Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tonina28
    07. Veljača 2015. 20:15

ja još nisam pribjegla lh trakicama, ne pratim ni bazalnu, vodila sam se po nekim šatro plodnim danima po my calendaru ali mi se čini da možda i nije u pravu pošto po mojim simptomima ovulacija i plodni dani ne nastupaju u skladu s aplikacijom ..
    a oko ovulacije me probada jako i nemogu je fulat.
    ma meni to nje jasno jer sam sa prvim ostala trudna odmah, doslovno, ajmo radit bebu, ajmo i bam..tjedan nakon toga test pozitivan.. poklopilo se valjda. no bila sam uvjerena kako ću tako i drugi puta..
    možda još ima šanse.možda još ne dođe vještica..a ako dođe.. sljedeći ciklus ionako idem vadit progesteron i na ultrazvuk 13dc pa ćemo vidit jel sve u redu uopće.

tonina28
    07. Veljača 2015. 20:30

Prošli mjesec sam se "druzila" s first signom, i mislila sam danas po taj,ali mi je ljekarna bila usput pa mi je teta dala clearblue.
    ☺ iako sam rekla da,cu cekati 2,3 dana,Mogla sam barem jutro pricekati.😒
    Znam da se dupla,mozda je prenisko jos,a i s obzirom da sam piš piš danas a barem 20 puta,mozda sam ispisala sav hcg iz sebe. 😜 
    Al bas me pogodio taj negativan test. Do sad sam jos i mogla nekako proci sa "a kvragu"  uz pogledavanje jos 5 puta u test nakon,sto sam ga,vec bacila u smeće.  A i sada sam ga vadila dva puta moram priznat,kao mozda mu treba malo,duze 😜. Nakraju sam ga rastavila na djelove tako da nemam vise kaj gledat. 😁

StellaMaris
    07. Veljača 2015. 21:50

Dita ako ti O nije prosla prije nego si krenila s trakicama onda izgleda ipak ceka dragog 

Tonina razumijem te totalno i ja imam istu pricu. I mi kad smo odlucili radit na prvoj bebi, dvije crtice su se odmah pojavile i imamo predivnog sincica. Racunala sam da mi drugo ne mora iz prve, pa ajde nek bude iz druge/trece kad ono sipak 
    Prosli mjesec sam se uzasno razocarala i mislila da nesto nije u redu sa mnom, ali skulirala sam se i zasad radimo i dalje manje optereceno od prijasnjih mjeseci
    Sorry zab sam koliko se vec trudite?

tonina28
    07. Veljača 2015. 22:03

StellaMaris

Tonina razumijem te totalno i ja imam istu pricu. I mi kad smo odlucili radit na prvoj bebi, dvije crtice su se odmah pojavile i imamo predivnog sincica. Racunala sam da mi drugo ne mora iz prve, pa ajde nek bude iz druge/trece kad ono sipak 
    Prosli mjesec sam se uzasno razocarala i mislila da nesto nije u redu sa mnom, ali skulirala sam se i zasad radimo i dalje manje optereceno od prijasnjih mjeseci
    Sorry zab sam koliko se vec trudite?

ma ne dugo, 4,5 mjeseci iako se meni čini kao vječnost..ali ja sam imam novu dilemu..
    kaj ako se nakon sat vremena pojavi još jedna crtajednako debela kao kontrolna samo svjetlija. znam da nije baš nešto pošto je nakon sat vremena bilo ali jelse to nekome dogodilo možda? meni je i u prvoj trudnoći crta bila isto tako jako svijetla ali jednake debljine kao i kontrolna, test sam radila 5 dana prije m tada.samo mislim da je pokazalo kroz 15minuta.
    ovo me sad zbunjuje jako. više neznam ni sama kaj da mslim?!! pomoć!!

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    07. Veljača 2015. 22:08

Dita zašto nisi piškila na test da vidiš da li ti se pokazuje O sad, ako već sumnjaš...

Tonina ja držim fige da nam kažeš lijepu vijest :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

tonina28
    07. Veljača 2015. 22:12

Lagano se preznojavam sada i,tolko sam nervozna da mi je zlo! Help cure?! Druga crta nakon sat vremena?!

katerina
    07. Veljača 2015. 22:26

Pozdrav,
    imam pitanje, ima li tko od vas iskustvo da je zatrudnio nakon više od godinu dana pokušavanja i da je bilo sve u redu? Ja i suprug pokušavamo točno godinu dana (12 ciklusa). Ja imam 27, on 28 g. Planiramo otići na potrebne pretrage, vidim da se svugdje preporučuje nakon godinu dana bezuspješnog pokušavanja da se ode, no nekako se nadam da je nekima potrebno samo malo duže, pa bih voljela čuti ako je netko imao takvo iskustvo.

kookoo30
    07. Veljača 2015. 22:56

Tonina, znam da si sad sva napeta i da se jako nadaš plusu, ali test ne ocitavas nakon  sat vremena. Moraš se držati uputstava na pakiranju, dakle, ako ti piše 15 minuta ili 5 minuta, u tom roku ako se ne pokaže bar naznaka druge crtice, onda nista, tj, čekaj pa napravi novi test za koji dan. 
    Tako je bar sa ovim testovima sa crticama, pretpostavljam da je drukčije s onim digitalnim. Sjećam se da mi je na first sign duo vrijeme očitavanja bilo 5 minuta.

kookoo30
    07. Veljača 2015. 23:04

Bok Katerina i dobrodošla. Mi smo tek na pola puta od vaše price, ali koliko ja znam, tj koliko sam čitala, ako  je par u 20- im, već nakon 6 mjeseci se predlaže da se krene na pretrage. Oni u 30-im , njima se u prosjeku daje godina dana pokušavanja pa onda pretrage. 
    Ja imam 30, MM 31, i plan je pokušavati još 6 mjeseci, nadamo se da neće do toga doći. 
    Inače, ako krecete na pretrage, mislim da bi najjednostavnije bilo da najprije tvoj muž ode na spermiogram, jer to je praktički sve sto se od muske populacije očekuje. Mi žene smo naravno kompliciranije, pa dok se obavi sva ta gomila pretraga, ode i godina dana. Znam da su cure išle i na propuhivanje jajovoda, i na kontrole hormona , spolnih i svih ostalih, pa papa testovi, pa brisevi, još uzmi da se za sve to prvo treba naručiti, pa čekati pregled, pa čekati nalaze po mjesec dana, pa opet na konzultacije, pa slijedeće pretrage, pa opet čekanje... Eto malo sam se raspisala, nije da te želim plašiti, ali da sam na tvom mjestu, već bi se javila ginekologu.

renata6
    08. Veljača 2015. 09:10

katerina

Pozdrav,
    imam pitanje, ima li tko od vas iskustvo da je zatrudnio nakon više od godinu dana pokušavanja i da je bilo sve u redu? Ja i suprug pokušavamo točno godinu dana (12 ciklusa). Ja imam 27, on 28 g. Planiramo otići na potrebne pretrage, vidim da se svugdje preporučuje nakon godinu dana bezuspješnog pokušavanja da se ode, no nekako se nadam da je nekima potrebno samo malo duže, pa bih voljela čuti ako je netko imao takvo iskustvo.

Da, ja definitivno spada među njih. prva trudnoća, mislim da je prošlo sigurno godina i pol od početka kad smo uopće počeli razmišljati o bebi. Sve u redu, s moje i njegove strane, i ostala trudna u 26, muž je osam godina stariji od mene, tako da se može. Ciklusi na dan uredni, e pa neće i neće. Sad je curka pet godina, a mi već jedno malooo duže vrijeme opet pokušavamo, nadam se da ćemo uspjeti. Budi pozitivna, još si ful mlada, sigurno ćete uskoro ugledati plusić!

tonina28
    07. Veljača 2015. 23:00

Ma znam.. al hvatam se za slamke..
    Pricekat cu par jos dan,dva,ako ne,dode m pa cu ponoviti. .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI