Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    10. Veljača 2015. 11:36

Drage, da vas pitam, koliko sam se odupirala onim kontracepcijskim tabletama, sad ih moram piti...opet..grrr...Opet mi stvaraju muku, ali mi sad I srce zna ubrzano lupati, mislim I to mi se prije dogadalo pa sam pripisivala stitnjaci I tabletana za stitnjacu, ali nikad ovako intenzivno...I da, izgubila sam apetit skroz...Najrade bi zivila samo na kavi...Je li to normalno, citala sam da se ne preporucaju bas kod dijabetesa I tako nekih bolesti koje sve imam, a nemam alternativu I zato mi je ginekologinja dala najslabije...Nisam vise pametna, jezim se od tih pilula, a nije ni sigurno da ce mi ista pomoci, ali ono, morala sam ih pocet piti da se  vidi ako ima pomaka, jer tableta adekvatnih za te probleme koje imam, nema. Ne znam ni sama sto vise.

Pepita2109
    10. Veljača 2015. 11:47

LuKi

Drage, da vas pitam, koliko sam se odupirala onim kontracepcijskim tabletama, sad ih moram piti…opet..grrr…Opet mi stvaraju muku, ali mi sad I srce zna ubrzano lupati, mislim I to mi se prije dogadalo pa sam pripisivala stitnjaci I tabletana za stitnjacu, ali nikad ovako intenzivno…I da, izgubila sam apetit skroz…Najrade bi zivila samo na kavi…Je li to normalno, citala sam da se ne preporucaju bas kod dijabetesa I tako nekih bolesti koje sve imam, a nemam alternativu I zato mi je ginekologinja dala najslabije…Nisam vise pametna, jezim se od tih pilula, a nije ni sigurno da ce mi ista pomoci, ali ono, morala sam ih pocet piti da se  vidi ako ima pomaka, jer tableta adekvatnih za te probleme koje imam, nema. Ne znam ni sama sto vise.

Čudim se da ti ih je uopće dala s obzirom na sve   koliko ih dugo piješ? Nije normalno da bi mogla živjeti samo od kave,to su sve nuspojave,a još manje što ti srce ubrzano kuca.. jesi rekla to svojoj ginekologinji? Jako je to opasno.. zaista ne znam šta bih drugo rekla.. sretno draga

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

14.06.2014. L ♥

tonina28
    10. Veljača 2015. 12:26

32 dc danas. Inace dobivam na 28. Ja se isto jos nadam posto m jos nema.
    Cak me i glupa aplikacija na mobitelu sad pitala jesam li zaboravila unijeti mjesecnicu.  E da mogu odgovoriti,lijepi bi,odgovor dobila.,grrr 

Arria
    10. Veljača 2015. 12:56

Žene, mi smo danas bili kod doktora i curka je super, raste i napreduje. Mama nosi nisko i mora se malo čuvati, ali bitno da mi je anđel dobro! 

Lela29
    10. Veljača 2015. 13:21

Luki, ako baš nemaš izbora nego pit tablete, želim ti svu sreću s njima! Mene su trale 4 godine, užas, ne ponovilo se!
    Tonina28, nadam se da nije sve izgubljeno, kako ste meni govorile; dok ne dođe M, nije kraj!

Dobila sam nalaz bete; 216.6, valjda je to ok!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI