Pozdrav, drage moje
Prije svega želim dobrodošlicu novim trudilicama :D
Lela čestitam, sretna sam zbog tebe. Baš si mi dan razveselila! :D
tonina, nadam se da će se i tebi sutra pokazati +.
Pepita, držim fige za +, dokle god ne napraviš test i poslije :D
almS, slažem se s curama. Samo te htio zaštiti jer se brine za tebe. Vidi i on da ovo sve utječe na tebe pa je vjerovatno htio da se malo opustiš. Ako te ovo opušta i čini sretnijom, nastavi se dopisivati s nama, a on priča što hoće :D
I ja sam daleko od svojih najdražih, ali opet ne predaleko. Također mi fali društvo s kim mogu pričati i reći što me muči. To ne mogu napraviti s prijateljicama ili rodbinom jer moj muže ne želi da se sazna, kad budem trudna, prije nego doktor to potvrdi i bude 100% sigurno. :) Zato sam ovdje, redovito čitam vaše postove i iako se ne javljam često, jer ne stignem zbog posla, znajte da vas podupirem i veselim se svakom plusiću.
Ja sam počela s lh trakicama, mislim da sam danas uhvatila pik, doduše crtica je zeru svjetlija od kontrolne ali mislim da je to to. Predvečer ću se opet testirati. Bazalna mi je jutros malo porasla pa me to malo zbunjuje, ali opet ona stalno skače i pada. Jučerašnji dan smo pokrili, a i ove ćemo. Čitala sam da je dobro 20 minuta držati noge dignute u svijeću poslije sexa, pa smo to i isprobali. Smijali smo se ko ludi jer je moj muž izvodio gluposti i nasmijavao me. Većini žena je to pomoglo pa ćemo vidjeti hoće li i nama.
Još od četvrtka imam povremene vrtoglavice i mučnine. U četvrtak sami mala jaku vrtoglavicu i mučninu, popustila je tek poslijepodne. Doktorica mi je rekla da sam vjerovatno neku virozu pokupila i da će proći za dva-tri dana, ali mene drži već peti dan danas. Tako da sam totalno zbunjena, ne znam što da radim i zašto mi se to događa. Nadam se da nije ništa strašno.
Opet sam se raspisala
Draga Muma, nije te odavno bilo, drago mi je da si dobro, moj sljedeci korak su lh trakice. Samo vi dobro pokrijte " druzenjem" i bit ce plusic ubrzo.
Ma meni stvarno bude bas bolje i godi mi drustvo odavde, tako da on svoje izjave moze " macku o rep okaciti" ( pokusala sam mu to prevesti na tal i na kraju sam umjrala od smijeha kako to zvuči haha).
Spasila ga je Lela sa lijepim vijestima s kojim mi je popravila dan, inace bih ga patosirala veceras kada se vidimo.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Muma hvala na podršci iako mislim da me to opet samo ciklus zeza
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lela čestitam na tako lijepim vijestima! Uživaj u svojoj trudnoći!!
Ja sam htjela jutros zvati da se naručim na pretrage. Do sada sam sve obavljala privatno jer sam išla samo jedanput godišnje na redovnu kontrolu, ali bi sada išla kod svoje gin. kod koje sam upisana jer ko zna koje ću sve pretrage morati napraviti i kod privatnika će sve to koštati...međutim, ta gin. kod koje sam upisana, bila sam samo jendom i koma mi je i tila bi se prebaciti kod nekog drugog. Cijelo jutros sam zvala da vidim koji ginekolog prima pacijente, no od onih koje sam dobila nitko ne prima...morat ću ostati kod te svoje, a ona navodno mi neće ni htjeti napraviti pretrage ako nije prošlo 2 godine pokušavanj...točno mi idu na živce ti doktori, ako ideš privatno i platiš može sve odmah, a ako ne, onda čekaj...točno razmišljam da joj izlažem koliko pokušavamo! Prijateljici mi nije htjela napraviti briseve nego joj je rekla da u ljekarni kupi octenisept! Pa je morala ići privatno i platiti 600 kn... ja se malo raspisala, al točno me strah na što će me sve poslati i htjela bi nekog pouzdanog doktora, a takvog ću dobiti jedino ako odem i dalje kod svog privatnika...
almS i ja isto mislim da te suprug samo htio zaštiti...svaka žena je individualna pa i simptomi mogu biti drukčiji pa se netko može ponadati, pa razočarati..al ako je tebi lakše pričati i družiti se na forumu, onda je to super, svatko treba podršku...
ja samo s suprugom pričam o našim pokušajima začeća. S prijateljicama iako su super ne mogu jer ne želim konstantna zapitkivanja pa jeste uspjeli ovaj mjesec i slično..to mi pada još teže, pa onda svak svakome kaže pa cijeli grad zna da pravimo bebu..ovako najbolje reći za sada još ne planiramo...a da ne govorim da i ovako nonstop svatko pita od kad smo se vjenčali: "Ima li što novog?!
tako da je i meni puno lakše na forumu podijeliti svoje brige ...:-)
Vidim da se često spominje čaj od vrkute za plodnost...gdje to ima za kupiti?
Sortiraj odgovore
Najstariji