Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minchica
    12. Veljača 2015. 21:09

Lidija cestitam!!!! ☺️☺️☺️
    I zelim ti da uzivas u svakom trenutku 🌻

• kookoo30
    13. Veljača 2015. 10:17

Sto ima cure? Danas nitko nema novosti?:)

Moje gospodicne M nema, ali mislim da cu ipak čekati da zakasni ( ako ovaj put misli kasniti ). Od jučer cijelo vrijeme imam osjećaj kao da sam procurila.

jelena21
    13. Veljača 2015. 10:25

kookoo30

Sto ima cure? Danas nitko nema novosti?:)

Moje gospodicne M nema, ali mislim da cu ipak čekati da zakasni ( ako ovaj put misli kasniti ). Od jučer cijelo vrijeme imam osjećaj kao da sam procurila.

nema nam nikoga danas.. čekamo radosne vijesti..
    kada treba stići?

snaga uma....

Pepita2109
    13. Veljača 2015. 10:26

Zatišje je danas na ovoj temi hehe 

kookoo30 samo ti pričekaj da ti zakasni ako misli, a ja se nadam da bude 

ja sam se probudila prehlađena 

Minchica
    13. Veljača 2015. 10:57

Pepita

Zatišje je danas na ovoj temi hehe kookoo30 samo ti pričekaj da ti zakasni ako misli, a ja se nadam da bude 

ja sam se probudila prehlađena 

I ja sam prehladjena vec danima. Samo mi slajm stoji u grlu i ni sim ni tam pa mi je od toga muka...
    Ni kod mene nis novog,imam osjecaj kao da cekam Godota. Nikad doc taj ponedjeljak....
    Inace,uuuuzasno sam osjetljiva na mirise,osjetim SVE! Cak i miris detergenta na robi sto inace ne osjetim. Plus,neopisivo sam dobre volje,nista me ne moze izbacit iz takta...
    Ako i je PMS,neki totalno super PMS :-)))

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    13. Veljača 2015. 10:55

možda se poslije podne svi razbude i raspišu 

pepita, sad čajevima dodaj i bazgu da što prije ozdraviš 

Pepita2109
    13. Veljača 2015. 11:23

dillb imam baš neku mješavinu protiv prehlade koju mi je svekrva izmješala pa prvo to popijem pa ću ono svoje

Minchica i meni se pojavio taj šlajm i svako malo moram ispljunuti, a uz sve to me i glava boli  jebemu moj imunitet je ne na nuli nego ispod nule  vani je prekrasan dan što mi inače daje energiju, a sada mi se samo spava

🙏👸👸🙏❤️

Minchica
    13. Veljača 2015. 11:58

Pepita,kad ti ocekujes M?

Pepita2109
    13. Veljača 2015. 12:05

Minchica

Pepita,kad ti ocekujes M?

Meni je danas 44 dc hehe a ciklusi su mi od 32-40,a  zadnji mi je bio 63 tako da čekam još

🙏👸👸🙏❤️

Minchica
    13. Veljača 2015. 12:19

A da da,sad se sjecam kad si posala. Na mobu gledam forum pa mi je nezgodno listat unatrag...

Pepita2109
    13. Veljača 2015. 12:23

Minchica

A da da,sad se sjecam kad si posala. Na mobu gledam forum pa mi je nezgodno listat unatrag…

Hehe znam kako je to.. nema beda.. a jbg ostaje mi čekanje jer nemam baš neke simptome baš PMS-a na koje sam navikla

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI