AlmS, osjećam težinu u tvojim postovima, tuga me neka uhvatila dok sam citala. Nemoj da te sve ovo iscijedi, drži se, dragi ce ozdravit, ulovit ćete ovulaciju, sigurna sam!!
Meni je moj danas promijenio
raspoloženje u sekundi. Prvi put, u zadnjih godinu i pol dana me upitao kako funkcionira umjetna oplodnja. Rastužilo me nekako...

Pozdrav svima
Već neko vrijeme pratim forum,izgleda da sam nekad davno bila i prijavljena iako je to valjda bilo tako davno da se ni ne sjećam. vjerojatno negdje oko prve trudnoće. situacija je sljedeća, već otprilike 4 mjeseca dragi i ja radimo na bebi no za sada bez uspjeha. imam dečkića iz prvog braka, sada je već veliki, ima 7 godina i s njim sam ostala trudna odmah od prve,prvi pokušaj i bam
.
i nekako sam živjela u uvjerenju kako ću i sljedeći puta isto tako,mislila sam da sam plodna ko njiva. no izgleda da to ipak ne ide baš tako lako i da se prvi puta stvarno posrećilo ..
uglavnom već jedno 4 mjeseca pokušavamo, da ne kažem da svaki mjesec tjedan dana prije očekivane tražim sve moguće simptome moguće trudnoće koje naravno pobije dolazak crvene vještice.
i sada sam na 3 dana do m i opet se nadam da neće stići jer ovaj mjesec (naravno) nemam nikakvih simptoma pms-a.tj.ne osjećam ništa, niti da ću dobiti niti da neću. iako uvijek imam izraženi pms uz bolne grudi i leža, i "upozoravajuće"grčeve. ovaj je mjesec sve izostalo pa naravno da živim u nadi kako nam je uspjelo.
eto..ispričavam se na duljem postui konkretno pitanje, je li ijedna od vas imala pojačan iscjedak prije menstruacije, kao u plodnim danima?
hvala na odgovorima i još jednom se ispričavam na dugačkom postu
Dobila još antibiotika i u uto na kontrolu..
almS vidi se iz tvojih postova da ti nije lako, ali probaj biti optimistična, loše misli ti ne mogu ništa donijeti..
almS vidi se iz tvojih postova da ti nije lako, ali probaj biti optimistična, loše misli ti ne mogu ništa donijeti dobro
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
almS vidi se iz tvojih postova da ti nije lako, ali probaj biti optimistična, loše misli ti ne mogu ništa donijeti..
Drzim fige da prode
almS, draga, saljem ti zagrljaj I pozitivne vibre. Drzi se

14.06.2014. L ♥
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala vam puno cure i na podrsci i na razumijevanju i na lijepoj rijeci. Ja se smatram inace jako pozitivnom osobom. Medjutim nije lako kada se nakon 6 mj pokusavanja i razočarenja, poklopi istovremeno vise negativnih faktora zbog kojih se osjećam totalno nemocno. Nisam htjela zvucati negativno ni nezahvalno, samo sam imala potrebu izjadati se nekome. Hvala vam jos jednom na podrsci...
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
almaS, znaš kako kaže poslovica "poslije kiše dođe duga". tako je i u životu, dođe period kada se zaredaju nekakvi loši događaji. ali i taj period prođe, mi iz njega izvučemo vrijednu lekciju i onda nam sve opet krene i zaredaju se dobre stvari. moja majčica je znala reći "jesti i smijati se treba samo početi..." započni s nekom pozitivnom misli, tko zna, možda ta misao bude pokretač nekih pozitivnih događaja. ja sam sigurna u tvoj skori uspjeh i zato ti šaljem tonu zagrljaja.
usput, jesi li čitala o FemiSan A kapima?
almaS, znaš kako kaže poslovica "poslije kiše dođe duga". tako je i u životu, dođe period kada se zaredaju nekakvi loši događaji. ali i taj period prođe, mi iz njega izvučemo vrijednu lekciju i onda nam sve opet krene i zaredaju se dobre stvari. moja majčica je znala reći "jesti i smijati se treba samo početi…" započni s nekom pozitivnom misli, tko zna, možda ta misao bude pokretač nekih pozitivnih događaja. ja sam sigurna u tvoj skori uspjeh i zato ti šaljem tonu zagrljaja.
usput, jesi li čitala o FemiSan A kapima?
Slazem se! Poslije kise dolazi sunce :)

14.06.2014. L ♥
Pepita21, zašto ne priupitaš svekrvu za neki lijek od trava. čitala sam da je čuvarkuća dobra za uhobolju... u svakom slučaju, želim ti da brzo ozdraviš!
dulcinela, StellaMaris, tonina28 ... imam neki osjećaj da ćete se i vi za čas prijaviti na onaj trudnički dio foruma. sertno!
Lela, teško je razgovarati o tome, ali lijepo od njega da želi i o tome razgovarati. znam za nekoliko slučajeva kada su ljudi putem umjetne oplodnje dobili djecu i nakon nekoliko godina zatrudnili na najprirodniji mogući način - jer su bili opušteni i bezbrižni. prema tome, budite bezbrižni i opušteni i bebek će doći.
Lela, teško je razgovarati o tome, ali lijepo od njega da želi i o tome razgovarati. znam za nekoliko slučajeva kada su ljudi putem umjetne oplodnje dobili djecu i nakon nekoliko godina zatrudnili na najprirodniji mogući način - jer su bili opušteni i bezbrižni. prema tome, budite bezbrižni i opušteni i bebek će doći.
Da, znam i ja nekoliko takvih slučajeva. Možda je veći problem u meni, ja ne želim još ni pomišljat na postupke, samo ne znam do kada ću tako, koja je moja granica.
Usput, još nisam dobila, 29. dc, apsolutno nikakvih naznaka da će doć, osim bolnih grudi. Test odbijam radit, jer sam u prošloj godini imala nekoliko ciklusa od 30-33 dana, ne znam jel ovaj mjesec tako zbog Femisan A kapi.

p.s. nemojte mi zamjeriti na postovima, baš sam nekako dobro raspoložena danas. i vesela
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji