Izgleda da ništa ovaj
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Izgleda da ništa ovaj ciklus. Već osjećam lagane grčeve, pa očekujem da i urani malo. Nastavit ću s čajem, a i po kapi ću otići. Ne znam da li da si možda i ja naručim Lh trakice pa da pratim. Iako dosta manje razmišljam i nije da ciljano imamo odnose, ali ajde, možda je sljedeći mjesec moj.
Izgleda da ništa ovaj ciklus. Već osjećam lagane grčeve, pa očekujem da i urani malo. Nastavit ću s čajem, a i po kapi ću otići. Ne znam da li da si možda i ja naručim Lh trakice pa da pratim. Iako dosta manje razmišljam i nije da ciljano imamo odnose, ali ajde, možda je sljedeći mjesec moj.
nije gotovo dok ne dođe.... ne daj joj......
snaga uma....
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Haha Jelena stavit ću čep dole pa nek curi nekom drugom
joj, najradije bih to napravila.... haaaaaaaaaaaaa
snaga uma....
StellaMaris, i moja M treba doći isti dan. he he he
Ponekad mi se cini da smo same sebi najgori neprijatelji sa svim tim strahovima i iscekivanjima....
Al sta kad se covjek ne moze odvojiti od nada i zelja....
Drage cure, duuuuugo sam citala vase postove, a nema me samo 2 dana.
Lidija87, velike cestitke od mene za plusic, znam da je 7 ciklusa truda sigurno vec bilo pomalo frustrirajuce. Zelim ti svu srecu svijeta!
Tesko mi je sad se sjetiti iz svih ovih postova tko je sto tocno napisao zadnjih dana, ali skuzila sam da Pepita22, kookoo30 i Minchica cekaju nedolazak menge u narednih nekoliko dana.
Cure, meni je danas 10dpo, a jucer i danas imam mali, tanki smedji iscjedak. Lagane grceve, gotovo neprimjetne, imala sam 8.dpo. Grudi maaalo bolne na dodir i temp.kako koji dan, izmedju 36.7 i 36.9. Ostalih simptoma nemam, ali bojim se da me ovaj smedji spotting vraca na stanje prije vrkute...Naime, vec duze vrijeme (preko godinu dana) dan-dva prije krvarenja imala bih smedji iscjedak. Vrkuta me preporodila, 3 mjeseca pijenja i sve uredno. Bila sam presretna! Sad sam ovaj mjesec u pauzi od vrkute, a smedjko se izgleda vratio..
Evo htjela sam vam javiti kakvo je stanje kod mene. I ja sam vec narucila LH trakice za sljedeci ciklus...

Evo i mene, bili smo u skitnji cilo jutro. Veliki bebač sad spava, a ja mogu za laptop
Uglavnom i ja ne očekujem ništa od ovog ciklusa, šanse su nam jedno 15-20%, a možda i manje. M treba doći 21.2
.Kako ste mi vi?
<3 2/2013 <3
dulcinela navijam da je taj iscjedak znak smještanja mrvice a ne znak da M stiže
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji