Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    09. Veljača 2015. 10:29

Lelo, ljepoto moja draga, cestitam ti od sveg srca!! Divam način da sve mi zapocnemo novu sedmicu.  Tako sam sretna zbog tebe, da bih i ja sad plakala od srece.  Tako mi je drago zbog vas dvoje, zasluzili ste nakon svog truda. Uzivaj i nemoj nas zaboraviti. 
    P.S. Divim ti se sto si imala snage to mu presutiti, ja bi mi se izvriskala od srece cim bi se javila na telefon.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

StellaMaris
    09. Veljača 2015. 10:33

Lela ma znala sam, cijelo vrime sam razmišljala kad ćeš se javit!!! Čeeeeessstiiiitam draga. Presretna sam zbog tebe, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš. Ako je itko zaslužio onda ste to vi! Ova luda bura je donila ultra uzbudljivo jutro    

Ajmo cure nastavite niz!!!

<3 2/2013 <3

• viky96
    09. Veljača 2015. 10:37

Cestitam na bebiciiiiiiiiii!!!! 
    😃😃😃😃😃😃😍👍 🚼
    StellaMaris
    09. Veljača 2015. 10:38

Ja jučer popiškila pozitivnu LH trakicu, jutros temperatura počela rasti. Očito mi je vrkuta vratila ovulaciju na 14dc, nakon dugo mjeseci. Sva se nekako osjećam normalnije, nije mi bilo ovako od prije prve trudnoće. Nakon poroda (ima dvije godine) nisam bila svoja s hormonima

<3 2/2013 <3

Arria
    09. Veljača 2015. 10:39

Lela, čestitam! Ja sam svoj zadnji test kupila u Bosni u ljekarni i kada su se pokazale dvije crtice mislila sam, glupi test ko zna jel' valja!? Bila sam izvan sebe, išla sam odmah vaditi Betu hcg!
    Tanchy, meni su bolovi u stomaku kao da trebam dobiti bili jedini simptom. Trebala dobiti utorak, a od petka sam imala te bolove pa mi je to bilo malo čudno jer me inače boli dan prije M. Ponedjeljkom napravila test i evo nas u 19. tjednu!  Sretnoooo!!!

kosee
    09. Veljača 2015. 10:55

Lela, čestitam!  

Baš sam se razveselila, posebno kad čitam kako se osjećaš, odmah se sjetim sebe kako sam se tresla cijeli dan, a na poslu mislim da nisam prstom mrdnula, bila sam u nekom svom svijetu

Izgleda da nas većina ima samo te simptome - osjetljive cicke i probadanje u trbuhu. Ali stignu i ostali simptomi kroz tjedan-dva.

Ajmo cure, koja je iduća?

Pepita2109
    09. Veljača 2015. 11:07

Moje M nema i dalje  danas mi je 40dc i 25dan kako pijem vrkutu, simptomi PMS-a ili su prisutni kao povremeno slabo probadanje ili ih nema nikako, sise me ne bole, niti su osjetljive, samo su mi malo teže i to je to.. test neću kupovati jer mi trebaju doći naručeni heh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.