almS i ja isto mislim da te suprug samo htio zaštiti...svaka žena je individualna pa i simptomi mogu biti drukčiji pa se netko može ponadati, pa razočarati..al ako je tebi lakše pričati i družiti se na forumu, onda je to super, svatko treba podršku...
ja samo s suprugom pričam o našim pokušajima začeća. S prijateljicama iako su super ne mogu jer ne želim konstantna zapitkivanja pa jeste uspjeli ovaj mjesec i slično..to mi pada još teže, pa onda svak svakome kaže pa cijeli grad zna da pravimo bebu..ovako najbolje reći za sada još ne planiramo...a da ne govorim da i ovako nonstop svatko pita od kad smo se vjenčali: "Ima li što novog?!
tako da je i meni puno lakše na forumu podijeliti svoje brige ...:-)
Vidim da se često spominje čaj od vrkute za plodnost...gdje to ima za kupiti?
Vidim da se često spominje čaj od vrkute za plodnost…gdje to ima za kupiti?
Imaš u bio&bio, ali pošto ga nemam u mom gradu ja sam ga kupila sam u ljekarni, oko 13kn. Možeš piti i marulju, ali moraš paziti s njom. Kažu da je nju najbolje piti do ovulacije. Ja sam je do danas pila u kombinaciji s vrkutom. Od danas pijem samo vrkutu, jer su mi lh trakice pokazale da mi slijedi ovulacija.
Tanchy držim ti fige da ugledaš +!! mogu misliti da ti se ova 4 dana čine kao vječnost, ali proći će i to!
Tanchy držim ti fige da ugledaš +!! mogu misliti da ti se ova 4 dana čine kao vječnost, ali proći će i to!
Trcim svaki min u wc da vidim dal nisam dobila :-S Doduse sutra mi je 28 dan od poslednje menstruacije al znam dobit i nakon 31 dana tako da mi je krajnji rok za 3-4 dana. Nadam se da cu ovaj put imat srece :-)
Tanchy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji