Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    09. Veljača 2015. 13:01

Tonina, ti si sljedeca. Drzim fige i iscekujem sutra lijepe novosti.
    Ja  sam sa suprugom sinoc imala pravu raspravu.  Rekao mi je da se previse opterecujem i primam za sve lako i da uopće ne mora znaciti da su kod svih zena simpotmi isti te da ne trebam vise iščitavati forume i razne sitove. To me nekako povrijedilo, jer osim s njim nemam s kim da pricam, daleko sam od svojih prijateljica, ovdje nema ljudi s kojima sam toliko bliska da bih mogla pricati o ovako osjetljivoj temi. Ljudi koji nisu prošli kroz ovo ne mogu shvatiti. S vama pricam/ tipkam kao sa najboljim prijateljicama, iscekujem i nadam se vasim plusicima kao i vi mojim i nekako se osjećam dio grupe. 
    Znam da on nije mislio nista lose ali ukoliko ne razmjenim misljenja sa nekim i procitam neke edukativne clanke nikada necu upoznati vlastito tijelo, niti znati sta se desava u njemu.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

dillb
    09. Veljača 2015. 13:08

almaS, vjerujem da je tvoj suprug htio zaštititi tebe i da je zato rekao sve to. muškarci to sve proživljavaju drugačije i misle ako mi svašta čitamo i o svemu pričamo da nas to još više bedira. samo ti čitaj i pričaj ako ti je tako lakše. zato smo tu da jedna dugoj budemo potpora.
    ja znam da katkad od muža ne mogu dobiti podršku kakvu trebam jer me ne razumije, ali ne pridajem tome puno pažnje. bitno da me u drugim stvarima podržava.

almS
    09. Veljača 2015. 13:26

Ma naravno da mi ne moze nista zabraniti,  niti bi on to ikada pokusao,vjerovatno kao sto Dilb  kaze htio da me zastiti. Naravno da simptominisu isti kod svih zena, ali je isto tako cinjenica npr. da bez plodne sluzi sprmici ne kogu preživjeti vise od 2h. To nije pojedinacan simptom to je cinjeca, koju ja donedavno nisam znala. O tome ja pricam, ali nesto njemu nije jasno. Dobro je prosao, kako sam se bila nahorzila  
    Smatram da je za pretrage jos rano, sacekat cu da bar ispijem cajeve do kraja, sto znaci bar jedan- dva ciklusa, pa cemo onda poceti sa pretragama. 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

StellaMaris
    09. Veljača 2015. 13:33

dillb odlično za nalaz
    tonina znači sutra je veliki dan?
    pepita kad god odlučiš radit test uz tebe smo. Najbolji scenarij bi bio taj da se vještica ne pojavi ni nakon 60-tak dana, a da ti budeš trudna nekih 6-8 tjedana 
    Ja ti pijem vrkutu od početka ovog ciklusa, točno dva tjedna.

<3 2/2013 <3

tonina28
    09. Veljača 2015. 13:38

Da StellaMaris, sutra je rijesenje biti ili ne biti dileme 😄. 
    Nadam se da ce biti BITI .
    I vama svima,drzim fige za plusiće.  

StellaMaris
    09. Veljača 2015. 13:46

almS sorry tvoj post sam preskočila. Muški ne shavćaju naše probleme, oni su skroz dvodimenzionalni, njima se glupo opterećivati oko 'jednostavnih' stvari. Većina ih nema potrebu pričati o sebi i svojim problemima, za njih je to nepotrebno. Nije on ništa loše mislio ali oni ne razmišljaju isto. To što on kaže drži vodu...kao ne treba se opterećivati, ali oni uistinu tako i funkcioniraju, ali mi ne, oni upale sklopku kad treba i kad im je dosta onda ju izgase.
    I ja sam se doselila u grad, daleko sam od svojih, prave prijeteljice su mi svaka na svojoj strani, kvalitetne osobe odavde su zaokupljene svojim problemima, a na ove površne ne želim gubiti vrijeme. MM isto ne shvaća kad ja kukam za svojom rodbinom (jer kao imam njega i malog-šta će mi više), ali on ne razumije da su svi njegovi tu, rodbina i prijatelji a ja ne mogu banuti mami na vrata i reći evo mene.
    Mi sve i jesmo zato tu, na klokanici...sve imamo iste ili slične probleme i želje i nekako je lakše kad ih djelimo 

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.