Pepita, kužim te. I ja sam se jedan ciklus predozirala testovima i onda idući nisam htjela raditi, jednostavno nisam mogla više. Kad će biti taj 63.dan?
Jučer sam bila na pregledu, srčeko kuca i beba se lijepo ugnijezdila i napreduje, sve kako treba
Cure nisam uspjela detajno sve pročitati ali vidjela samo ono najbitnije
Lidija od srca ti čestitam, jako sam sretna zbog tebe. Vi cure što se duže trudite stvarno ste zaslužile da vas je napokon dopao red. Jučer sam i ja preletjela i vidjela tvoj post da ti još nije došla i mislim se kako već test nisi napravila. Biće ni ti nisi još svjesna svega...Uživaj u osjećaju i čuvaj se
Kosee weeeeee za pregled, divan osjećaj da imaš još jedno srce u sebi
Luki žao mi je što opet moraš na tablete. ja znam da kad sam ih koristila, isto mi je cijeli prvi mjesec bilo mučno i imala sam smeđi iscjedak. Nadam se da ćeš izdržat
Tonina žao mi je. Cure su dokaz da će test biti pozitivan kad tad!
AlmS, Pepita, Jelena, BabyGirl, breskvica, renata, Lela, Kookoo...
Sve ostale koje trebate raditi testove sretno!!!
<3 2/2013 <3
StellaMaris baš sam se pitala gdje si
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Kod mene svašta nešto...lijepo smo krenuli u ciklus uz vrkutu koja se pokazlaa djelotvornom, O mi bila 14-15dc, trakice je lijepo detektirale. A ja na antibiotiku zbog zuba, pa navukla gljivice, pa bili moji u posjeti dva dana...pa di se baš sve skupilo baš kad je bilo najnapetije. Tako da smo se seksali do 13 dc, danas mi 17 dc i neznam imam li se čemu nadati i trebam li odbrojavati
Ali nada ne umire, idemo dalje
<3 2/2013 <3
pepita nisam bas u toku, nisam sve procitala od pocetka pa nemogu povezati kako imas tako duge cikluse? oprosti sto te zamaram takvim pitanjem
a joj pepita bome su cudni ti ciklusi, jel mozda postoji mogucnost da su cajevi utjecali na ovaj ciklus?
ja na tvom mjestu nebi izdrzala da ne napravim test makar sam se svaki put razocarala jer cim bi napravila test drugi dan bi dobila cak i kad je znala kasnitinpo dva tjedna covjek se ponada kad ono jedno veliko nista
Sortiraj odgovore
Najstariji