Pepita21, i moj dragi je uvjeren da sam trudna jer, i citiram:" napravio sam posao!", hahah, i ja se nadam da je. Pokusavam ne tražiti simptome iako ovaj mjesec nemam kaj ni,traziti jer ne osjecam nista. Neki dan lagane glavobolje, kao i,uvijek pred m. I to bi bilo to,od svega. Danas sam pocela "osjećati" lijevi jajnik,ne bolove,nego ono..osjecam da postoji. 😄😄. Kaj se tice cestog mokrenja, to mi je pod normalno.jedino kaj me cudi je to sto nemam bas apetita niti zelje za slatkim a to je neizbježno u pmsu inace. Jucer me dragi ponudio cokoladom, rekla sam ne hvala?! Sta nije u redu samnom?!!hhahah 😜😜😄😄
dita0108 vidjeti ćemo šta će biti
danas nisi radila ovul.test? šta se ne radi to svaki dan do O??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
dita po mom mišljenju bilo bi bolje da si pričekala pa drugi ciklus počela.. a moguće je da ti je kasnije ko zna... jesi ti redovni ciklusi?
🙏👸👸🙏❤️
Jutro drage moje,
nadam se da ste mi sve dobro.
Dilb, nisam stigla ranije ali zelim da ti se od srca zahvalim za tvoju ponudu. Zaista si divna. Imam porodicu i prijatelje u Sarajevu pa ako se odlucim za Femisan, zamolit cu nekoga od njih. Ipak, hvala ti do neba.
Lelo, nista nije izgubljeno. Potpisujem Stellin post, ne bi bila ni prva ni posljednja kojoj je test lažno negativan. Samo hrabro.
Pepita, presladak ti je dragi, istopila sam se citajuci ovo. Jesi li ti bolje?
I ja sam za strpljenje kada je u pitanju test. Tonina, drzim fige.
Stella
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
dita onda si trebala i danas provjeriti
almS da i mene iznenađuje u zadnje vrijeme svojim izljevima ljubavi a ja sam bolje uho manje boli, pms kao da više nemam, ili ga ne osjećam toliko.. hehe vidjeti ćemo
glupo mi je kupovati test kad mi trebaju stići testovi i lh trakice uskoro
🙏👸👸🙏❤️
Bok ženske moje
evo da se i ja javim, po kalendaru O je na 18dc, danas mi je 14dc i jutros primjetila iscjedak, rastezljivi prozirni. Pokrili smo, ali čini mi se da mi je većina odmah izašla -.- vidjet ćemo
samo pozitivno jel, iako sam sama sebi dosadna s tom pozitivom
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji