Tanchy meni je 30. dc test bio negativan, apsolutno nikakvih simptoma koji bi mogli upućivati na T. Držim fige!!
Pepita nisam ništa trebala reć, došla sam par minuta prije njega doma, dočekala ga u sobi, kada je ušao, ja sam se nasmijala, on ko` iz topa; trudna si! Zagrljaji, pusice... tad me prvi put opalio onaj neopisivi osjećaj sreće. Sestre su mi se rasplakale, divan dan!
Najvažnije od svega ...prije desetak dana sam sanjala pozitivan test i mama mi je prije dva dana sanjala da mijenja pelene ukakanoj bebi, hahah... cure moje, ima nešto u tome, samo vi sanjajte!

Lela kakooooo divnoooo sva sam se razniježila hehe
želim ti svu sreću
kao uostalom i svim ostalim trudilicama
a šta se tiče snova hmmm čula sam i ja više slučajeva gdje su snovi upućivali na nešto da li je i kod mene slučaj tek ćemo vidjeti :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam u snu cak osjetila kako mi se beba mrda :D I cim sam ustala odma sam pocela istrazivati sanovnik sta bi to moglo znaciti :) i tamo je pisalo kao ostvarenje zeljee :) Sada cemo vidjet dali ce se ostvariti :)
Ja sam u snu cak osjetila kako mi se beba mrda :D I cim sam ustala odma sam pocela istrazivati sanovnik sta bi to moglo znaciti :) i tamo je pisalo kao ostvarenje zeljee :) Sada cemo vidjet dali ce se ostvariti :)
Ostvariti će ti se želja sigurno ne brini
🙏👸👸🙏❤️
Tanchy
katerina, probaj otići kod ginekologice i razgovarati s njom. meni se znalo jako često dogoditi da slušam priče sa strane, na kraju odem i sve riješim bez ikakvih problema. sretno.
pogledaj temu marulja + vrkuta, tamo smo dosta pisale o tome. inače se svi čajevi mogu kupiti u ljekarni (ja sam svoje kupila kod Suban-a).
kookoo30, nemoj pasti u napast prije subote. ako nije vrijeme za test, past ćeš u bed i potrošiti test bez veze.
Tanchy, držim fige!!!
što se tiče snova, nekad mogu ukazivati na neki događaj. ali ako o nečemu stalno razmišljamo (opterećujemo se time) preko dana može se dogoditi da nam se mozak time zabavlja i preko noći.
katerina, probaj otići kod ginekologice i razgovarati s njom. meni se znalo jako često dogoditi da slušam priče sa strane, na kraju odem i sve riješim bez ikakvih problema. sretno.
pogledaj temu marulja + vrkuta, tamo smo dosta pisale o tome. inače se svi čajevi mogu kupiti u ljekarni (ja sam svoje kupila kod Suban-a).
kookoo30, nemoj pasti u napast prije subote. ako nije vrijeme za test, past ćeš u bed i potrošiti test bez veze.Tanchy, držim fige!!!
što se tiče snova, nekad mogu ukazivati na neki događaj. ali ako o nečemu stalno razmišljamo (opterećujemo se time) preko dana može se dogoditi da nam se mozak time zabavlja i preko noći.
Istina dillb i događaji i svašta nešto može utjecati na naše snove ako nas to nešto muči, ali mene ne muči moja sestrična, ni ti sam razmišljala o njima ovih dana sanjala sam da beba plače i to je to, nisam ja imala nikakve veze s njom, išla sam na sanjaricu i kao kad beba plače to znači iznenadna sreća, a to opet može biti bilo šta
🙏👸👸🙏❤️
dovoljno je da tokom cijelog dana intenzivno razmišljaš o bebi, pa to na kraju i sanjaš u nekom obliku. a možda te posjeti neka iznenadna sreća uskoro. vidjet ćemo.
dovoljno je da tokom cijelog dana intenzivno razmišljaš o bebi, pa to na kraju i sanjaš u nekom obliku. a možda te posjeti neka iznenadna sreća uskoro. vidjet ćemo.
ali i nisam baš moram priznati, tu sam s vama svaki dan pa bi onda trebala svaki dan sanjati bebe heheh, ali nema veze sreća ne mora biti beba ( bilo bi lijepo), možda me dragi iznenadi ranijim dolaskom kući ili nečim drugim, frendica, a možda i nešto drugo vidjeti ćemo
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji