Jutro drage moje,
nadam se da ste mi sve dobro.
Dilb, nisam stigla ranije ali zelim da ti se od srca zahvalim za tvoju ponudu. Zaista si divna. Imam porodicu i prijatelje u Sarajevu pa ako se odlucim za Femisan, zamolit cu nekoga od njih. Ipak, hvala ti do neba.
Lelo, nista nije izgubljeno. Potpisujem Stellin post, ne bi bila ni prva ni posljednja kojoj je test lažno negativan. Samo hrabro.
Pepita, presladak ti je dragi, istopila sam se citajuci ovo. Jesi li ti bolje?
I ja sam za strpljenje kada je u pitanju test. Tonina, drzim fige.
Stella
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
dita onda si trebala i danas provjeriti
almS da i mene iznenađuje u zadnje vrijeme svojim izljevima ljubavi a ja sam bolje uho manje boli, pms kao da više nemam, ili ga ne osjećam toliko.. hehe vidjeti ćemo
glupo mi je kupovati test kad mi trebaju stići testovi i lh trakice uskoro
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Bok ženske moje
evo da se i ja javim, po kalendaru O je na 18dc, danas mi je 14dc i jutros primjetila iscjedak, rastezljivi prozirni. Pokrili smo, ali čini mi se da mi je većina odmah izašla -.- vidjet ćemo
samo pozitivno jel, iako sam sama sebi dosadna s tom pozitivom
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
dita nema veze što ti jučer trakica bila negativna, pišni je danas opet ako osjećaš jajnik, ne mora značit ako te boli da je ovulacija već nastupila. Ima slučajeva kad popodne bude negativna a ujutro već pozitivna ili obratno. Ako ti bude pozitivna ova dva-tri dana to se poklapa i s duljinom tvojih ciklusa. Sretno draga
Kookoo možeš ti raditi test na valentinovo, mislim da bi 14.dpo već trebao nešto pokazati
Veselim se što su potencijalne trudnice na vidiku, idemo cure, krenite piškiti plusiće i parne crtice
AlmS
P.S. baš su nam siromašni ovi smajlići, na drugim forumima ih ima milijun svakakvih
dita nema veze što ti jučer trakica bila negativna, pišni je danas opet ako osjećaš jajnik, ne mora značit ako te boli da je ovulacija već nastupila. Ima slučajeva kad popodne bude negativna a ujutro već pozitivna ili obratno. Ako ti bude pozitivna ova dva-tri dana to se poklapa i s duljinom tvojih ciklusa. Sretno dragaKookoo možeš ti raditi test na valentinovo, mislim da bi 14.dpo već trebao nešto pokazati
Veselim se što su potencijalne trudnice na vidiku, idemo cure, krenite piškiti plusiće i parne crticeAlmS
P.S. baš su nam siromašni ovi smajlići, na drugim forumima ih ima milijun svakakvih
Stellamaris nadam se da mi je ovsj mjesec ovulacija kasnije jer mi dragi dolazi kuci u ponedjeljak pa bi tako volila da mi se produzila ovulacija.jer ipak ga nema kuci 20dana i jedva cekam da dodje .i jos da se poklopi ovulacija...!!
<3 2/2013 <3
Baby girl, nema veze što je izašlo! Tokom odnosa se ispušta milion spermija, a samo je jedan dovoljan da se uhvati! Sretnooo!
Arria hvala, utješila si me već sam mislila da nema nade
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
A kako one, da moram reći balavice, koje se seksaju po smrdljivim kafićima i ostanu trudne!? Kao da su one ležale poslje odnosa kao mi!
To je meni uvijek bila neka utjeha kad mi se događalo da sve isvuri van!
Arria, dobra ti je ova izjava sa "balavicama". baš si me lijepo nasmijala.
ja sam jučer cijeli dan "patila" od bolova u jajniku, pravo vrijeme za pravit bebu. ali u ponedjeljak idem na sistematski pa hoću da nalazi budu dobri.
pusa svima
dillb ne nadam se baš previše,ali da vidjeti ćemo
Arria baš si me nasmijala s ovim,ali da u pravu si naravno da je moguće, koliko se puta isto tako dogodi da malo pobjegne pa nastane beba
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji