Cure jako se puno toga zamijeti na svom tijelu onda kada ga detaljno počneš promatrati. Iskreno, koliko je puta ijedna od vas prije no što ste počele "raditi" na bebi stala ispred ogledala da vidi kaj ima novoga na grudimai slično, ili obraćala pažnju na vrstu/boju/miris/gustoću iscjedka, ili na ponavljajući uzorak glavobolja/mučnina itd.?
Ili uopće primjetila da kasni m ili rani i tome pridavala neki viši značaj?
vjerovatno niti jedna od nas.
Najbolji recept bi bio , ne misliti pozitivno, nego ne misliti uopće!
Kada bi to barem bilo tako jednostavno.
ja sam sprvim ostala trudna od prve, nije bilo nikakvog velikog planiranja niti sam znala uoće kada su mi plodni dani kamoli ovulacija.Bilo "ajmo danas" i jesmo i za tjedan dana je test bio pozitivan i to prije očekivane menstruacije.Možda sam u krivu,ali mislim da je tadašnja bezbrižnost imala jako velike veze sa trenutnim začećem.
Znam dosta primjera parova koji su "bjesomučno" radili na bebi i to je postala životna preokupacija. Nije seks bio radi gušta nego sredstvo postizanja cilja-bebe. I danonoćno razmišljanje,analiziranje i procjena idealnog trenutka.
i onda prođu godine i odustanu.i što se dogodi onda? Beba. Kad se najmanje nadaju. Čudo.
Stres koji same sebi stvaramo samo odgađa ono željeno.
Buđenje svako jutro u isto vrijeme da bi se pratila bazalna, zapisivanje svake promjene i oscilacije primjećene na svom tijelu u neki chart , čekanje plodnih dana pa ovulacije pa sve samo vodi do isfrustriranosti.
mi smo na 5. mjesecu pokušavanja i jako želimo bebu,ali kada vidim šta to počinje raditi i meni i dragom..
beba će doći kada dođe vrijeme. nema tu neka formule.
barem bih onda ja ( ili bilo koja mama) već imala isprobani recept koji će samo ponoviti i eto.. trudna.
Ne ide to tako.
Tonina hrabro u nove pobjedeZnam kako ti je, i ja sam mislim da je ovaj mjesec to to, ali evo gospodićnica me i dalje prati u stopu, neće od mene nikako, zaljepila se ko pijani za plot...
Drage moje, držim palčeve svima :) Ajde vi koje mjerite bazalnu objasnite mi malo kako to funkcionira, ja sam počela ovaj mjesec al malo sam se pogubila. danas mi je 16 dan ciklusa. do 12 dana sam imala temp 36.5, 13. ciklusa pala je na 36.3 i sad 14,15 i 16 dan mi je 36.7. Da li to šta znači, ili su premale razlike. čitala sam da prvo padne pa skoči... Molim pomoć!
Moram priznati i ja razmisljam kao i vi ali vrlo mi je tesko ponekad sama sebe dozvat pameti kad me ponese... Doci ce kada za to bude pravo vrijeme,tako je uvijek u zivotu. Stvari se desavaju kada treba,ponekad je to u skladu s nasim zeljama a ponekad i nije.
Kod mene novi simptom. Svjetlozuckasti iscjedak,malo obilniji,onako viskozan dosta...
Sortiraj odgovore
Najstariji