Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    10. Veljača 2015. 08:18

Tonina28 koji je dan ciklusa? Sorry, u moru postova nisam to uhvatila, možda nije sve izgubljeno ;)
    Alms ja sa svojim mužem uopće nisam komentirala simptome, niti zna da visim po forumima, njemu je to sve isto preopterećivanje, ruga mi se što imam aplikaciju koma mi govori kad trebam dobit stvari :D ...jedino sam sa sestrom mogla o svemu otvoreno pričat i naravno s vama ode.
    Pepita, Tanchy držim fige za vas, sljedeće ste na redu (sorry ako mi je netko promakao)
    Katerina ako je situacija takva da ne možeš promijenit ginekologa, laži joj! Zašto bi vam ona određivala kada ćete radit pretrage, ako vas dvoje mislite da je vrijeme.
    Muma ja ni jednom nisam digla noge u zrak :D ...ležala sam na stomaku, negdi sam pročitala da je to dobro za zavaljenu maternicu, što ja imam.

Inače cure moje drage, jutros sam ponovila test, naravno da je pozitivan, treći po redu, tako da sad lagano počinjem vjerovat da je to to. Išla sam vadit betu, oko 11 će mi bit nalazi, držite fige za lijepu, veliku vrijednost. Čudna sam sama sebi, stalno se smješkam, muž me stalno gleda i smješka se, čudna neka atmosfera

jelena21
    10. Veljača 2015. 08:18

Nema te par dana, a ono puno novosti...
    Lela, tooooooooo, čestitam od srca.... Napokon je došao i taj dan.. Sve dođe na svoje, samo strpljiv treba biti...
    Nadam se da će ovih dana biti novih trudnica, vidim da ih dosta čeka taj trenutak.. Sretno svim curama...
    A novim trudilicama dobrođošlica.....

snaga uma....

• Tanchy
    10. Veljača 2015. 09:05

Lela nadam se da ćeš biti u pravu :) Danas mi je 28.dan i za sada nista jos :) 
    Tebi zelim lijepu i ugodnu trudnocu :*

Tanchy

Pepita2109
    10. Veljača 2015. 09:06

Lela baš mi je drago zbog tebe  kako je muž reagirao? 
    I hvala, voljela bih da je + u pitanju,aliiii ne očekujem previše, manje ću se razočarati 

Kasno sam zaspala, išla leći točno u ponoć i vrtila se po krevetu neko vrijeme, a kad sam zaspala sanjala sam bebu, tj prošla sam uz kolica kao da ne postoje, i sjela na kauč i onda je beba zaplakala i moja strina ju je podigla ( tako da sam sanjala sestričnu )  i sad dođem u kuhinju upalim TV i scena gdje muž i žena raspravljaju kako će sigurno dobiti bebu  hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• kookoo30
    10. Veljača 2015. 09:09

Tonina, nema veze, dok god ne dolazi M , dobro je, imamo se cemu nadati :)
    Lela, tako ti i ja sa svojim, kao i ti, on u teoriji ni ne zna da visim po forumima, ali ako nesto pametno saznam, onda mu to kazem u stilu kao da sam negdje naisla na super clanak :)
    Ma ja ionako mislim da on sumnja, ali kad on na tu temu ne voli bas pricati, od straha da eto mozda nesto nije u redu na reproduktivnom planu. Jucer sam kupila testove, tako da se opskrbim za vikend :) I naravno, zadnja misao prije spavanja mi je bila: a da ja ipak ujutro vec probam pisati taj test?
    I onda, oko 4 ujutro, budjenje i doslovno skakanje preko kreveta, trcanje po sobi, toliko mi se pisalo, da sam jedva nasla vrata od wc-a.
    Pokusati cu se ''skulirati'' bar do subote.
    Lela, jesi ti rekla muzu na kraju? ili te cisto iz sumnje tako gleda? :

Lela29
    10. Veljača 2015. 09:23

Tanchy meni je 30. dc test bio negativan, apsolutno nikakvih simptoma koji bi mogli upućivati na T. Držim fige!!
    Pepita nisam ništa trebala reć, došla sam par minuta prije njega doma, dočekala ga u sobi, kada je ušao, ja sam se nasmijala, on ko` iz topa; trudna si! Zagrljaji, pusice... tad me prvi put opalio onaj neopisivi osjećaj sreće. Sestre su mi se rasplakale, divan dan!

Najvažnije od svega  ...prije desetak dana sam sanjala pozitivan test i mama mi je prije dva dana sanjala da mijenja pelene ukakanoj bebi, hahah... cure moje, ima nešto u tome, samo vi sanjajte!

Pepita2109
    10. Veljača 2015. 09:27

Lela kakooooo divnoooo sva sam se razniježila hehe   želim ti svu sreću  
    kao uostalom i svim ostalim trudilicama 

a šta se tiče snova hmmm čula sam i ja više slučajeva gdje su snovi upućivali na nešto  da li je i kod mene slučaj tek ćemo vidjeti :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Tanchy
    10. Veljača 2015. 09:56

Ja sam u snu cak osjetila kako mi se beba mrda :D I cim sam ustala odma sam pocela istrazivati sanovnik sta bi to moglo znaciti :) i tamo je pisalo kao ostvarenje zeljee :) Sada cemo vidjet dali ce se ostvariti :)

Tanchy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.