Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katerina
    08. Veljača 2015. 20:19

Tanhy, 
    vjerujem da ginekolog nije to rekao bez razloga!
    držim fige!!

Tanchy
    08. Veljača 2015. 20:24

Prije nego sto cu otici kod njega pocela sam sama sa sobom pricati reko sta ako ja dodjem i on mi kaze pa vi ste vec trudni :) i kad sam otisla tako nekako i bi :) Dala bih sve na ovom svijetu da je u pravu. Jer 8 puta se razocarati i nije malo :( Ovih 5 dana do menzesa ce biti kao 5 godina dugi :(

Tanchy

• viky96
    08. Veljača 2015. 21:06

Pozzz curke
    Ja vec danima osjecam neku tupu bol u jajnicima...nije da me boli nesto strasno,ali ipak boli...
    Dragi mi je otisao..ako i sada ne bude nista tko zna kad cemo opet biti u mogucnosti raditi na tome...
    Vama svima drzim fige za plusic!!!! 
    😀

Tanchy
    08. Veljača 2015. 21:23

Mene eto samo zeza taj bol u stomaku kao pred menzes. Ponekad osjetim ziganje u predjelu pupka i neko kao pulsiranje unutar stomaka. Za 5 dana cu znati na cemu sam. I ja svima vama zelim puno srece :) :*

Tanchy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI