Pozdrav drage moje, nije me bilo par dana i trebalo mi je sat i pol da sve pročitam... evo mi smo na 6. mj pokušavanja, inače ciklusi svakih 28 dana, jedino zadnji 35. vjerovatno je psiha napravila svoje... :( nadam se da ćemo nas barem 3-4 ugledati plusiće u ovom ciklusu :D sada sam 12. dan ciklusa, ovaj mjesec sam počela mjeriti bazalnu, zasad sam na 36.5 i 36.6, mjerim sa nekim eko analognim toplomjerom. valda je precizan. i ovaj mjesec idem po prijateljicinoj metodi. odnosi svakih 2 dana. ona i muž su od 3. mj pokušavali, ali kaže da nije računala plodne dane nego eto samo se nisu pazili, i ništa pa je uzela stvar u svoje ruke, negdje u 11.mj su se ako ne svaki, onda svaki drugi dan "družili" i evo je 11 tjedana trudna :)
katerina meni je ginekolog rekao kada sam bila na redovnoj kontroli, da je praksa da ako je godinu dana bezuspješnog pokušavanja da se onda ide na pretrage. (imam 28 godina)
Tonina i nama ide cetvrti mjesec ciljanog pokusavanja, s tim da se nismo pazili ni mjesec ranije.
Sto se tice testa, to ti je to sto se dogada kod clearblua, test se ne smatra pozitivnim ako se druga crtica pojavila van roka u kojem se treba test ocitati...sto ne znaci da se za koji dan nece pokazati lijepa druga crtica
Breskvica mi cemo znaci zajedno iscekivati...samo sto moja bazalna jos ruje po dnu 36.1-36.4
Katerina mislim da nije sad tolika panika da iz ovih stopa morate na pretrage, osobito ako je dosad sve bilo ok na redovnim kontrolama. Najbolje ti se prvo narucit na pregled pa s doktorom napravi plan sto dalje. Mozda ti dade kakvu terapiju za poticanje ovulacije ili nesto slicno pa da tako probate jos 2-3 mjeseca.
Sretno
<3 2/2013 <3
Totalno sam zbunjena,neznam opce kaj da mislim. Da se poveselim ili da se drzim misljenja da nisam trudna. Znam da cu kroz par dana znati za sigurno,al me taj,test sad totalno izbacio iz takta. Ne mogu ni zaspati. Grozno 😄 no kako got bilo, ako je ipak negativan, uvijek postoji sljedeci ciklus. 😄
Nadam se da cete i vi,uspjeti uskoro jer znam kolika je to sreca. ❤❤
Katerina mi smo nakon godinu dana napravili pretrage, njemu je 34, meni 29. Dr. nije htio radit ranije iako ja imam problema. propuhala sam jajovode i po doktoru imam još jedan ciklus, ako ne upali idemo u postupak MPO. Ja i muž ga ignoriramo, odlučili smo si dat malo više vremena, javit cemo mu se na jesen ako do tad ništa ne bude. Jednostavno ne želimo pritisak, nije lako čut; imate 3 ciklusa da prirodno napravite dijete. Ovo nam je 14. ili 15. ciklus, više ne znam
Inače, jos nisam dobila, kasni 3 dana, al počeli su lagani grčevi kao da stiže.
Cure, hvala na lijepim rijecima nakon neg. testa ♡
katerina dobrodosla :) ja sam na 7.mj pokusavanja. nema sto nisam probala, od cajeva marulje i vrkute, preko femisan kapi, mjerenja bazalne, evo sad kupila i lh trakice, drzala noge u zraku, ma sve, ali nista. mislila sam da smo ovaj mjesec uspjeli jer mi bazalna bila dosta visoka ali 33.dan nenormalno pala i ocekujem M svaki cas. Jos cu pricekat jedan dva ciklusa pa krecem na pretrage.
Breskvice, da tako je i meni moj gin. rekao.... a planiramo sad otići, nekako se tješim da ako i postoji problem, da je lako rješiv! vi imate još dosta vremena, nadam se da ćeš ugledati plusić brzo! čula sam od dosta njih da rade tako osvaka 2 dana, valjda će i tebi biti uspješna!
Stellamaris, nadam se da će tako biti, hvala puno na odgovoru! čula sam i ja za tablete,ali samo površno, morat ću stvarno otći kod gin. za detaljne informacije.
Lela stvarno se nadam da će biti plus ovaj mjesec!!
Renata hvala na podjeli svog iskustva, dala si mi nadu da je ipak sve uredu :-)
lidija87 čula sam za taj čaj od vrkute, ali treba vremena da djeluje, ne znam koliko ga dugo piješ...postoji i maca (prah, ima ga kupiti u bio&bio, ako te trgovine ima u tvom gradu),navodno je odlična za plodnos, ja ju planiram ovaj mjesec početi uzimati. Imaš još dosta vremena. Nekako imam osjećaj da teže ide kad se trudš i planiraš, a da ne želimo imati djecu sve bi već bile iz prve trudne hehe :-)
tonina28 i meni je tako clearblue pokazao nakon sat vremena plusić, a poslije je bio negativan. To se zna događati, zato i piše da se ne očitava test nakon 10 minuta (bar je meni tako pisalo u uputama). Iako se od srca nadam da tebi neće biti tako, i da je stvarno pozitivan! Najbolje ti je ponoviti test!
Hvala svima na odgovorima i podršci, odmah se bolje osjećam. Stvarno želimo imati dijete, nekako nas je obeshrabrilo što je prošlo već godina dana, ali nećemo odustati! :-)
Jutro cure, ima li sta novo?
Da se nadovezem o vasoj prici o pokusavanju, nama je ovo 7. mjesec pokusavanja, ali su zadnja 4 kao ciljana mada se vise puta desilo ( posto mi ciklus seta) da nakon sto dobijem i kalendar po broju dana namjesti kada je bila O, da pokaze da taj dan/dva nismo imali odnose. Svaki mjesec je prica za sebe. Ja sam od proslog ciklusa pocela piti cajeve, ovaj mjesec kao sto znate mislim da nemam ovulaciju pa sam se opustila. Nadam se da je sljedeci mjesec dobitni. Inace, ne znam koliko ćemo još moći čekati, prije neho sto suprug uradi speriogram a zatim i ja sve ostale pretrage. Izbjegavam da mislim o tome, ali ukoliko se uskoro ne dogodi cudo, svakako cemo potraziti savjet i pomoc.
Dotad nam svima drzim jako stisnute palceve i navijam.
Ljubim vas sve i zelim vam ugodan dan ( danas je ovdje suncano).
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Glupi test 😄uglavnom ja nisam dobila jos. Ako bude kakvih novosti javim
Sortiraj odgovore
Najstariji