Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    12. Veljača 2015. 07:57

lidija87 čestitam od srca na pozitivnom testiću 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    12. Veljača 2015. 08:01

Ja još odbrojavam i nadam se da ovaj mjesec i narednih nekoliko mjeseci neću dobit M. Simptoma nema nikakvih, ako ne dobijem 21 ću raditi test 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LuKi5
    12. Veljača 2015. 08:36

lidija87 tako mi je drago sto si napokon docekala svoj zeljeni plus...Ova godina je prelijepo krenula sto se tice plusica. Samo neka nastavi u tom tonu. 

14.06.2014. L ♥

• kookoo30
    12. Veljača 2015. 08:56

Cestitke Lidijaaaaa :) Ovo ne da je smijesno, nego ja ne mogu vjerovati :) Jutros citam, trljam oci, mozda se nisam razbudila, mozda ne vidim dobro, pa se sjetila tvojih postova od jucer i femisan kapi i svih cuda sto si nakupovala, pukla sam od smijeha :)
    Ja gatam da je ista situacija kod Pepite :)
    Mislim da cajevi ne skracuju ciklus, bar meni nisu dosada a i opcenito koliko sam razumijela , cajevi su bas za regulaciju ciklusa. Pepita, jesu dosli vise tvoji testovi, ajde popisaj jednoga i razveseli nas i ti :)

renata6
    12. Veljača 2015. 09:23

Lidija čestitam ti od srca!Drago mi je da si i ti konačno ugledala tako željeni plusić!Bravo

mare27
    12. Veljača 2015. 09:51

bravo lidija87,sjecam te se još od kad sam ja muku mucula sa zacecem i nemaš pojima koliko mi je drago da si mi se pridružila,veeelike ti čestitke na pluseku i sad uživaj u slatkim mukama i da uzalud ćeš raditi dupli test,i ja sam mislila al sam odustala ,plus je plus ++++++++++

kosee
    12. Veljača 2015. 10:05

lidija, čestitam!

jako me razveselio tvoj status jutros kad sam otvorila Klokanicu

I vjeruj da je to to, a osjećaj trudnoće će već doći, još će ti i faliti ovo vrijeme kad se nisi osjećala trudnom

Pepita, jesu stigli tvoji testovi? Njušim da bi ti mogla biti iduća

Cure, svima držim ogromne fige!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI