tako ne cujes ovakve price i ne kazes sam sebi " u vraga i planiranje i sve, strpas dragog u auto i odvezes na neku zabit te ga onako posteno iskoristis"
Zelim vam ugodan dan drage moje..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
almS, StellaMaris, kosee, Pepita, Jelena, babygirl, Arrla, Lela, LukI, renata, mare27, kookoo30, sylwla22 i jos ako nekog nisam spomenula, hvala vam svima na cestitkama. Onima kojima je cudno sto vec prije nisam napravila test, rado cu objasniti. Naime, 6 neuspjesnih mjeseci je iza mene. Trudila sam se na sve moguce nacine, dizala noge u zrak, nakon odnosa lezala 30 min, mjerila bazalnu temperaturu, pila femisan kapi, pila folnu, vitamine, evo sad i cajeve i nista. Promijenila prehrambene navike ma sve. Svaki put bi me razocarala M. Potrosila sam nekoliko testova, ne puno, mozda 4-5 ali me svaki put dotuklo. Inace, prije rada na bebi, ciklusi su mi bili 28-32 dana, a otkad radimo na bebi vecinom do 33-36dana. Nisam htjela opet ugledat minus. Buduci da sam mjerila bazalnu, temp. mi je bila pala 11.dan nakon ovulacije s 37 na 36.7 i tako ostala. Mislila sam da je pitanje samo vremena. U subotu je bila kapljica, kao smedi iscjedak, ja mislila da dolazi M, nisam mislila da je implantacijsko. Kad danas 37.dan nije dosla, ajd rekoh, idem napraviti test bez imalo ocekivanja. Ugledala sam crticu na krivom mjestu, a onda jos jednu i shvatila da nije na krivom mjestu nego da ih ima dvije. Ostala sam blago receno u soku. Naime, jos ne vjerujem, nemam osjecaj, ponovit cu sutra. A simptomi, kako da kazem, imam ih ali s druge strane, imala sam ih nekad i vise a nisam bila trudna. Ono sto je razlicito bilo od drugih ciklusa jest sto me kod ovulacije prvi put bolile grudi, pa bradavice, pa je to prestalo, pa onda kasnije opet i prestalo, i sad opet malo osjecam. Jucer me i svrbile. Par dana sam imala grcice ko da cu dobiti ali to takve minimalne da sam mislila da ih mozda umisljam. Urin sam prije nekoliko dana osjecala intenzivno, i bio tamne boje a pila sam bas puno tekucine. Dan kad sam trebala dobiti sam imala nenormalan osjecaj gladi-jela svakih par minuta DOSLOVNO dok nisam otisla spavati. Mucnine nemam, a ni povracanja, jedino sam jedan dan sredinom ciklusa bila malo onako smetena ko da mi je muka ali vladale su viroze i bilo ih je dosta bolesnih oko mene pa nisam tome pruzala paznju. I da, cijelu drugu polovicu ciklusa sam bila vlazna-a inace imam problem s time, no mislila sam da je marulja za to zasluzna. Ovulaciju sam imala dosta kasno, tako da danasnji dan mi kasnila M dva dana. Crtica se vidi dosta dobro iako nije jos jednake jacine kao kontrolna. Vidjet cemo sutra. Izgleda da je nama bila u pitanju 7. sreca. Uistinu, mislim da ce se muzu svidjet poklon za Valentinovo.
pepita slazem se s tobom sto se tice testa, meni su cajevi izregulirali ciklus nakon dva mjeseca i sad su uredni 24-28 kako koji mjesec ali sam prestala piti cajeve i sad neznam dali da pocnem nesto opet uzimati dok pokusavamo jer neznam ni sto bi pomoglo dali folna ili vitamini ili pak cajevi neznam ni sama
almS slažem se s tobom, moja frendica se prvu malenu mučila pune 2god, i kad su se odlučili za drugu, zapravo se i nisu odlučili samo se se prestali paziti bez opterećenja hoće neće, čak je poslije seksa rekla mužu možda bolje da još pričekaju misleći nema šanse da im od prve uspije, kad ono još jedna bebolina tako da ima nešto u tome opusti se i doći će
Lidija mislim da će mu to biti najbolji poklon ikada
btw koliko dana nakon O si primjetila taj smeđi iscjedak?
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, 10-11.dan od ovulacije. Neznam jel implantacijsko ali pretpostavljam...
pozdrav curke!!!
lidija87, čestitam !!! baš mi je drago, vidiš kako se sve lijepo posloži kad najmanje očekuješ. tvoj dragi će dobiti najljepši poklon za valentinovo. a što se tiče simptoma, svaka žena je priča za sebe.
tonina28, drago mi je da nisi klonula. samo veselo naprijed, doći će + u najbolje vrijeme.
pepita, ne daj se nagovoriti, ti najbolje opznaješ svoje tijelo i sebe. napravi test kad ti misliš da je vrijeme. do tad ćemo guštati u čajevima. imam pitanje za tebe: danas su točno 2 tjedna otkad pijem istu mješavinu čajeva kao i ti i osjećam lagane bolove/grčeve svakodnevno. inače je sve ok, na pregledu sve 5, ginekologica rekla da ne vidi policistične jajnike, ovulacija redovna... jel ti se dogodilo što slično?
Lidija, posto ja pokusavam koliko si i ti pokušavala, cesto sam se pronalazila u tvojim postovima i razmisljanjima i zaista sam bas bas sretna zbog tebe. Sada ukoliko se desi da klonem duhom, imam tebe za primjer. Neka ti je sa srecom jos jednom i da trudnoca bude školska
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
dillb znam ja da su curke znatiželjne kao i ja ali da ipak ću čekati
vodim evidenciju i baš me zapravo tako negdje oko 10 dana počelo boljeti kao da ću dobiti i prestalo je nakon 5 dana i onda me nije boljelo ništa mislim dva dana i počelo je ponovo sa laganim probadanjima koja i dalje traju..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji