Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    12. Veljača 2015. 08:36

lidija87 tako mi je drago sto si napokon docekala svoj zeljeni plus...Ova godina je prelijepo krenula sto se tice plusica. Samo neka nastavi u tom tonu. 

14.06.2014. L ♥

• kookoo30
    12. Veljača 2015. 08:56

Cestitke Lidijaaaaa :) Ovo ne da je smijesno, nego ja ne mogu vjerovati :) Jutros citam, trljam oci, mozda se nisam razbudila, mozda ne vidim dobro, pa se sjetila tvojih postova od jucer i femisan kapi i svih cuda sto si nakupovala, pukla sam od smijeha :)
    Ja gatam da je ista situacija kod Pepite :)
    Mislim da cajevi ne skracuju ciklus, bar meni nisu dosada a i opcenito koliko sam razumijela , cajevi su bas za regulaciju ciklusa. Pepita, jesu dosli vise tvoji testovi, ajde popisaj jednoga i razveseli nas i ti :)

renata6
    12. Veljača 2015. 09:23

Lidija čestitam ti od srca!Drago mi je da si i ti konačno ugledala tako željeni plusić!Bravo

mare27
    12. Veljača 2015. 09:51

bravo lidija87,sjecam te se još od kad sam ja muku mucula sa zacecem i nemaš pojima koliko mi je drago da si mi se pridružila,veeelike ti čestitke na pluseku i sad uživaj u slatkim mukama i da uzalud ćeš raditi dupli test,i ja sam mislila al sam odustala ,plus je plus ++++++++++

kosee
    12. Veljača 2015. 10:05

lidija, čestitam!

jako me razveselio tvoj status jutros kad sam otvorila Klokanicu

I vjeruj da je to to, a osjećaj trudnoće će već doći, još će ti i faliti ovo vrijeme kad se nisi osjećala trudnom

Pepita, jesu stigli tvoji testovi? Njušim da bi ti mogla biti iduća

Cure, svima držim ogromne fige!  

almS
    12. Veljača 2015. 10:08

Lidija, cestitam, divna vijest.  Jucer sam usla ovdje i bile ste se bas raspisale i citam tvoje postove i razmisljam kako ti ipak kasni i da bi trebala raditi test, ali nisam htjela nista pisati da ne forsiram stvari. Bas divna vijest.
    Nisam bas upratila ko sve NE iscekuje M ovih dana, ali svima vam drzim palceve i iskreno se nadam da cete ugledati plusice.
    Tonina,  bas mi je zao sto je M stigla, ali ti s tvojom pozitivom neces dugo cekati na +

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    12. Veljača 2015. 10:09

kookoo30 hehehe nasmijala si me  nisu testovi došli  jučer je stigla maskica za mobitel za mog dragog, tako da sad slijede moji testovi, danas ili sutra ja se nadaaam  btw ja zaista mislim da ja nisam trudna, tj uvjerena sam da me to samo moje ciste zajebavaju 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    12. Veljača 2015. 10:15

Mare27, Kose  kako ste mi vi?
    Kose, kad je pregled? Ukoliko vec nije bio, zelim ti srecu, sigurna sam da je sve super.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.