a i da se nadovežem u dva tjedna sam pila dva različita antibiotika, tako da nije ni čudo šta ne dolazi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, kužim te. I ja sam se jedan ciklus predozirala testovima i onda idući nisam htjela raditi, jednostavno nisam mogla više. Kad će biti taj 63.dan?
Jučer sam bila na pregledu, srčeko kuca i beba se lijepo ugnijezdila i napreduje, sve kako treba
Pepita, kužim te. I ja sam se jedan ciklus predozirala testovima i onda idući nisam htjela raditi, jednostavno nisam mogla više. Kad će biti taj 63.dan?
Jučer sam bila na pregledu, srčeko kuca i beba se lijepo ugnijezdila i napreduje, sve kako treba
Danas mi je 43 dc dakle još 20dana, dugo još čekanja imam,ali znaš kako razmišljam kao da mi je tek početak ciklusa pa da mi bude lakše ali sam zaista uvjerena da će M doći
aaaaa baš mi je drago da je sve kako treba tu i tamo škicnem onu vašu temu da vidim kako ste mi
🙏👸👸🙏❤️

Cure nisam uspjela detajno sve pročitati ali vidjela samo ono najbitnije
Lidija od srca ti čestitam, jako sam sretna zbog tebe. Vi cure što se duže trudite stvarno ste zaslužile da vas je napokon dopao red. Jučer sam i ja preletjela i vidjela tvoj post da ti još nije došla i mislim se kako već test nisi napravila. Biće ni ti nisi još svjesna svega...Uživaj u osjećaju i čuvaj se
Kosee weeeeee za pregled, divan osjećaj da imaš još jedno srce u sebi
Luki žao mi je što opet moraš na tablete. ja znam da kad sam ih koristila, isto mi je cijeli prvi mjesec bilo mučno i imala sam smeđi iscjedak. Nadam se da ćeš izdržat
Tonina žao mi je. Cure su dokaz da će test biti pozitivan kad tad!
AlmS, Pepita, Jelena, BabyGirl, breskvica, renata, Lela, Kookoo...
Sve ostale koje trebate raditi testove sretno!!!
<3 2/2013 <3
StellaMaris baš sam se pitala gdje si
🙏👸👸🙏❤️
Kod mene svašta nešto...lijepo smo krenuli u ciklus uz vrkutu koja se pokazlaa djelotvornom, O mi bila 14-15dc, trakice je lijepo detektirale. A ja na antibiotiku zbog zuba, pa navukla gljivice, pa bili moji u posjeti dva dana...pa di se baš sve skupilo baš kad je bilo najnapetije. Tako da smo se seksali do 13 dc, danas mi 17 dc i neznam imam li se čemu nadati i trebam li odbrojavati
Ali nada ne umire, idemo dalje
Stella kod tebe ovaj ciklus raspašoj kao i kod mene,samo što ja nemam pojma na kraju kad mi je bila O i da li je bila hehe da li je bila 19. ili krajem mjeseca... a šta se tiče svega sada si ti na redu da nas razveseliš lijepom viješću
sylwia22 ciklusi su mi oduvijek neredoviti od 32-40 dana znalo se koji put i odužiti ne puno i ne često i onda prošli ciklus 63dana mučenja cijelo vrijeme bolovi kao da ću dobiti ma grozno, sada mi je šta se tiče tih bolova bolje možda zbog čaja, a ja još čekam M ili bar neke simptome da ću dobiti.. 15.01. sam saznala da imam policistične jajnike i dan poslije počela sa vrkutom u nadi da će mi pomoći kod regulacije ciklusa i svega šta treba
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
pepita nisam bas u toku, nisam sve procitala od pocetka pa nemogu povezati kako imas tako duge cikluse? oprosti sto te zamaram takvim pitanjem
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji