katerina, probaj otići kod ginekologice i razgovarati s njom. meni se znalo jako često dogoditi da slušam priče sa strane, na kraju odem i sve riješim bez ikakvih problema. sretno.
pogledaj temu marulja + vrkuta, tamo smo dosta pisale o tome. inače se svi čajevi mogu kupiti u ljekarni (ja sam svoje kupila kod Suban-a).
kookoo30, nemoj pasti u napast prije subote. ako nije vrijeme za test, past ćeš u bed i potrošiti test bez veze.
Tanchy, držim fige!!!
što se tiče snova, nekad mogu ukazivati na neki događaj. ali ako o nečemu stalno razmišljamo (opterećujemo se time) preko dana može se dogoditi da nam se mozak time zabavlja i preko noći.
dovoljno je da tokom cijelog dana intenzivno razmišljaš o bebi, pa to na kraju i sanjaš u nekom obliku. a možda te posjeti neka iznenadna sreća uskoro. vidjet ćemo.
Drage, da vas pitam, koliko sam se odupirala onim kontracepcijskim tabletama, sad ih moram piti...opet..grrr...Opet mi stvaraju muku, ali mi sad I srce zna ubrzano lupati, mislim I to mi se prije dogadalo pa sam pripisivala stitnjaci I tabletana za stitnjacu, ali nikad ovako intenzivno...I da, izgubila sam apetit skroz...Najrade bi zivila samo na kavi...Je li to normalno, citala sam da se ne preporucaju bas kod dijabetesa I tako nekih bolesti koje sve imam, a nemam alternativu I zato mi je ginekologinja dala najslabije...Nisam vise pametna, jezim se od tih pilula, a nije ni sigurno da ce mi ista pomoci, ali ono, morala sam ih pocet piti da se vidi ako ima pomaka, jer tableta adekvatnih za te probleme koje imam, nema. Ne znam ni sama sto vise.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji