Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    12. Veljača 2015. 14:05

Hvala dlllb i almS moram priznati da ja jos samu sebe uvjeravam u rezultat testa, napravit cu jos koji put, mozda mi prije dode do glave hehe

StellaMaris
    12. Veljača 2015. 14:05

Znam i ja par slučajeva trudnoće s tehnikom 'vadi ga van', a nama kraj svijeta kad i jedna kapljica iscuri, a njima jedna kapljica donosi bebu za 9 mj  
    Meni je jedan od prvih postova na klokanici bio da bi više voljela da nam se slučajno dogodilo nego da smo krenuli planirati jer sam unaprijed znala čemu planiranje vodi. To je najbolje kad se dogodi, ali mislim da povratka nema, ne možemo sad mi prestati željeti bebu, koliko god puta već rekle nek se dogodi kad treba biti.

Pepita, s obzirom na sve moje negativne testove nisam ni ja više za žurbu, tako da napravi test kad budeš sama mislila da je vrijeme jer za tebe ne možemo znati jel ti kasni ili ne, ja bi najviše voljela da ti zakasni barem 9 mjeseci
    Ima par cura ispred mene koje ju ne očekuju. Ja se iskreno nadam ali se pretjerano ne opterećujem što će biti, nekako mi je postalo svejedno oće li to biti ovaj ili idući mjesec, dok mi je u početku bilo bitno da bude što prije 

Lidija, mislim i ja da je to bilo imlplantacijsko, i baš mi je drago što je tako ispalo. Čestitam još jednom od 

<3 2/2013 <3

lilianaa
    12. Veljača 2015. 14:07

hvala vam, stvarno ste divne

Lela29
    12. Veljača 2015. 14:12

Lidija87 ja sam nakon 3 testa i visoke bete tek počela vjerovat da je to to... ne mogu vjerovat koliko sličnosti u mojoj i tvojoj priči.

Alms, meni su te priče "dogodilo se" uvijek bile nevjerovatne, x puta sam se upitala, kako se to pobogu dogodi, jer mi očito ne znamno što radimo?!?!

ostale curke, evo vam hrpa vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

StellaMaris
    12. Veljača 2015. 14:16

Lela tebi sam zaboravila komentirati betu, ako se dobro sjećam bila je oko 218? U mojoj prvoj trudnoći na 32dc beta mi je bila 214 

<3 2/2013 <3

sylwia22
    12. Veljača 2015. 14:19

bas mi je ljepo citati komentare od trudnica u svakoj recenici vidim vasu srecu, nadam se da cete uskoro sve biti tako sretne i s veseljem pisati o plusicima i beti, jako mi je drago zbog vas 

Pepita2109
    12. Veljača 2015. 14:21

Stella s obzirom na sve više ni sama ne znam tako da i ne očekujem da vi znate osim ako ste vidovite heheh 
    Moj mozak me uvjerava da M samo što mi ne pokuca na vrata  drugo i ne očekujem lh trakice spremno čekaju sigurne u to da će biti upotrebljene  

Kako god bilo curkeeee sretnooo i nadam se vašim plusićima 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lilianaa
    12. Veljača 2015. 14:38

Pepita, sve je moguce. Ja sam neki dan kupila lh trakice i femisan a kapi. Skoro 200kn potrosila, i jos preko njuskala dogovorila kupnju trakica. Sta da vise kazem.. toliko sam vjerovala da je uspjelo ovaj put da sam se opskrbila svim i svacim hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.