Lela,nije jos nista gotovo dok ne dodje menga. Sretno, ima jos nade!
dita0108, moguce je da ti je O kasnije, meni je ovaj mjesec bila dva dana kasnije nego sto sam mislila. To bi bilo super, da priceka muza ovaj put!
kookoo30, bas sam cekala da se javis, jer sam zapamtila da ovaj ciklus obje (ne)ocekujemo M 16.2. Kod tebe mi se cine dobri ovi znakovi povremenih menstrualnih bolova. To se navodi kao moguci simptom vec u 1.tjednu poslije O. Sretno u svakom slucaju. Ja apsolutno nista ne osjecam.
Tonina28, saljem dobre vibre da bude +! Inace, ja nikad u zivotu nisam napravila ni jedan test za trudnocu. Nije da nisam bila znatizeljna saznati sto prije sad otkad radimo na bebi, nego jednostavno mi nikad ne kasni M i sama sebi sam rekla da cu test napravit tek kad vidim da mi 2-3 dana kasni. Da izbjegnem ta razocaranja. Probat cu i dalje biti strpljiva!

Toliko o mom strpljenju i cekat cu 2,3 dana. Poslije posla stala u ljekarni i pokupila clearblue koji je pokazao samo jednu crtu. Cak je i ta bila blijeda. Tako da sam se bas dobro isplakala. Ovaj me put bas jako pogodilo to razočarenje.
Bolje da sam sacekala vješticu,manje bi me mozda pogodilo. 😥😥
Tonina taj test što si kupila jednostavno prekriži u glavi. Clearblue često zna dati krivi ili nejasan rezultat osobito ako se radi ranije, a ti ga nisi ni radila s prvim jutarnjim urinom tako da kao da ga nisi ni radila.
Dita bilo bi super da se tako poklopi...držim fige
Tonina taj test što si kupila jednostavno prekriži u glavi. Clearblue često zna dati krivi ili nejasan rezultat osobito ako se radi ranije, a ti ga nisi ni radila s prvim jutarnjim urinom tako da kao da ga nisi ni radila.
Kaj ne valja Clearblue? Jel moguće da mi može dati krivi rezultat? ma bolje da si ne podižem nade opće još jednom.. Vidit ću za par dana.. iako su mi sve lađe potonule kad sam vidla tu jednu crtu.
<3 2/2013 <3
Ma nije da ne valja, onda se nebi ni prodavao nego cesto zna dati tako varljiv rezultat, dvije prijateljice su morale ponavljat test jer nisu bile sigurne vide li ili ne vide crticu/crtice. Kazes da si jedva kontrolnu crticu vidila, o tom pricam.
Pricekaj jos koji dan pa uradi test ujutro s prvim urinom.
Ja ti od sveg srca zelim da se ne pojavi M
Tonina, to sam i ja cula i čitala da clearblue zna biti malo zbunjujuć, tj funkcionira na istom principu kao i svi testovi, ali te crtice su im užas. Koji ti je dan ciklusa? Sorry, ne mogu se sada sjetiti ako si pisala.
Dulcinela, ja se tako ne želim zavaravati, ali i do sada sam imala recimo pms, ali ovo nije pms, bar nije kao ni jedan kojeg sam do sada imala.
Evo zadnjih sat vremena, ili kao da cu procuriti, pa težina neka, pa neki osjećaj izmedju mučnine i žgaravice - ni jedno ni drugo inače nemam, pa ne znam ni opisati. A i prehrana mi je nepromijenjena, dakle kao i uvijek, pa nije da mi je nešto moglo naškoditi. Ovo čekanje je bas bljak, zivcira me. E i gadi mi se slatko, inače tjedan dana prije M moram bar jednu čokoladu sebi rezervirati :) Ah, pokušati cu se smiriti...koliko je to uopće moguće.
<3 2/2013 <3
Danas mi je 29 dc,inace dobivam na 28 dc,a,prosli mjesec mi je kasnila 1 dan. A nemam apsolutno nijedan simptom pmsa koji me inace ubija...zato sam se i,ponadala da smo mozda uspjeli. .😞
Danas mi je 29 dc,inace dobivam na 28 dc,a,prosli mjesec mi je kasnila 1 dan. A nemam apsolutno nijedan simptom pmsa koji me inace ubija…zato sam se i,ponadala da smo mozda uspjeli. .😞
Pricekaj jos dan dva pa opet napravi test.ja se uvijek sjetim nase nike.njoj je prvi test bio negativan i drugi koji je radila nakon devet dana kasnjenja bio je pozitivan!!mozda je tako i kod tebe.
a ja se mucim sa lh trakicama.prije sam radila test i opet negativan a mene probada cijeli dan u desnom jajniku i u ledjima!!
Tonina, ja se pridruzujem misljenju cura o clearblue testu. I ja sam citala da zna niti nejasan, zato su ga i unaprijedili i pasirali onaj digitalni, sa smajlijem. Nemoj biti tuzna, nijedna od nas ne želi da ti daje laznu nadu, sve smo prosle kroz taj uzasan trenutak ali zaista nemoj biti tuzna Kao sto smo pisali i Leli, nista nije gotovo dok M ne dodje.
KooKoo30 saljem pozitivne vibre i dijelim tvoje mišljenje, ok je kontrolirati ushicenje, ali ti zaista imas dobre sanse da vidis plusic, za sta od srca navijam.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji