I ja bih najradije napravila odmah test ali,obecala sam sama sebi da cu pričekati. Cure jel imate vi kakve simptome?😄
I ja bih najradije napravila odmah test ali,obecala sam sama sebi da cu pričekati. Cure jel imate vi kakve simptome?😄
test je najbolje napraviti ako ti kasni, ja imam jako šarene tj neredovite cikluse pa mi je zato problem kada da ga napravim.. neko vrijeme sam imala bolove kao da ću dobiti sad već dva dana apsolutno ništa. Simptome se i ne trudim pratiti,a ni tražiti, jer postoji mogućnost da ih tvoja podsvijest sama stvori zbog prevelike želje.. imam žgaravicu od jutros (može biti više uzroka), piški mi se često (pijem čaj), najbolje je ne razmišljati o simptomima.. ili bar što manje razmišljati... ako i ne bude sada + neću se razočarati jer bude kad bude suđeno, sad mi je jedino žao dragog kojeg veseli to sve
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita21, i moj dragi je uvjeren da sam trudna jer, i citiram:" napravio sam posao!", hahah, i ja se nadam da je. Pokusavam ne tražiti simptome iako ovaj mjesec nemam kaj ni,traziti jer ne osjecam nista. Neki dan lagane glavobolje, kao i,uvijek pred m. I to bi bilo to,od svega. Danas sam pocela "osjećati" lijevi jajnik,ne bolove,nego ono..osjecam da postoji. 😄😄. Kaj se tice cestog mokrenja, to mi je pod normalno.jedino kaj me cudi je to sto nemam bas apetita niti zelje za slatkim a to je neizbježno u pmsu inace. Jucer me dragi ponudio cokoladom, rekla sam ne hvala?! Sta nije u redu samnom?!!hhahah 😜😜😄😄
dita0108 vidjeti ćemo šta će biti
danas nisi radila ovul.test? šta se ne radi to svaki dan do O??
dita0108 vidjeti ćemo šta će biti
danas nisi radila ovul.test? šta se ne radi to svaki dan do O??
A tek su mi jucer stigle trakice tako da san jucer napravila a po kalendaru mi je kao ovulacija bila 5og.a pise da je najbolje svaki dan u istu uru radit test.nesmi se s prvim urinom i treba cekat 3-4 sats od zadnjeg mokrenja da se valjda nakupe ti hormoni pa cu popodne radit.ali mi nije jasno jer kad test bude pozitivan onda ovulacija krece za 14-48 sati.meni bio negativan a danas probada?!!
🙏👸👸🙏❤️
dita po mom mišljenju bilo bi bolje da si pričekala pa drugi ciklus počela.. a moguće je da ti je kasnije ko zna... jesi ti redovni ciklusi?
dita po mom mišljenju bilo bi bolje da si pričekala pa drugi ciklus počela.. a moguće je da ti je kasnije ko zna… jesi ti redovni ciklusi?
Odkad pijem kapi jesu.31-33dana mi traje ciklus.
a vidit cemo.imam 50 trakica tako da mogu malo ih trosit :))
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji