Dita ako ti O nije prosla prije nego si krenila s trakicama onda izgleda ipak ceka dragog
Tonina razumijem te totalno i ja imam istu pricu. I mi kad smo odlucili radit na prvoj bebi, dvije crtice su se odmah pojavile i imamo predivnog sincica. Racunala sam da mi drugo ne mora iz prve, pa ajde nek bude iz druge/trece kad ono sipak
Prosli mjesec sam se uzasno razocarala i mislila da nesto nije u redu sa mnom, ali skulirala sam se i zasad radimo i dalje manje optereceno od prijasnjih mjeseci
Sorry zab sam koliko se vec trudite?
<3 2/2013 <3
Dita zašto nisi piškila na test da vidiš da li ti se pokazuje O sad, ako već sumnjaš...
Tonina ja držim fige da nam kažeš lijepu vijest :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lagano se preznojavam sada i,tolko sam nervozna da mi je zlo! Help cure?! Druga crta nakon sat vremena?!
Pozdrav,
imam pitanje, ima li tko od vas iskustvo da je zatrudnio nakon više od godinu dana pokušavanja i da je bilo sve u redu? Ja i suprug pokušavamo točno godinu dana (12 ciklusa). Ja imam 27, on 28 g. Planiramo otići na potrebne pretrage, vidim da se svugdje preporučuje nakon godinu dana bezuspješnog pokušavanja da se ode, no nekako se nadam da je nekima potrebno samo malo duže, pa bih voljela čuti ako je netko imao takvo iskustvo.
Ma znam.. al hvatam se za slamke..
Pricekat cu par jos dan,dva,ako ne,dode m pa cu ponoviti. .
Sortiraj odgovore
Najstariji