Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    07. Veljača 2015. 13:45

dita nema veze što ti jučer trakica bila negativna, pišni je danas opet ako osjećaš jajnik, ne mora značit ako te boli da je ovulacija već nastupila. Ima slučajeva kad popodne bude negativna a ujutro već pozitivna ili obratno. Ako ti bude pozitivna ova dva-tri dana to se poklapa i s duljinom tvojih ciklusa. Sretno draga 

Kookoo možeš ti raditi test na valentinovo, mislim da bi 14.dpo već trebao nešto pokazati

Veselim se što su potencijalne trudnice na vidiku, idemo cure, krenite piškiti plusiće i parne crtice 

AlmS 

P.S. baš su nam siromašni ovi smajlići, na drugim forumima ih ima milijun svakakvih

<3 2/2013 <3

Arria
    07. Veljača 2015. 13:46

Baby girl, nema veze što je izašlo! Tokom odnosa se ispušta milion spermija, a samo je jedan dovoljan da se uhvati! Sretnooo! 

baby♡girl
    07. Veljača 2015. 13:54

Arria hvala, utješila si me  već sam mislila da nema nade 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Arria
    07. Veljača 2015. 14:18

A kako one, da moram reći balavice, koje se seksaju po smrdljivim kafićima i ostanu trudne!? Kao da su one ležale poslje odnosa kao mi!
    To je meni uvijek bila neka utjeha kad mi se događalo da sve isvuri van! 

dillb
    07. Veljača 2015. 14:46

Arria, dobra ti je ova izjava sa "balavicama". baš si me lijepo nasmijala.

ja sam jučer cijeli dan "patila" od bolova u jajniku, pravo vrijeme za pravit bebu. ali u ponedjeljak idem na sistematski pa hoću da nalazi budu dobri.

pusa svima

Pepita2109
    07. Veljača 2015. 14:57

dillb ne nadam se baš previše,ali da vidjeti ćemo 

Arria baš si me nasmijala s ovim,ali da u pravu si naravno da je moguće, koliko se puta isto tako dogodi da malo pobjegne pa nastane beba 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dulcinela
    07. Veljača 2015. 17:59

Lela,nije jos nista gotovo dok ne dodje menga. Sretno, ima jos nade!
    dita0108, moguce je da ti je O kasnije, meni je ovaj mjesec bila dva dana kasnije nego sto sam mislila. To bi bilo super, da priceka muza ovaj put! 
    kookoo30, bas sam cekala da se javis, jer sam zapamtila da ovaj ciklus obje (ne)ocekujemo M 16.2. Kod tebe mi se cine dobri ovi znakovi povremenih menstrualnih bolova. To se navodi kao moguci simptom vec u 1.tjednu poslije O. Sretno u svakom slucaju. Ja apsolutno nista ne osjecam.
    Tonina28, saljem dobre vibre da bude +! Inace, ja nikad u zivotu nisam napravila ni jedan test za trudnocu. Nije da nisam bila znatizeljna saznati sto prije sad otkad radimo na bebi, nego jednostavno mi nikad ne kasni M i sama sebi sam rekla da cu test napravit tek kad vidim da mi 2-3 dana kasni. Da izbjegnem ta razocaranja. Probat cu i dalje biti strpljiva! 

tonina28
    07. Veljača 2015. 18:50

Toliko o mom strpljenju i cekat cu 2,3 dana. Poslije posla stala u ljekarni i pokupila clearblue koji je pokazao samo jednu crtu. Cak je i ta bila blijeda.  Tako da sam se bas dobro isplakala. Ovaj me put bas jako pogodilo to razočarenje.
    Bolje da sam sacekala vješticu,manje bi me mozda pogodilo. 😥😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.