Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katerina
    08. Veljača 2015. 10:05

Breskvice, da tako je i meni moj gin. rekao.... a planiramo sad otići, nekako se tješim da ako i postoji problem, da je lako rješiv! vi imate još dosta vremena, nadam se da ćeš ugledati plusić brzo! čula sam od dosta njih da rade tako osvaka 2 dana, valjda će i tebi biti uspješna!

Stellamaris, nadam se da će tako  biti, hvala puno na odgovoru! čula sam i ja za tablete,ali samo površno, morat ću stvarno otći kod gin. za detaljne informacije.

Lela stvarno se nadam da će biti plus ovaj mjesec!!

Renata hvala na podjeli svog iskustva, dala si mi nadu da je ipak sve uredu :-)

lidija87  čula sam za taj čaj od vrkute, ali treba vremena da djeluje, ne znam koliko ga dugo piješ...postoji i maca (prah, ima ga kupiti u bio&bio, ako te trgovine ima u tvom gradu),navodno je odlična za plodnos, ja ju planiram ovaj mjesec početi uzimati. Imaš još dosta vremena. Nekako imam osjećaj da teže ide kad se trudš i planiraš, a da ne želimo imati djecu sve bi već bile iz prve trudne hehe :-)

tonina28 i meni je tako clearblue pokazao nakon sat vremena plusić, a poslije je bio negativan. To se zna događati, zato i piše da se ne očitava test nakon 10 minuta (bar je meni tako pisalo u uputama). Iako se od srca nadam da tebi neće biti tako, i da je stvarno pozitivan! Najbolje ti je ponoviti test!

Hvala svima na odgovorima i podršci, odmah se bolje osjećam. Stvarno želimo imati dijete, nekako nas je obeshrabrilo što je prošlo već godina dana, ali nećemo odustati! :-)

almS
    08. Veljača 2015. 10:13

Jutro cure, ima li sta novo?
    Da se nadovezem o vasoj prici o pokusavanju, nama je ovo 7. mjesec pokusavanja,  ali su zadnja 4 kao ciljana mada se vise puta desilo ( posto mi ciklus seta) da nakon sto dobijem i kalendar po broju dana namjesti kada je bila O, da pokaze da taj dan/dva nismo imali odnose. Svaki mjesec je prica za sebe. Ja sam od proslog ciklusa pocela piti cajeve, ovaj mjesec kao sto znate mislim da nemam ovulaciju pa sam se opustila. Nadam se da je sljedeci mjesec dobitni. Inace,  ne znam koliko ćemo još moći čekati,  prije neho sto suprug uradi speriogram a zatim i ja sve ostale pretrage. Izbjegavam da mislim o tome, ali ukoliko se uskoro ne dogodi cudo, svakako cemo potraziti savjet i pomoc. 
    Dotad nam svima drzim jako stisnute palceve i navijam.
    Ljubim vas sve i zelim vam ugodan dan ( danas je ovdje suncano).

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

tonina28
    08. Veljača 2015. 11:57

Glupi test 😄uglavnom ja nisam dobila jos. Ako bude kakvih novosti javim

Pepita2109
    08. Veljača 2015. 16:09

tonina zato i postoji određeno vrijeme na svakom testu u kojem vremenu se očitava..

almS draga moja biti će plusić i kod tebe  znam da je teško vidim to po curama oko sebe koje su pokušavale dugo, i izgubile nadu, pa sad imaju bebice.. za sve treba vremena nekom manje nekom više..

Ja sam se danas probudila tek poslije 12:30 i ustala oko 13, sva sreća pa nisam trebala praviti ručak  dragi i ja nismo imali odnose dva dana jednostavno nemam želju  što je jakooo čudno kod mene.. umorna sam jakoo ovo vrijeme me ubija drage moje.. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dulcinela
    08. Veljača 2015. 16:20

tonina28, slazem se s curama, strpi se dva dana i napravi opet test. Nada ne umire dok ne dobijes M.
    kookoo30, svidjaju mi se tvoji simptomi, lagani grcevi i odbijanje slatkog. Mozda nam se na temi smijesi novi plus!
    Katerina, lijep pozdrav i tebi. Mi smo u 5. ciklusu ciljanog pokusavanja za prvu trudnocu. Nemam s cime usporediti od prije, ali kao sto cure kazu, trudnoce su razlicite, prvo dijete neki su dobili od prve, a za drugo se vec trude po pola godine. Nemoj se zivcirati, stres odmaze. Tako i sebi govorim, pa cemo vidjeti! 

kookoo30
    08. Veljača 2015. 19:52

Danas zatišje na temi...
    Dulcinela, drago mi je da " lajkas" moje simptome :) Danas i kod mene po tom pitanju malo zatišje.
    Stvarno, ali stvarno se nadam da ce ovaj mjesec biti rezultata. 
    Mi se trudimo, kao sto sam već rekla, 6. ciklus, ali sad kad se osvrnem, definitivno smo propustili bar 3 ciklusa ako ne i vise, najviše zbog razdvojenosti. Nekako mislim da je i dobro sto je prošlo toliko vremena, jer mislim da sam uspjela koliko toliko bolje upoznati svoje tijelo, cikluse, ovulaciju i slično.

