Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    12. Veljača 2015. 10:08

Lidija, cestitam, divna vijest.  Jucer sam usla ovdje i bile ste se bas raspisale i citam tvoje postove i razmisljam kako ti ipak kasni i da bi trebala raditi test, ali nisam htjela nista pisati da ne forsiram stvari. Bas divna vijest.
    Nisam bas upratila ko sve NE iscekuje M ovih dana, ali svima vam drzim palceve i iskreno se nadam da cete ugledati plusice.
    Tonina,  bas mi je zao sto je M stigla, ali ti s tvojom pozitivom neces dugo cekati na +

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    12. Veljača 2015. 10:09

kookoo30 hehehe nasmijala si me  nisu testovi došli  jučer je stigla maskica za mobitel za mog dragog, tako da sad slijede moji testovi, danas ili sutra ja se nadaaam  btw ja zaista mislim da ja nisam trudna, tj uvjerena sam da me to samo moje ciste zajebavaju 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    12. Veljača 2015. 10:15

Mare27, Kose  kako ste mi vi?
    Kose, kad je pregled? Ukoliko vec nije bio, zelim ti srecu, sigurna sam da je sve super.

mare27
    12. Veljača 2015. 10:30

almS

Mare27, Kose  kako ste mi vi?
    Kose, kad je pregled? Ukoliko vec nije bio, zelim ti srecu, sigurna sam da je sve super.

ja muku mucim sa svojim trudnickim tegobama,al valjda to tako mora biti ,kako si ti?

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    12. Veljača 2015. 10:15

kosee kako je prošao prvi pregled 

nisu stigli, ja čekaaaam 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    12. Veljača 2015. 11:05

Stigli mi testovi  e sad ne znam da li da radim ahahah želim se držati one da čekam 63.dc jer sam uvjerena i 100% sigurna da će M doći do tada..

Pepita2109
    12. Veljača 2015. 11:19

Curke sjedila sam neko vrijeme, držajući testove u ruci i pitala se da li da ga napravim ili ne, ako ga napravim i bude - , neću se razočarati,alii ipak nešto mi govori da pričekam da se nigdje ne žurim jer će M doći sigurno.. Hvala svima koje navijate za mene kao što uostalom i ja navijam za sve vas i veselim se vašim plusićima kao da su moji.. kod mene je problem što ja neznam jesam li imala O, kada sam ju imala ako sam ju imala.. i stoga želim čekati taj 63. dan, biti će mi teško odoljeti,ali mislim da je tako najbolje, da se opustim i čekam M

🙏👸👸🙏❤️

🙏👸👸🙏❤️

Arria
    12. Veljača 2015. 11:19

Jeste se raspisale, nema me 24 sata i imam 5 stranica za pročitati. 
    Lidija87, čestitam draga. Ne mora uopće biti simptoma, tim bolje. 
    Ostalim trudilicama da što prijeugledaju svoj + i da fufa ne dođe idučih 9 mj.
    Ja sam dobila od doktora Normabele jer ne mogu spavati i sinoć sam popila jedan i spavala od 12h do pola 11h jutros, tako da smo se ja i moja miškica napokon naspavale nakon 2 mjeseca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI