Sjedim u uredu, tresem se, plakala bi, al ne mogu, nasuprot mene je kolegica. Piškila sam opet test, pozitivan je!!!!!
Ne mogu nikom rec, nit koga nazvat, pa ni muža jer me strah da je lažno pozitivan, ponovit ću, imam još jedan u torbi, al mi se ne piški. Ne znam što bi sa sobom, u transu sam!
Sjedim u uredu, tresem se, plakala bi, al ne mogu, nasuprot mene je kolegica. Piškila sam opet test, pozitivan je!!!!!
Ne mogu nikom rec, nit koga nazvat, pa ni muža jer me strah da je lažno pozitivan, ponovit ću, imam još jedan u torbi, al mi se ne piški. Ne znam što bi sa sobom, u transu sam!
CEEEESTITAAAAM...Trudnice nasa :)))) Neka ti prode po skolski trudnoca....Uljepsala si jutro

14.06.2014. L ♥
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uljepšalaaaaa si nammmm svimaaaa dannnnn čestitaaaaaaaaam od srca
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️

nema lazno pozitivnih testovaa CESTITAAAAAM

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ajme cure moje, znam da ne smin odma ponavljat test, al nisam mogla izdržat, u zadnjoj minuti se pojavila blijeda crta, a prvi je pošteno pozitivan.
Sad sam pricala sa muzem, nisam mu nista rekla, zelim vidit reakciju na svoje oci.
I kako ja sad mogu radit pored svega?!?!

Lela ČESTITAMMMM! Stvarno prekrasna vijest, baš sam sretna zbog tebe!
CESTITAAAAAAM LELA !!!!! od
Koji pocetak dana i tjedna....samo da se nastavi niz :)
Ajde reci nama cekalicama, jeli ti M kasnila i koliko / jer ne stignem vrtiti unatrag stranice (za slucaj da si vec spomenula).
Aaaa, bas si me razveselila jutros :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji