dita nema veze što ti jučer trakica bila negativna, pišni je danas opet ako osjećaš jajnik, ne mora značit ako te boli da je ovulacija već nastupila. Ima slučajeva kad popodne bude negativna a ujutro već pozitivna ili obratno. Ako ti bude pozitivna ova dva-tri dana to se poklapa i s duljinom tvojih ciklusa. Sretno draga
Kookoo možeš ti raditi test na valentinovo, mislim da bi 14.dpo već trebao nešto pokazati
Veselim se što su potencijalne trudnice na vidiku, idemo cure, krenite piškiti plusiće i parne crtice
AlmS
P.S. baš su nam siromašni ovi smajlići, na drugim forumima ih ima milijun svakakvih
<3 2/2013 <3
Baby girl, nema veze što je izašlo! Tokom odnosa se ispušta milion spermija, a samo je jedan dovoljan da se uhvati! Sretnooo!
Arria hvala, utješila si me već sam mislila da nema nade
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
A kako one, da moram reći balavice, koje se seksaju po smrdljivim kafićima i ostanu trudne!? Kao da su one ležale poslje odnosa kao mi!
To je meni uvijek bila neka utjeha kad mi se događalo da sve isvuri van!
Arria, dobra ti je ova izjava sa "balavicama". baš si me lijepo nasmijala.
ja sam jučer cijeli dan "patila" od bolova u jajniku, pravo vrijeme za pravit bebu. ali u ponedjeljak idem na sistematski pa hoću da nalazi budu dobri.
pusa svima
dillb ne nadam se baš previše,ali da vidjeti ćemo
Arria baš si me nasmijala s ovim,ali da u pravu si naravno da je moguće, koliko se puta isto tako dogodi da malo pobjegne pa nastane beba
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lela,nije jos nista gotovo dok ne dodje menga. Sretno, ima jos nade!
dita0108, moguce je da ti je O kasnije, meni je ovaj mjesec bila dva dana kasnije nego sto sam mislila. To bi bilo super, da priceka muza ovaj put!
kookoo30, bas sam cekala da se javis, jer sam zapamtila da ovaj ciklus obje (ne)ocekujemo M 16.2. Kod tebe mi se cine dobri ovi znakovi povremenih menstrualnih bolova. To se navodi kao moguci simptom vec u 1.tjednu poslije O. Sretno u svakom slucaju. Ja apsolutno nista ne osjecam.
Tonina28, saljem dobre vibre da bude +! Inace, ja nikad u zivotu nisam napravila ni jedan test za trudnocu. Nije da nisam bila znatizeljna saznati sto prije sad otkad radimo na bebi, nego jednostavno mi nikad ne kasni M i sama sebi sam rekla da cu test napravit tek kad vidim da mi 2-3 dana kasni. Da izbjegnem ta razocaranja. Probat cu i dalje biti strpljiva!
Toliko o mom strpljenju i cekat cu 2,3 dana. Poslije posla stala u ljekarni i pokupila clearblue koji je pokazao samo jednu crtu. Cak je i ta bila blijeda. Tako da sam se bas dobro isplakala. Ovaj me put bas jako pogodilo to razočarenje.
Bolje da sam sacekala vješticu,manje bi me mozda pogodilo. 😥😥
Sortiraj odgovore
Najstariji