Da, Pepita, ja sam 3 dana prije svog plusa skoro uzela lh trakice u dm-u za praćenje ovulacije idući ciklus. Već sam ih stavila u košaricu i onda sam se pred blagajnom predomislila, jer su bile fakat skupe i odlučila da ih ipak neću Tako da, lako prodaš testove tu na forumu ako ti ne budu trebali
Ni mene sise možda nisu toliko boljele koliko su bile teške i bradavice su me ubijale, a inače nemam nikakav poseban osjet u njima. I stalno su bile ispupčene, što moje skoro nikad nisu.
curke moje, ja se zaista ne nadam ničemu, samo me živcira što se opet ponavlja scenarij, kroz par dana kako su mi rekli trebale mi stići i lh trakice i testovi za trudnoću, ne želim kupiti test iz tog razloga jer imam još 30kn u novčaniku heheh čeka se plaća a ovako ako tih zadnjih 30kn dam za test, znajući da će mi uskoro stići cijeli paket njih, i da još bude - pa lupala bih se po glavi hehe.. i mene je počelo to kopkati,ali mislim da ću biti prisiljena čekati plaći ili testove ovisi šta će prije doći
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
kosee hvala, vidjeti ćemo sve za koji dan
lela ne mogu ni zamisliti kakav je to osjećaj (nadam se da budem uskoro), sad je uzbuđenje veliko svima nama,a kamoli tebi hehe sve će biti u redu samo pozitivnoooo
🙏👸👸🙏❤️
Lela, cestitam ti od srca! Predosjecala sam da si prvi test ipak napravila prerano i da nije jos sve gotovo. Jako mi je drago, bas si nas razveselila!
Tanchy, dobrodosla! Mogla bi nam ti biti sljedeca! Sretno, cekamo vijest za nekoliko dana.
Pepita, caju mozda jos malo duze treba da djeluje, samo ga nastavi piti. Sigurna sam da ce ti urediti cikluse. S druge strane, mozda se ovaj mjesec mozes nadati i plusu! Ja pijem vrkutu tocno tri mjeseca, osjecam se bolje od nje i menga mi je nekako urednija, nema dvodnevnom smedjeg iscjetka na pocetku i manje je bolna. Sljedeci ciklus radim pauzu, jer se preporuca nakon 3 mjeseca pijenja.
StellaMaris, odlicna vijest za ovulaciju, vidis da je super vrkuta! Manji problem brzo rijesi. Sretno ovaj mjesec!
kookoo30, ima li novih i starih simptoma?
I sve ostale cure, sretnoooo!
Ja ne osjecam nista, a bazalna gore-dolje...cudna i zasad nepouzdana...
Dulcinela znam i svjesna sam ja toga da ne može odmah pomoći, i ustrajna sam i dalje, samo bez obzira na čaj nisam još doživjela da su mi dva ciklusa za redom tako duga i samo zato sam tužna,ali ok je.. vidjeti ćemo šta će biti.. Vidim i ja pomake na svom tijelu šta se tiče vrkute, samo nekako sam mislila da će onda i M stići malo ranije bar ali ako ne dođe uopće iz onih nama najdražih razloga uhhh nitko sretniji od mene
🙏👸👸🙏❤️
Lela čestitke na bebici!!!!
Nadam se da cemo i mi ostale uskoro slaviti zbog pozitivnog testa kao i ti .
Lijepo sam se nasmijala na ovo "ja bih piskila test dok got m kasni i ne pokaze plus" .
Ja ipak nisam uzela test za danas. Jos cu pričekati i sutra ujutro ga radim sigurno.
Jos nisam dobila niti imam ikakve simptome da cu dobiti.
Jucer malo kad sam legla sam osjetila kao neko krckanje oko jajnika,ali nikakve bolove i vec me čudi sto nema nikakvih grceva. Makar su me cice sad pocele boljet, sinoc me i probudila neka bol u njima. Inace nikakvih drugih simptoma. Ten mi se pokvari uvijek prije m. Sad nista. Lijep ko u bebe.
Sutra radim test. Ako onda ne pokaže || onda neznam kaj je.
Valjda nece doci vjestica danas..
Lala, čestitam. baš mi je drago zbog tebe!!!!
Pepita, slažem se s tobom. nemoj žurit s testovima, mi ćemo vibrat i držati fige, a ti nas obraduj s + u skoro vrijeme.
tonina28, jedva čekam lijepe vijesti i od tebe sutra.
ja pijem vrkutu i stolisnik kojih 10-ak dana. prije koji dan sam dodala i malinu. osjetim promjenu, a danas na sistematskom mi je ginekologica rekla da su mi jajnici dobri, bez ikakvih cista. jupi!!!
dillb hvala ma s obzirom kako je bilo prošli ciklus ništa me ne može iznenaditi hehe mogu je očekivati i sljedećih 22 dana hehe kad je sve tako ludo kod mene
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji