almaS, predivno, uživajte ta 3 dana u valentinovu. baš lijepo od njega da ti je priredio iznenađenje. vidi on da ti treba malo predaha i odmora od svakodnevice. (nema nikoga od "naših" da ti može poslati ili donijeti FemiSan A kapi? ako treba reci, ja ću kupiti i poslati ti.)
baš se veselim mogućim plusevima... kao što rekoh, ja imam neki osjećaj....
kosee, samo ti svrati i češće. nigdje ne piše da se ne smiješ družiti s nama sad kad si trudnica.
još samo da se Tena javi....
Pepita, kad je u planu raditi test? Mogla bi ti to već.. Mene je do prije tjedan dana boljelo kao da ću dobiti
Koja sam tuka, tek sam sad povezala da je idući vikend Valentinovo, isto me razveselilo što će nam AlmS malo na vikend, ali nisam se sjetila da postoji i dodatan povod
Meni je prvi pregled idući tjedan pa mi držite fige da je bebica stvarno unutra i da je to zbilja to
Pepita, kad je u planu raditi test? Mogla bi ti to već.. Mene je do prije tjedan dana boljelo kao da ću dobiti![]()
Koja sam tuka, tek sam sad povezala da je idući vikend Valentinovo, isto me razveselilo što će nam AlmS malo na vikend, ali nisam se sjetila da postoji i dodatan povod
Meni je prvi pregled idući tjedan pa mi držite fige da je bebica stvarno unutra i da je to zbilja to
Ma ne želim brzati prošli ciklus sam napravila tri testa hahah a ovako neka prođe tih 40dana pa ću onda razmišljati o testu.. ne želim si pritiskom stvoriti simptome kojih nema
a i ne osjećam se čudno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️

ajme Pepita, 2 tjedna bolova, kako to uspijevaš izdržati?! svaka ti čast.
kosee, naravno da će sve biti ok. ne kažu bez razloga "think pink", beba to sve osjeti.
ajme Pepita, 2 tjedna bolova, kako to uspijevaš izdržati?! svaka ti čast.
kosee, naravno da će sve biti ok. ne kažu bez razloga "think pink", beba to sve osjeti.
ma nije to strašno, nije da umirem od bolova hehe jedino što živcira je to što nikad ne znaš kad ćeš procuriti hahah to me više muči od bolova ;)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
s tim se slažem. nikad ne možeš izaći van bez uloška. nadam se da ćeš ti ubrzo u "drugo stanje" pa ćeš se odmoriti od očekivanja menge.
Dita0108 ovo mi je prvi ciklus da pijem kapi i super su, dobro se osjećam, ne želim misliti da mi od njih kasni.
Pepita21, mene bi satrali tako dugotrajni ciklusi, ponekad mi se 28 dana čini kao vječnost. svaka ti čast na strpljenju, al strpi se još malo za test, već kad je takva situacija.
Hvala cure na vibricama, navijanju i ostalom

Ibuprofen 600 je moja "droga", za pola sata kao nova. Prvih par dana menstruacije popijem po jedan dnevno, dva ako sam baš koma.
Ibuprofen 600 je moja "droga", za pola sata kao nova. Prvih par dana menstruacije popijem po jedan dnevno, dva ako sam baš koma.
Hahaha bas sam se nasmijala na ovo "droga"
Meni je jedini problem s njim sto me kasnije zeludac rastura, posto mi je osjetljiv, al kad usporedim malo muke sa zelucem ili bol jajnika, jajnici prevladaju

14.06.2014. L ♥

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji