Sto ima cure? Danas nitko nema novosti?:)
Moje gospodicne M nema, ali mislim da cu ipak čekati da zakasni ( ako ovaj put misli kasniti ). Od jučer cijelo vrijeme imam osjećaj kao da sam procurila.
Sto ima cure? Danas nitko nema novosti?:)
Moje gospodicne M nema, ali mislim da cu ipak čekati da zakasni ( ako ovaj put misli kasniti ). Od jučer cijelo vrijeme imam osjećaj kao da sam procurila.
nema nam nikoga danas.. čekamo radosne vijesti..
kada treba stići?
snaga uma....
Zatišje je danas na ovoj temi hehe
kookoo30 samo ti pričekaj da ti zakasni ako misli, a ja se nadam da bude
ja sam se probudila prehlađena
Zatišje je danas na ovoj temi hehekookoo30 samo ti pričekaj da ti zakasni ako misli, a ja se nadam da bude
ja sam se probudila prehlađena
I ja sam prehladjena vec danima. Samo mi slajm stoji u grlu i ni sim ni tam pa mi je od toga muka...
Ni kod mene nis novog,imam osjecaj kao da cekam Godota. Nikad doc taj ponedjeljak....
Inace,uuuuzasno sam osjetljiva na mirise,osjetim SVE! Cak i miris detergenta na robi sto inace ne osjetim. Plus,neopisivo sam dobre volje,nista me ne moze izbacit iz takta...
Ako i je PMS,neki totalno super PMS :-)))
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
možda se poslije podne svi razbude i raspišu
pepita, sad čajevima dodaj i bazgu da što prije ozdraviš
dillb imam baš neku mješavinu protiv prehlade koju mi je svekrva izmješala pa prvo to popijem pa ću ono svoje
Minchica i meni se pojavio taj šlajm i svako malo moram ispljunuti, a uz sve to me i glava boli jebemu moj imunitet je ne na nuli nego ispod nule
vani je prekrasan dan što mi inače daje energiju, a sada mi se samo spava
🙏👸👸🙏❤️
Pepita,kad ti ocekujes M?
Pepita,kad ti ocekujes M?
Meni je danas 44 dc hehe a ciklusi su mi od 32-40,a zadnji mi je bio 63 tako da čekam još
🙏👸👸🙏❤️
A da da,sad se sjecam kad si posala. Na mobu gledam forum pa mi je nezgodno listat unatrag...
A da da,sad se sjecam kad si posala. Na mobu gledam forum pa mi je nezgodno listat unatrag…
Hehe znam kako je to.. nema beda.. a jbg ostaje mi čekanje jer nemam baš neke simptome baš PMS-a na koje sam navikla
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji