i onda ćemo nakon toga curiti za sve dane što nismo....ako ne i duplo!! ali ispalti se biti 9 mjeseci bez uložaka!!! 😆😃
Kosee bit će sve super na pregledu, nema razloga vjerovati obrnuto. Nadam se da se ti osjećaš dobro i da te nisu 'satrale' trudničke slatke tegobe. I ko što su cure već rekle navrati češće
Meni vam brufen uopće ne djeluje, ama baš za ništa ne pomaže, ni za migrenu, niti za M, niti za kostobolju. Najbolji je ketonal, samo što mi želudac i crijeva uništi, i ja imam problema s gastritisom i još svašta nešto (njega popijem u kriznim situacijama), a inače jedno što mi djeluje su dva paracetamola od 500 mg. Al što manje pit to bolje...ja baš trpim dok ne popijem tabletu, a možda je to i greška.
E da i mojih 26-30 dana mi se čini preeeedugo, a prije se nebi ni okrenula a već bi opet nosila uložak. Stvarno neznam kako bi se strpila duplo toliko u iščekivanju
<3 2/2013 <3
bebinjo ma neka isplatiti će se
Stella ketonal su zakon protiv svih bolova,ali eto brufen mi dokt napiše na recept dvije kutije pa sam mirna,ali opet bolje bez ičega.. i ja sam takva da trpim do zadnjeg.. ne valja trpiti,ali jbg mislim si proći će i kad ne prolazi tek onda popijem
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja pregledavala svoj kalendar mjesecnica od prosle godine-svakih 28dana, iznimno jedan mjesec-31dan...
Danas mi 33dan i m nema...radila test i negativno...
Nadam se da mi se nije poseremio ciklus, radije bi da sam trudna...
I moj test negativan.
Vjerovale ili ne, nisam tužna, ali jesam ljuta. Mislila sam da ce nakon HSG-a sve bit ok, pilates me spasio, nikad bolje se nisam osjećala psihički i fizički, uredno smo cili mjesec pokrili, a ne samo plodne dane... i onda na kraju popišam minus
Sortiraj odgovore
Najstariji