Moram priznati i ja razmisljam kao i vi ali vrlo mi je tesko ponekad sama sebe dozvat pameti kad me ponese... Doci ce kada za to bude pravo vrijeme,tako je uvijek u zivotu. Stvari se desavaju kada treba,ponekad je to u skladu s nasim zeljama a ponekad i nije.
Kod mene novi simptom. Svjetlozuckasti iscjedak,malo obilniji,onako viskozan dosta...
Moram priznati i ja razmisljam kao i vi ali vrlo mi je tesko ponekad sama sebe dozvat pameti kad me ponese… Doci ce kada za to bude pravo vrijeme,tako je uvijek u zivotu. Stvari se desavaju kada treba,ponekad je to u skladu s nasim zeljama a ponekad i nije.
Kod mene novi simptom. Svjetlozuckasti iscjedak,malo obilniji,onako viskozan dosta…
ma ponese nas sve.ja sam imala sada jedan razuman trenutak ali to jako brzo prođe.
Teško je ne misliti na nešto što toliko jako želiš i čemu se nadaš.
Ja si baš razmišljam kako mi je nekako jako slaba ova menstruacija i kako bi možda moglo biti implantacijsko..haha. Taj bistri trenutak nije dugo potrajao. Svega onoliko koliko sam piaala post. Sada sam već vraćena na beba-postavke u glavi.
Hmm.. Nije mi jasno, jel od stresa i slicnih stvari ovulacija kasni pa s njom i M ili ovulacija moze biti na vrijeme a M kasniti zbog drugih razloga, znaci neovisno o ovulaciji..???
Hmm.. Nije mi jasno, jel od stresa i slicnih stvari ovulacija kasni pa s njom i M ili ovulacija moze biti na vrijeme a M kasniti zbog drugih razloga, znaci neovisno o ovulaciji..???
Može biti oboje koliko sam do sad skužila iz čitanja
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Minchica bez brige baš kao što tonina kaže sve nas ponese katkad bitno je truditi se ostati na zemlji
kako misliš viskozni mislim da se iscjedak takve boje može pojaviti u ranoj trudnoći
🙏👸👸🙏❤️
Viskozni,rastezljiv dosta. Nije sirast... Ko obilni ovulacijski samo bjelkasti zut a ne proziran. Oprosti na iscrpnom opisu ☺️
Viskozni,rastezljiv dosta. Nije sirast… Ko obilni ovulacijski samo bjelkasti zut a ne proziran. Oprosti na iscrpnom opisu ☺️
isti takavv rastezljiv,kao kod ovulcije je meni bio zadnjh 4 dana, a danas sam dobila iako je kasnila dosta već.
Viskozni,rastezljiv dosta. Nije sirast… Ko obilni ovulacijski samo bjelkasti zut a ne proziran. Oprosti na iscrpnom opisu ☺️
takav je i meni već danima samo, inače kad pijem antibiotik zna biti sirast ili ga nema a sad ga baaaaš ima neka opis sam tražila i dobila hahah uostalom sve smo ženske
🙏👸👸🙏❤️
Minchica i meni je neki rastezljiv do nekih centimetar, ali bila mi ovulacija prije 15 dana, danas mi 36.dan ciklusa. Ovaj mjesec sam pila cajeve, ne znam jel mi to pobrkalo ciklus.......
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji