32 dc danas. Inace dobivam na 28. Ja se isto jos nadam posto m jos nema.
Cak me i glupa aplikacija na mobitelu sad pitala jesam li zaboravila unijeti mjesecnicu. E da mogu odgovoriti,lijepi bi,odgovor dobila.,grrr
Žene, mi smo danas bili kod doktora i curka je super, raste i napreduje. Mama nosi nisko i mora se malo čuvati, ali bitno da mi je anđel dobro!
Luki, ako baš nemaš izbora nego pit tablete, želim ti svu sreću s njima! Mene su trale 4 godine, užas, ne ponovilo se!
Tonina28, nadam se da nije sve izgubljeno, kako ste meni govorile; dok ne dođe M, nije kraj!
Dobila sam nalaz bete; 216.6, valjda je to ok!
tonina28, meni se to dogodilo u 12. mjesecu. tri testa su bila negativna, došla menga 42. dana. izgleda da je bila biokemijska. pričekaj još koji dan pa vidi što ti je za činiti. sretno!
LuKi, baš mi je žao. obzirom na sve što si porošla i što prolaziš, kad će sve na zelenu granu sjesti... jesi li probala sa nekom alternativom? homeopatija? iako sam ja vidjela kako ljudi ozdravljaju od jako teških bolesti i putem molitve.
Lela, ponovi betu za par dana. dok raste, dobro je.
Arria, baš lijepe vijesti. čuvajte se i mazite
Luki znam i u svakom slučaju sretno i nadam se da će prestati ove nuspojave
Arria super da je s malenom sve u redu a ti odmaraj što više
Lela ne razumijem se u betu,ali u svakom slučaju šaljem pozitivne vibrice
Eh sad ja mislim da se ću ja ipak dobiti, uhvatila sam se čišćenja kao da mi je to zadnje čišćenje haha i ručak mi je bio toliko čudan da se frendica šokirala ( tuna u konzervi i preko nje senfa i onda još dva jaja na oko ) heheh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Luki, drž se draga, nemam ti pametno što savjetovati, tablete ne koristim niti sam koristila, znam da ćeš ti to sve izdržati, prava si hrabrica!
Sortiraj odgovore
Najstariji