Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    07. Veljača 2015. 19:02

Tonina taj test što si kupila jednostavno prekriži u glavi. Clearblue često zna dati krivi ili nejasan rezultat osobito ako se radi ranije, a ti ga nisi ni radila s prvim jutarnjim urinom tako da kao da ga nisi ni radila.

Dita bilo bi super da se tako poklopi...držim fige

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    07. Veljača 2015. 19:33

Ma nije da ne valja, onda se nebi ni prodavao nego cesto zna dati tako varljiv rezultat, dvije prijateljice su morale ponavljat test jer nisu bile sigurne vide li ili ne vide crticu/crtice. Kazes da si jedva kontrolnu crticu vidila, o tom pricam.
    Pricekaj jos koji dan pa uradi test ujutro s prvim urinom. 
    Ja ti od sveg srca zelim da se ne pojavi M

<3 2/2013 <3

tonina28
    07. Veljača 2015. 19:59

Danas mi je 29 dc,inace dobivam na 28 dc,a,prosli mjesec mi je kasnila 1 dan. A nemam apsolutno nijedan simptom pmsa koji me inace ubija...zato sam se i,ponadala da smo mozda uspjeli. .😞

almS
    07. Veljača 2015. 20:11

Tonina,  ja se pridruzujem misljenju cura o clearblue testu. I ja sam citala da zna niti nejasan, zato su ga i unaprijedili i pasirali onaj digitalni, sa smajlijem. Nemoj biti tuzna, nijedna od nas ne želi  da ti daje laznu nadu, sve smo  prosle kroz taj uzasan trenutak ali zaista nemoj biti tuzna Kao sto smo pisali i Leli, nista nije gotovo dok M ne dodje.
    KooKoo30 saljem pozitivne vibre i dijelim tvoje mišljenje, ok je kontrolirati ushicenje, ali ti zaista imas dobre sanse da vidis plusic, za sta od srca navijam.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

tonina28
    07. Veljača 2015. 20:15

ja još nisam pribjegla lh trakicama, ne pratim ni bazalnu, vodila sam se po nekim šatro plodnim danima po my calendaru ali mi se čini da možda i nije u pravu pošto po mojim simptomima ovulacija i plodni dani ne nastupaju u skladu s aplikacijom ..
    a oko ovulacije me probada jako i nemogu je fulat.
    ma meni to nje jasno jer sam sa prvim ostala trudna odmah, doslovno, ajmo radit bebu, ajmo i bam..tjedan nakon toga test pozitivan.. poklopilo se valjda. no bila sam uvjerena kako ću tako i drugi puta..
    možda još ima šanse.možda još ne dođe vještica..a ako dođe.. sljedeći ciklus ionako idem vadit progesteron i na ultrazvuk 13dc pa ćemo vidit jel sve u redu uopće.

tonina28
    07. Veljača 2015. 20:30

Prošli mjesec sam se "druzila" s first signom, i mislila sam danas po taj,ali mi je ljekarna bila usput pa mi je teta dala clearblue.
    ☺ iako sam rekla da,cu cekati 2,3 dana,Mogla sam barem jutro pricekati.😒
    Znam da se dupla,mozda je prenisko jos,a i s obzirom da sam piš piš danas a barem 20 puta,mozda sam ispisala sav hcg iz sebe. 😜 
    Al bas me pogodio taj negativan test. Do sad sam jos i mogla nekako proci sa "a kvragu"  uz pogledavanje jos 5 puta u test nakon,sto sam ga,vec bacila u smeće.  A i sada sam ga vadila dva puta moram priznat,kao mozda mu treba malo,duze 😜. Nakraju sam ga rastavila na djelove tako da nemam vise kaj gledat. 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.