Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    06. Veljača 2015. 12:34

almS, tako mi je drago sto ti je danas dan krenuo u lijepsem tonu. Zelim vam prekrasan provod gdje god isli. Bas lijepo od njega. Da se malo opustite I uzivate zajedno. Pusa velika 

14.06.2014. L ♥

StellaMaris
    06. Veljača 2015. 12:51

AlmS drago mi je da ide na bolje, i lijepa gesta od tvog M, svaka mu čast, pogodio je što ti treba
    Ja nekako mislim da ipak čekam proljeće, više mi paše od ove glupe i tmurne zime, to bi onda bila zimska bebica, ove cure iz jesenskih beba su se sve već nekako ufurale u probleme. Škicnem ih ja tu i tamo, lijepo mi ih je čitati i sanjariti (samo me brine što se naša Tena već neko vrijeme ne javlja )
    Ja bi da mi sve skupa odemo na novu temu, s vama sam već doma, ko će se tamo nanovo prilagođavati 

Čitala sam po forumima da je dosta cura uzimalo antibiotik a da nisu znale da su trudne i sve je bilo ok. Onda negdje čitam da se ne smiju uzimati u 3. tromjesječju, ma svašta, ko će ga znat. 100 doktora 100 teorija. Mislim da je na kraju sve u Božjim rukama

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    06. Veljača 2015. 13:17

Stella i ja škicnem svako malo da vidim šta se događa sa curkama a sad još i češće da vidim da li se Tena javila, nadam se da je sve u redu..

u svakom slučaju naravno da je bolje izbjeći antibiotik ako je moguće,ali ako nije ima antibiotika koji su na popisu da se smiju davati u trudnoći,a koji ne.. i da i meni je rekla da se jedino ne preporuča u trećem tromjesečju,ali i ako dođe do toga da se mora naravno mora biti pod velikim nadzorom.. 

meni je danas 37dc i kao da je nekakvo zatišje kod mene,šta se tiče pms-a bol je gotovo nestala,sise ne bole samo su se napuhnule i malo su teže, evo prije pola sata je opet bio prisutan onaj blijedo žućkasti iscjedak ( počinjem ga prepisivati antibioticima), nemam baš apetita, vrti mi se ( jer nisam jela od jutros).. pospana sam zbog ovog ludooog vremena i takoo.. ne znam koliko da čekam M  i da li da uopće radim test  nemam osjećaj da sam trudna heheh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dulcinela
    06. Veljača 2015. 13:37

dillb,hvala puno na pozitivnim mislima!
    Lela, razveseli prva s plusicem! Cekamo vijesti!
    almS, drago mi je da si bolje, a izleti su super za opustanje. Super sto se idete malo maknuti od svega, to ce te opustiti.
    Tonina, dobrodosla! Koliko sam skuzila na fertility friend, samo ti prati sluz i ako je plodna, vodenasta prozirna ili jos bolje kao bjelanjak, mozda je moguce da si kasnije plodna u ciklusu nego sto si mislila. Tad imajte odnose obavezno!
    Kod mene se nista ne desava. Cekam neke simptome. Ovaj ciklus nisam prezadovoljna cervikalnom sluzi, niti izgledom temperaturnog grafa. No, mozda ipak grudi uskoro zabole ili nesto od simptoma. Sretno svima!

kosee
    06. Veljača 2015. 13:38

Znači sutra navijamo za Lelu

I ja jako brinem za Tenu, navratim do vas da vidim je li se možda vama javila, a i da vidim kako napredujete.

I što god rekle, ali vibram da nam se sve pridružite u jesenskoj temi

StellaMaris
    06. Veljača 2015. 13:43

Pepita kad ti najcesce krece M? Jel ti onaj prosli ciklus bio iznimka?
    Mozda da uradis test na 40dc, neznam sto bi ti rekla? Znam da si pisala da ti je O mozda bila oko 20dc, jel tako?

<3 2/2013 <3

dillb
    06. Veljača 2015. 14:01

almaS, predivno, uživajte ta 3 dana u valentinovu. baš lijepo od njega da ti je priredio iznenađenje. vidi on da ti treba malo predaha i odmora od svakodnevice.  (nema nikoga od "naših" da ti može poslati ili donijeti FemiSan A kapi? ako treba reci, ja ću kupiti i poslati ti.)

baš se veselim mogućim plusevima... kao što rekoh, ja imam neki osjećaj.... 

kosee, samo ti svrati i češće. nigdje ne piše da se ne smiješ družiti s nama sad kad si trudnica. 

još samo da se Tena javi....

kosee
    06. Veljača 2015. 14:15

Pepita, kad je u planu raditi test? Mogla bi ti to već.. Mene je do prije tjedan dana boljelo kao da ću dobiti  

Koja sam tuka, tek sam sad povezala da je idući vikend Valentinovo, isto me razveselilo što će nam AlmS malo na vikend, ali nisam se sjetila da postoji i dodatan povod

Meni je prvi pregled idući tjedan pa mi držite fige da je bebica stvarno unutra i da je to zbilja to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.