Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    11. Veljača 2015. 21:01

moram biti iskrena, nisam se bas pridrzavala ovaj mjesec pravila. naime, pila sam marulju do 12.dana ciklusa, a ovulacija mi je bila tek 22.dan, a vrkutu sam pila mozda tjedan iza toga, znaci ne cijeli drugi dio ciklusa nego mozda eto do 20.dana a sad mi je 36. Prvi put sam imala bolne grudi za vrijeme ovulacije, i jos su me kojih tjedan dana poslije malo bradavice bolile, ali mislim da je sve to sto sam se udebljala a meni cike prve dobiju na masi  zadnjih dva dana jedem nenormalno, moguce da me pms pere, ne znam. I malo me ziga s vremena na vrijeme u jajnicima od 25.dana ciklusa, ali ne vjerujem da sam trudna. nemam neki filing a ne zelim si zabrijavat jer svaki put se rastuzim kod minusa. ovo mi je 7.ciklus

lilianaa
    11. Veljača 2015. 21:06

Pepita, kazes 42.dan? pa jel ti imas kakvih simptoma? Koliko ti inace traju ciklusi?

Pepita2109
    11. Veljača 2015. 21:26

lidija sa čajevima treba biti ustrajan jako i ne odustajati,ja sam mislila da će mi biti teško,ali začudo baš sam se navikla  ciklusi su mi neredoviti većinom od 32-40 dana prošli ciklus čak 63 dana i nakon toga sam išla kod ginekologa gdje mi je dijagnosticirao policistične jajnike,a dan poslije počela sam s vrkutom (16. dc), simptome iskreno neznam šta bih ti rekla kao i kod tebe povremeno žiganje u jajnicima,28.01. sam usred noći imala jaku mučninu, i tad me boljelo baš kao da ću dobiti, i tako dva dana i onda je prestalo i sada je to povremeno žiganje.. sise me ne bole, ni ti su osjetljive ni bradavice, samo su malo veće sise, jučer mi je navečer opet bilo muka,ali sam legla na pola sata i nestalo je.. eto to je sve...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lilianaa
    11. Veljača 2015. 21:45

Ma ja vjerujem da nisam trudna. Cak sam i kupila femisan kapi za iduci ciklus i lh trakice u muelleru. I dogovorila preko njuskala jednu vecu turu trakica. Ako vec nisam trudna, voljela bih da sto prije dode M da se mogu upustit u nove pokusaje..

tonina28
    11. Veljača 2015. 22:33

cure, gdje nabavite te čajeve i koji bi preporučile za jačanje plodnosti? To drže biljne ljekarne ili?

lilianaa
    12. Veljača 2015. 07:06

tonina28 cajeve sam kupila u malo boljim ljekarnama, nekih 12ak kuna je svaki.
    Zene, ja sam danas pravila test i UGLEDALA DVIJE CRTICE , gledam u njega i ne vjerujem, uistinu se ne osjecam drugacije. Imam nekih par simptoma tipicnih za trudnice, ali evo, u ovom trenutku nijedan od njih. Valjda je sve ok. Ponovit cu test sutra ujutro.

baby♡girl
    12. Veljača 2015. 07:57

lidija87 čestitam od srca na pozitivnom testiću 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    12. Veljača 2015. 08:01

Ja još odbrojavam i nadam se da ovaj mjesec i narednih nekoliko mjeseci neću dobit M. Simptoma nema nikakvih, ako ne dobijem 21 ću raditi test 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.