Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katerina
    08. Veljača 2015. 20:19

Tanhy, 
    vjerujem da ginekolog nije to rekao bez razloga!
    držim fige!!

• viky96
    08. Veljača 2015. 21:06

Pozzz curke
    Ja vec danima osjecam neku tupu bol u jajnicima...nije da me boli nesto strasno,ali ipak boli...
    Dragi mi je otisao..ako i sada ne bude nista tko zna kad cemo opet biti u mogucnosti raditi na tome...
    Vama svima drzim fige za plusic!!!! 
    😀

Lela29
    09. Veljača 2015. 08:55

Sjedim u uredu, tresem se, plakala bi, al ne mogu, nasuprot mene je kolegica. Piškila sam opet test, pozitivan je!!!!! 
    Ne mogu nikom rec, nit koga nazvat, pa ni muža jer me strah da je lažno pozitivan, ponovit ću, imam još jedan u torbi, al mi se ne piški. Ne znam što bi sa sobom, u transu sam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.