Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tonina28
    07. Veljača 2015. 09:11

Hvala svima na dobrodoslici. Sto se tice tog iscjedka ispada prema tome da dva puta mjesecno imam plodne dane. 😕 uglavnom, danas mi,je 29 dc,nikakvih simptoma niti pmsa nemam niti trudnoće. 😐. Grudi su mi blago osjetljive gotovo neznatno i to samo na dodir. Inace me 10 dana prije m rasturaju.  Malo mi je kao neka mucnina ali i to skorz blago i mislim da je,to vise od iščekivanja nego bilo cega drugog. Prošli mjesec sam dobila na 29 dan, a,kao kasnila mi je jedan dan jer gotovo uvijek,dobivam na 28dc. I prosli mj sam se ponadala posto mi je kasnila al nista. Sad se bojim opce nadati 😉

StellaMaris
    07. Veljača 2015. 09:45

Lela pa nije još ništa gotovo, nije prvi put da je u na temi test bo negativan pa poslije pozitivan.Ja se i dalje nadam dok se god ne pojavi M! 

Bucka1990 i Tonina28...navijam i za vaše plusiće.
    Kad mislite raditi test?

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    07. Veljača 2015. 09:52

Lela dok ne dođe M ništa nije gotovo  

Ostale curke sretnooo 

Sinoć je moj dragi prije spavanja zaželio laku noć svojoj bebici, ja mislila on to meni  kad on na to kaže mislio sam na bebicu u tvom stomaku i pogladio mi stommak  i danas kad je došao iz grada pozdravio je svoju bebicu i dao mi pusu u stomak  hahaha  sad mi žao da se ne razočara kad dođe M 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    07. Veljača 2015. 09:54

Mogla bi i ti Pepita uskoro po test, a?

<3 2/2013 <3

tonina28
    07. Veljača 2015. 10:08

Ja se bojim da mi je jos rano,nabacala sam se dosta negativnih testova. Cekala bih da mi kasni barem 2,3 dana onda sam vec ziher,ovako mi jos svaki čas može stići iako se nadam da neće!!

Pepita2109
    07. Veljača 2015. 10:22

Stella nakon prošlog ludog ciklusa ne bih htjela žuriti, iako dio mene to zaista želi jako jakooo i vjerovatno bih ga napravila da ga imam u kući.. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    07. Veljača 2015. 10:37

Znam, i ja se često požurim pa se razočaram, uvijek se najteže strpiti

<3 2/2013 <3

tonina28
    07. Veljača 2015. 10:41

I ja bih najradije napravila odmah test ali,obecala sam sama sebi da cu pričekati.  Cure jel imate vi kakve simptome?😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.