• Tanchy
    08. Veljača 2015. 19:53

Pozdrav :) Nova sam ovde,pa se nadam da ćete me primiti u vaše društvence :) Evo da se i ja izjadam. Suprug i ja radimo na bebici već 8 mj i nazalost svaki mjesec je bio razocaravajuci.Prije par dana čula sam za jednoga ginekologa i istoga dana otisla kod njega.Ispricala sam mu sve kako jest  i prilikom pregleda ultrazvukom nasmijao se i rekao bices ti trudna,meni nije bilo jasno sta je time htjeo reci i pitala sam kada,ko zna kada ce to biti.Na to mi je odgovorio SADA vjerovatno si vec trudna prerano je da ti bas tacno kazem ali nadajmo se. Medjutim ja vec 3 dana osjecam kao da cu dobiti jer bi za 5 dana trebala dobiti vjesticu :( tako da ni sama ne znam da li sam ili nisam. Par dana me vec i kicma zeza i samo bi spavala,imam osjecaj da bi 24 sata mogla spavati.
    Voljela bi da mi se javi neka od vas sa slicnim iskustvom :)

LuKi5
    08. Veljača 2015. 20:08

Tanchy

Pozdrav :) Nova sam ovde,pa se nadam da ćete me primiti u vaše društvence :) Evo da se i ja izjadam. Suprug i ja radimo na bebici već 8 mj i nazalost svaki mjesec je bio razocaravajuci.Prije par dana čula sam za jednoga ginekologa i istoga dana otisla kod njega.Ispricala sam mu sve kako jest  i prilikom pregleda ultrazvukom nasmijao se i rekao bices ti trudna,meni nije bilo jasno sta je time htjeo reci i pitala sam kada,ko zna kada ce to biti.Na to mi je odgovorio SADA vjerovatno si vec trudna prerano je da ti bas tacno kazem ali nadajmo se. Medjutim ja vec 3 dana osjecam kao da cu dobiti jer bi za 5 dana trebala dobiti vjesticu :( tako da ni sama ne znam da li sam ili nisam. Par dana me vec i kicma zeza i samo bi spavala,imam osjecaj da bi 24 sata mogla spavati.
    Voljela bi da mi se javi neka od vas sa slicnim iskustvom :)

Dobrodosla, nadam se da ti je ginekolog u pravu I da vec jesi trudna. Meni je jedna id stvari u trudnoci bilo maratonsko spavanje. Staaalno mi se spavalo. Po 15-16 h u komadu I dalje bi bila pospana :) U svakom slucaju sretno :)

14.06.2014. L ♥

Tanchy

tonina28
    08. Veljača 2015. 19:59

Ma znam ja to sve,al trebalo mu je oko 2,3 min da uopce očita ista. Mozda je bilo premalo urina. A,gle, znate,i same kako,je 😄 uvijek se nadas 😄jel mi,prerano da sutra ponovim test,ovaj puta s jutarnjom 😘?

Pepita2109
    08. Veljača 2015. 20:12

Tanchy na dan očekivane M napravi test :) i sretnooooo :*

tonina draga možda je zaista bilo premalo urina, ne znam kako svi testovi rade, ali oni koje sam ja radila unutar 3 min mi je pokazalo rezultat.. Ako ti kasni nije prerano, ako ne onda čekaj bar 1-3 dana da kasni.. ;)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• kookoo30
    08. Veljača 2015. 20:10

Tanchy, ja sam uvjerena da se ginekolog s razlogom razveselio i da ćeš se isto tako ti razveseliti za 5 dana :) Bas bi bilo super da ti se dogodi trudnoća bas onda kad si krenula na pretrage. 
    Tonina, ja bi na tvom mjestu piskila testove dok god M kasni i dok god ne ugledam + :) Probaj sutra ujutro ponoviti, ali obavezno ocitaj rezultat u zadanom vremenskom periodu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI