Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    12. Veljača 2015. 15:09

Pepita, iz tvojih usta u Bozije usi.
    I ja sam isto kupila za sljedeći ciklus vitamin C ( kada sam na poslu) u sumecim tabletama i kapsule sa uljem nocurka. Sada popijem par puta sedmicno svjeze cijedjenu narandzu,  ali htjela bih piti redovno od sljedeceg ciklusa. Informisala sam se kako piti nocurak pa se nadam da ce mi pomoći sljedeci mjesec. Ovaj mjesec ocekujem samo M i nista vise.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

dillb
    12. Veljača 2015. 15:22

bitno da nešto dođe u dogledno vrijeme. bilo M ili T. samo nek smo zdrave, to je bitno. 

pusa svima!!!!

Pepita2109
    12. Veljača 2015. 15:48

Kao što je dillb rekla najbitnije je da smo zdrave 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Muma2
    12. Veljača 2015. 17:28

lidija čestitam od   

NMareN
    12. Veljača 2015. 18:25

Malo kasnim ali Lidija draga iskrene čestitke od , pridruži nam se na temi jesenske bebe .
    Drugim curama koje su iščekivanju ne dolaska gospodičneM držim veeelike palčeve

Ja to mogu, ja to hoću....

Minchica
    12. Veljača 2015. 21:09

Lidija cestitam!!!! ☺️☺️☺️
    I zelim ti da uzivas u svakom trenutku 🌻

• kookoo30
    13. Veljača 2015. 10:17

Sto ima cure? Danas nitko nema novosti?:)

Moje gospodicne M nema, ali mislim da cu ipak čekati da zakasni ( ako ovaj put misli kasniti ). Od jučer cijelo vrijeme imam osjećaj kao da sam procurila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.