Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    11. Veljača 2015. 20:27

Hmm.. Nije mi jasno, jel od stresa i slicnih stvari ovulacija kasni pa s njom i M ili ovulacija moze biti na vrijeme a M kasniti zbog drugih razloga, znaci neovisno o ovulaciji..???

Pepita2109
    11. Veljača 2015. 20:33

Minchica bez brige baš kao što tonina kaže sve nas ponese katkad  bitno je truditi se ostati na zemlji 

kako misliš viskozni  mislim da se iscjedak takve boje može pojaviti u ranoj trudnoći

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Minchica
    11. Veljača 2015. 20:35

Viskozni,rastezljiv dosta. Nije sirast... Ko obilni ovulacijski samo bjelkasti zut a ne proziran.   Oprosti na iscrpnom opisu ☺️

lilianaa
    11. Veljača 2015. 20:37

Minchica i meni je neki rastezljiv do nekih centimetar, ali bila mi ovulacija prije 15 dana, danas mi 36.dan ciklusa. Ovaj mjesec sam pila cajeve, ne znam jel mi to pobrkalo ciklus.......

Pepita2109
    11. Veljača 2015. 20:42

Lidija87 i ja pijem čaj, a moguće da ti ga je pobrkao, ne znam, meni je danas 42 dan mislila sam da će ga bar malo skratit kad ono još traje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lilianaa
    11. Veljača 2015. 20:48

Da Pepita, i ja sam se ponadala da ce mi ga skratiti. Pila sam marulju i vrkutu prije nekih godinu dana zbog drugih stvari i taj mjesec mi je ciklus trajao 20 dana. Inace su mi ciklusi od 28-33 dana, i eto mozda par puta u zivotu mi bilo 36 dana, ali ne vise od toga. Jesam pod stresom ali mislila sam da ce mi cajevi pomoci i bas pomazu kod vlaznosti cijeli ciklus, pogotovo marulja, a sad pola ciklusa imala filing ko da su mi mokre gacice.. samo gledam jesam li procurila ili ne, vec od panike tjedan dana stavljam uloske pri izlasku iz kuce, potrosila paketic a od menge ni M. Ispricavam se na otvorenosti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.