tonina zato i postoji određeno vrijeme na svakom testu u kojem vremenu se očitava..
almS draga moja biti će plusić i kod tebe znam da je teško vidim to po curama oko sebe koje su pokušavale dugo, i izgubile nadu, pa sad imaju bebice.. za sve treba vremena nekom manje nekom više..
Ja sam se danas probudila tek poslije 12:30 i ustala oko 13, sva sreća pa nisam trebala praviti ručak dragi i ja nismo imali odnose dva dana jednostavno nemam želju
što je jakooo čudno kod mene.. umorna sam jakoo ovo vrijeme me ubija drage moje..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
tonina28, slazem se s curama, strpi se dva dana i napravi opet test. Nada ne umire dok ne dobijes M.
kookoo30, svidjaju mi se tvoji simptomi, lagani grcevi i odbijanje slatkog. Mozda nam se na temi smijesi novi plus!
Katerina, lijep pozdrav i tebi. Mi smo u 5. ciklusu ciljanog pokusavanja za prvu trudnocu. Nemam s cime usporediti od prije, ali kao sto cure kazu, trudnoce su razlicite, prvo dijete neki su dobili od prve, a za drugo se vec trude po pola godine. Nemoj se zivcirati, stres odmaze. Tako i sebi govorim, pa cemo vidjeti!
Pozdrav :) Nova sam ovde,pa se nadam da ćete me primiti u vaše društvence :) Evo da se i ja izjadam. Suprug i ja radimo na bebici već 8 mj i nazalost svaki mjesec je bio razocaravajuci.Prije par dana čula sam za jednoga ginekologa i istoga dana otisla kod njega.Ispricala sam mu sve kako jest i prilikom pregleda ultrazvukom nasmijao se i rekao bices ti trudna,meni nije bilo jasno sta je time htjeo reci i pitala sam kada,ko zna kada ce to biti.Na to mi je odgovorio SADA vjerovatno si vec trudna prerano je da ti bas tacno kazem ali nadajmo se. Medjutim ja vec 3 dana osjecam kao da cu dobiti jer bi za 5 dana trebala dobiti vjesticu :( tako da ni sama ne znam da li sam ili nisam. Par dana me vec i kicma zeza i samo bi spavala,imam osjecaj da bi 24 sata mogla spavati.
Voljela bi da mi se javi neka od vas sa slicnim iskustvom :)
Tanchy
Ma znam ja to sve,al trebalo mu je oko 2,3 min da uopce očita ista. Mozda je bilo premalo urina. A,gle, znate,i same kako,je 😄 uvijek se nadas 😄jel mi,prerano da sutra ponovim test,ovaj puta s jutarnjom 😘?
Tanchy, ja sam uvjerena da se ginekolog s razlogom razveselio i da ćeš se isto tako ti razveseliti za 5 dana :) Bas bi bilo super da ti se dogodi trudnoća bas onda kad si krenula na pretrage.
Tonina, ja bi na tvom mjestu piskila testove dok god M kasni i dok god ne ugledam + :) Probaj sutra ujutro ponoviti, ali obavezno ocitaj rezultat u zadanom vremenskom periodu.
Sortiraj odgovore
Najstariji