Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tonina28
    09. Veljača 2015. 12:34

Lela čestitke na bebici!!!!
    Nadam se da cemo i mi ostale uskoro slaviti zbog pozitivnog testa kao i ti .

Lijepo sam se nasmijala na ovo "ja bih piskila test dok got m kasni i ne pokaze plus" .
    Ja ipak nisam uzela test za danas. Jos cu pričekati i sutra ujutro ga radim sigurno.
    Jos nisam dobila niti imam ikakve simptome da cu dobiti.
    Jucer malo kad sam legla sam osjetila kao neko krckanje oko jajnika,ali nikakve bolove i vec me čudi sto nema nikakvih grceva. Makar su me cice sad pocele boljet, sinoc me i probudila neka bol u njima. Inace nikakvih drugih simptoma. Ten mi se pokvari uvijek prije m. Sad nista. Lijep ko u bebe. 
    Sutra radim test. Ako onda ne pokaže || onda neznam kaj je. 
    Valjda nece doci vjestica danas..

dillb
    09. Veljača 2015. 12:55

Lala, čestitam. baš mi je drago zbog tebe!!!!

Pepita, slažem se s tobom. nemoj žurit s testovima, mi ćemo vibrat i držati fige, a ti nas obraduj s + u skoro vrijeme.

tonina28, jedva čekam lijepe vijesti i od tebe sutra.

ja pijem vrkutu i stolisnik kojih 10-ak dana. prije koji dan sam dodala i malinu. osjetim promjenu, a danas na sistematskom mi je ginekologica rekla da su mi jajnici dobri, bez ikakvih cista. jupi!!!

tonina28
    09. Veljača 2015. 13:06

dillb

Lala, čestitam. baš mi je drago zbog tebe!!!! Pepita, slažem se s tobom. nemoj žurit s testovima, mi ćemo vibrat i držati fige, a ti nas obraduj s + u skoro vrijeme. tonina28, jedva čekam lijepe vijesti i od tebe sutra.

ja pijem vrkutu i stolisnik kojih 10-ak dana. prije koji dan sam dodala i malinu. osjetim promjenu, a danas na sistematskom mi je ginekologica rekla da su mi jajnici dobri, bez ikakvih cista. jupi!!!

Hvala a ja se nadam da će i biti lijepih vijesti za podijeliti

tonina28

dillb

Lala, čestitam. baš mi je drago zbog tebe!!!! Pepita, slažem se s tobom. nemoj žurit s testovima, mi ćemo vibrat i držati fige, a ti nas obraduj s + u skoro vrijeme. tonina28, jedva čekam lijepe vijesti i od tebe sutra.

tonina28

dillb

Pepita2109
    09. Veljača 2015. 12:58

dillb hvala  ma s obzirom kako je bilo prošli ciklus ništa me ne može iznenaditi hehe mogu je očekivati i sljedećih 22 dana hehe kad je sve tako ludo kod mene

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    09. Veljača 2015. 13:01

Tonina, ti si sljedeca. Drzim fige i iscekujem sutra lijepe novosti.
    Ja  sam sa suprugom sinoc imala pravu raspravu.  Rekao mi je da se previse opterecujem i primam za sve lako i da uopće ne mora znaciti da su kod svih zena simpotmi isti te da ne trebam vise iščitavati forume i razne sitove. To me nekako povrijedilo, jer osim s njim nemam s kim da pricam, daleko sam od svojih prijateljica, ovdje nema ljudi s kojima sam toliko bliska da bih mogla pricati o ovako osjetljivoj temi. Ljudi koji nisu prošli kroz ovo ne mogu shvatiti. S vama pricam/ tipkam kao sa najboljim prijateljicama, iscekujem i nadam se vasim plusicima kao i vi mojim i nekako se osjećam dio grupe. 
    Znam da on nije mislio nista lose ali ukoliko ne razmjenim misljenja sa nekim i procitam neke edukativne clanke nikada necu upoznati vlastito tijelo, niti znati sta se desava u njemu.

Pepita2109
    09. Veljača 2015. 13:10

almS

Tonina, ti si sljedeca. Drzim fige i iscekujem sutra lijepe novosti.
    Ja  sam sa suprugom sinoc imala pravu raspravu.  Rekao mi je da se previse opterecujem i primam za sve lako i da uopće ne mora znaciti da su kod svih zena simpotmi isti te da ne trebam vise iščitavati forume i razne sitove. To me nekako povrijedilo, jer osim s njim nemam s kim da pricam, daleko sam od svojih prijateljica, ovdje nema ljudi s kojima sam toliko bliska da bih mogla pricati o ovako osjetljivoj temi. Ljudi koji nisu prošli kroz ovo ne mogu shvatiti. S vama pricam/ tipkam kao sa najboljim prijateljicama, iscekujem i nadam se vasim plusicima kao i vi mojim i nekako se osjećam dio grupe. 
    Znam da on nije mislio nista lose ali ukoliko ne razmjenim misljenja sa nekim i procitam neke edukativne clanke nikada necu upoznati vlastito tijelo, niti znati sta se desava u njemu.

Naravno da nije mislio ništa loše, samo ti je htio reći da se opustiš na taj svoj neki način.. istina je nema svaka žena iste simptome,ali bez obzira na to uvijek smo tu jedna uz drugu kao podrška, utjeha, bilo šta, i ne vidim ništa loše u tome, štoviše, otkad sam ovdje cure su mi puno pomogle u nekim stvarima.. i ja sam daleko od svojih frendica, a tu također nemam nikoga s kim bih bila ovako bliska, i ne bih mjenjala ovu klokanicu ni zašto.. tvoj muž je bio malo preburan, uostalom ne može ti on ništa zabraniti.. a ako već želi da se opustiš onda bi bilo bolje da napravite osnovne pretrage i on i ti, prvo on naravno i to je to, kad otkriješ uzrok biti će lakše jer ćeš znati šta se događa :) malo sam se raspisala hehe

🙏👸👸🙏❤️

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

dillb
    09. Veljača 2015. 13:08

almaS, vjerujem da je tvoj suprug htio zaštititi tebe i da je zato rekao sve to. muškarci to sve proživljavaju drugačije i misle ako mi svašta čitamo i o svemu pričamo da nas to još više bedira. samo ti čitaj i pričaj ako ti je tako lakše. zato smo tu da jedna dugoj budemo potpora.
    ja znam da katkad od muža ne mogu dobiti podršku kakvu trebam jer me ne razumije, ali ne pridajem tome puno pažnje. bitno da me u drugim stvarima podržava.

almS
    09. Veljača 2015. 13:26

Ma naravno da mi ne moze nista zabraniti,  niti bi on to ikada pokusao,vjerovatno kao sto Dilb  kaze htio da me zastiti. Naravno da simptominisu isti kod svih zena, ali je isto tako cinjenica npr. da bez plodne sluzi sprmici ne kogu preživjeti vise od 2h. To nije pojedinacan simptom to je cinjeca, koju ja donedavno nisam znala. O tome ja pricam, ali nesto njemu nije jasno. Dobro je prosao, kako sam se bila nahorzila  
    Smatram da je za pretrage jos rano, sacekat cu da bar ispijem cajeve do kraja, sto znaci bar jedan- dva ciklusa, pa cemo onda poceti sa pretragama. 

Pepita2109
    09. Veljača 2015. 14:00

almS Ukratko on je muško i koliko god pokušavao ne može i neće shvatiti ovo naše malo carstvo..  
    sve će biti u reduu  sve ćemo doći do tog +++++ sa malo strpljenja i puno truda 

stella čak sad razmišljam da zaista čekam do 63.dana osim ako ne dođe prije , dala si mi dobru ideju hehe

🙏👸👸🙏❤️

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI