Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    06. Veljača 2015. 14:28

ajme Pepita, 2 tjedna bolova, kako to uspijevaš izdržati?! svaka ti čast. 

kosee, naravno da će sve biti ok. ne kažu bez razloga "think pink", beba to sve osjeti. 

dillb
    06. Veljača 2015. 14:41

s tim se slažem. nikad ne možeš izaći van bez uloška. nadam se da ćeš ti ubrzo u "drugo stanje" pa ćeš se odmoriti od očekivanja menge. 

Lela29
    06. Veljača 2015. 14:54

Dita0108 ovo mi je prvi ciklus da pijem kapi i super su, dobro se osjećam, ne želim misliti da mi od njih kasni.

Pepita21, mene bi satrali tako dugotrajni ciklusi, ponekad mi se 28 dana čini kao vječnost. svaka ti čast na strpljenju, al strpi se još malo za test, već kad je takva situacija.

Hvala cure na vibricama, navijanju i ostalom

Lela29
    06. Veljača 2015. 14:58

Ibuprofen 600 je moja "droga", za pola sata kao nova. Prvih par dana menstruacije popijem po jedan dnevno, dva ako sam baš koma.

Pepita2109
    06. Veljača 2015. 15:07

dillb dok dobijem ulošci me nažuljaju hahah sva sreća pa kad sam kući onda maknem da odmorim malo,ali ako idem negdje, onda ili ponesem ili stavim..

Lela prije mi je bilo zakon kad ne bi došla jer sam se kao odmorila od nje, a sad zadnjih 2-3 godine, katastrofa, ubija to čekanje kad će, ajd da su duži,ali redovni,ali ovo uhh.. a šta se tiče testa, ne žurim nigdje, pričekati ću još 

Luki te jedino i pijem ali baš u rijetkim trenucima kad sam negdje a kad sam doma onda čaj i ležanje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.